Connect with us

EVENIMENT

Zece percheziţii în județul Brăila, la persoane bănuite de braconaj piscicol

Publicat

perchezitii mascati.jpg
Arhivă foto

Polițiștii din Brăila au desfășurat zece percheziții în ultimele cinci zile la domiciliile unor persoane din comuna Chiscani, suspectate de practicarea braconajului piscicol. Ca rezultat al acestor acțiuni, au fost întocmite mai multe dosare penale pentru încălcarea Ordonanței de Urgență 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, conform informațiilor furnizate marți de către IPJ Brăila.

„La domiciliile a doi bărbaţi în vârstă de 54 ani, respectiv 58 ani, ambii din comuna Chiscani, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor trei plase de pescuit comercial şi trei prostovoale.

În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art 64 lit. i şi k din OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

De asemenea, la domiciliul unei femei în vârstă de 38 de ani a fost descoperit şi ridicat un motor de ambarcaţiune, despre care, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că este bun căutat pentru confiscare de autorităţile din Croaţia, motiv pentru care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Programul Casa Verde Fotovoltaice a fost OPRIT, după ce un instalator de panouri a dat AFM în JUDECATĂ și a câștigat

Publicat

panouri foto voltaice bun.jpg

Programul Casa Verde Fotovoltaice se suspendă ca urmare a unei Hotărâri a Curții de Apel Oradea, anunță Administrația Fondului pentru Mediu. Un instalator de panouri, care nu a fost validat, a acționat AFM în instanță și a avut câștig de cauză.

Astfel, a fost suspendată întreaga procedură de publicare a listei instalatorilor validați, ceea ce a dus la oprirea acestui program.

Administrația Fondului pentru Mediu a mai anunțat că va depune toate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A crescut cu 50% indemnizația de creștere a copilului pentru părinții de gemeni și tripleți. Când se fac primele plăți majorate

Publicat

a crescut cu 50% indemnizația de creștere a copilului pentru

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Alba a anunțat când vor fi efectuate primele plăți ale indemnizației majorate cu 50%, pentru creșterea copilului, în cazul părinților de gemeni, tripleți și multipleți.

Hotărârea de Guvern 865 a fost adoptată în ședința din 14 septembrie. Prevede modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor OUG nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avarie la rețeaua de apă potabilă din Cugir. Locuitorii unei străzi din oraș rămân fără apă

Publicat

avarie la rețeaua de apă potabilă din cugir. locuitorii unei

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă miercuri, 27 septembrie 2023, pe o stradă din orașul Cugir, din cauza unei avarii.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Cugir informează consumatorii că în data de 27.09.2023, furnizarea apei va fi întreruptă pe o stradă din orașul Cugir.

Alimentarea apei va fi întreruptă pe strada George Coșbuc, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă, până la remedierea acesteia.

La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un clujean care trăiește de 25 de ani la Bruxelles, consilier onorific al ministrului Economiei

Publicat

dan luca e1695792988626.jpg

Dan Luca, un clujean care trăiește de peste 25 de ani la Bruxelles, a fost numit în funcția de consilier onorific al ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea.  

”Cu mare placer vã anunţ cã am onoarea de a lucra direct cu Guvernul României în calitate de consilier onorific al Ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, domnul Radu Oprea.

Sper ca experiența mea de 25 de ani în lumea afacerilor europene să fie benefică…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe