Connect with us

EVENIMENT

Vremea până în 11 martie. Temperaturi neobișnuite pentru această perioadă. Unde va ploua. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea până în 11 martie. temperaturi neobișnuite pentru această perioadă.

Vremea va fi mai caldă decât de obicei, până la jumătatea lunii martie. După weekendul 10-11 februarie, în care maximele urcă până la 20 de grade, temperaturile mai scad însă rămân mai mari față de normalul perioadei.

Până la finalul lunii februarie vor fi temperaturi de până la 13 grade Celsius. Regimul termic se va menține și în primele săptămâni din martie. Va fi mai frig în 6-7 martie, cu maxime sub 10 grade.

Sunt anunțate ploi în intervalul 13-15 februarie,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un șofer din Alba și-a păstrat carnetul după ce a câștigat un proces cu poliția în instanță. Ce alcoolemie avea la etilotest

Publicat

un șofer din alba și a păstrat carnetul după ce a

Un șofer din Alba și-a păstrat carnetul după ce a câștigat un proces cu poliția în instanță. Este vorba despre un proces desfășurat recent la Judecătoria Blaj.

Cel care a deschis procesul este un șofer care a fost tras pe dreapta de poliție. O rezolvare în dosar a venit în data de 18 aprilie 2024.

Fapta pentru care s-a ajuns în instanță a avut loc un an mai devreme, în 3 mai 2023.

Ce s-a întâmplat

În timpul unui control de rutină șoferul în cauză a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Clujeni de SUCCES. De la Cluj la Monaco, via Paris. Paula Păduroiu: Realitatea mi-a depășit VISUL

Publicat

paula paduroiu 1 e1714043681744.jpg

„Un învingător e un visător care nu a renunțat niciodată la visul lui”, spunea Nelson Mandela. Câți dintre noi am visat să ajungem departe și am rămas cu visul? Câți am învins, câți am reușit în viață? Nu e greu să visezi, greu este să-ți împlinești visul. Are Clujul oameni de succes, care și-au împlinit visul? 

Paula Păduroiu este unul dintre acești oameni. A început de jos și a ajuns acolo unde visul ei din copilărie nu îndrăznea să se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prima conferință de tip Moot pentru liceenii din Transilvania, organizată de elevi din Cluj-Napoca

Publicat

moot.jpg

Trei eleve de clasa a XI-a de la un liceu din Cluj-Napoca au pus bazele Transylvania Moot, o conferință de dezbateri din domeniul Dreptului, având ambiția de a aduce o schimbare reală în lumea din jur, mai ales în ceea ce privește educația tinerilor.

Două dintre ele își doresc să își construiască o carieră în acest domeniu, iar viziunea lor a inspirat o echipă de tineri la fel de pasionați să se li alăture în acest demers. Prin implicarea lor și cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Contează locul în care ești bătut: Judecătorii din Blaj au considerat că un bărbat nu a fost umilit, după ce a fost bătut pe câmp

Publicat

contează locul în care ești bătut: judecătorii din blaj au

Pentru a primi daune morale, după ce ai fost bătut, contează locul în care s-a întâmplat fapta. Asta este concluzia judecătorilor din Blaj, într-un dosar de loviri sau alte violențe. 

Mai pe scurt, dacă victima a fost bătută pe câmp și nu a fost nimeni de față, nu a fost umilită. Drept urmare nu a primit daunele morale pe care le-a cerut. Așa au judecat magistrații cazul unui bărbat. O sentință a fost dată pe 18 aprilie 2024. 

Citiți mai jos cum au concluzionat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe