Connect with us

ACTUALITATE

Zeci de mii de euro pentru PROIECTE inovatoare în MODĂ şi STIL de VIAŢĂ. „Made in Cluj” oferă consultanţă GRATUITĂ

Publicat

proiect moda finantare.jpg

Un proiect european oferă finanţare de zeci de mii de euro pentru idei inovatoare în domeniul modei şi al stilului de viaţă, iar o asociaţie clujeană, „Made in Cluj”, asigură consultanţă gratuită doritorilor clujeni.

„Made in Cluj”, ambasador în România al WORTH Partnership Project

„Made in Cluj este în acest an unul dintre ambasadorii în România ai proiectului european de colaborare WORTH Partnership Project, program dedicat susținerii ideilor inovatoare din industria modei și a stilului de viață. Producătorii și creativii români pot obține parteneriate, sprijin și finanțare în cadrul acestui proiect, termenul limită pentru a aplica este 16 februarie 2022”, declară, pentru Cluj24, preşedintele Asociaţiei „Made in Cluj”, Sebastian Florian.

Potrivit acestuia, proiectul WORTH are ca scop crearea de colaborări la nivel transfrontalier și transdisciplinar, între designeri, fabricanți din categoria IMM-urilor, artizani și firme tehnologice din EU-27, UK sau țări COSME, pentru a realiza proiecte sau produse unice și de high-end în următoarele sectoare: textil, încălțăminte, piele și blănuri, mobilier și decorațiuni interioare, bijuterii și accesorii.

„Proiectele selectate pentru a face parte din WORTH vor beneficia de un program de incubare evaluat la 60.000€, constând în servicii de mentorat, networking și marketing, precum și o finanțare directă cuprinsă între 10.000€ și 20.000€.

WORTH oferă designerilor, producătorilor din categoria IMM-urilor, artizanilor și firmelor de tehnologie, o platforma care facilitează dezvoltarea de concepte creative și, în același timp, oportunitatea de a face parte dintr-un parteneriat transnațional.

150 de proiecte…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

LIVE: Ziua Unității Reformate maghiare la Alba Iulia. Mii de oameni în Cetatea Alba Carolina, înaintea evenimentului

Publicat

w1 1000x576.jpg

Mii de turiști au venit sâmbătă în Cetatea Alba Carolina, pentru a participa la Ziua Unității Reformate maghiare. La eveniment este anunțată prezența președintelui Ungariei, Katalin Novak, a altor oficialități centrale și locale.

În zonă sunt măsuri de securitate, fiind organizate filtre la intrările în centrul istoric.

Participanții încă sosesc în grupuri, cu autocare sau mașini.

De la ora 11.00 va fi ceremonialul de dezvelire a statuii pricipelui Bethlen Gabor, în Piața Cetății, iar în apropiere vor fi susținute discursuri de către cei prezenți, pe o scenă amenajată. De la ora 12.00, se desfășoară o slujbă de…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba: „Zi-i bade cu fluiera”, la Șugag, una dintre cele mai vechi serbări pastorale din România

Publicat

afis zi i bade cu fluiera sugag 2022 1000x594.jpg

Câteva mii de participanți sunt așteptați, sâmbătă și duminică, 21-22 mai 2022, la una dintre cele mai vechi sărbători pastorale din România, „Zi-i bade cu fluiera”, eveniment care a ajuns în acest an la cea de-a 46-a ediție. Serbarea tradițională a păstorilor de la Șugag va găzdui și prima ediție a „Concursului de interpretare instrumentală la fluier”.

Evenimentul va fi deschis, sâmbătă, 21 mai 2022, cu un spectacol folcloric susținut de Ansamblul Folcloric „Nedeia” al Casei de Cultură Novaci – Gorj. Manifestările vor continua cu un spectacol de muzică ușoară în care vor evolua Eliana Burde, Georgiana Zbutea, Flavia Triff,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Femeie de 36 de ani din Cluj-Napoca, dată DISPĂRUTĂ de două zile. Ați văzut-o?

Publicat

miha e1653111904542.jpg

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată vineri despre faptul că Mihaela Munteanu, în vârstă de 36 de ani, a plecat voluntar la data de 19 mai, în jurul orei 15.30,de la locuința sa din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj și nu a mai revenit.

Semnalmentele femeii sunt: înălțime aproximativă 1,60 m, 80 de kilograme, constituție solidă, păr de culoare roz, de lungime medie, ochi căprui.

Cum era îmbrăcată

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o cămașă de culoare albă, o pereche de colanți (nu se cunoaște culoarea) și o pereche de șlapi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

 

 

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Junior Bike Race: 250 de copii înscriși la concursul de mountainbike de la Ciugud

Publicat

bici 1000x600.jpg

Sâmbătă, la Ciugud, se desfășoară concursul ”Junior Bike Race”, competiție de mountainbike pentru copii între 3 și 14 ani, ajunsă la șasea ediție. Sunt 250 de copii înscriși.

Înscrierile au fost gratuite, iar locurile disponibile au fost ocupate în doar câteva zile după deschiderea concursului. Organizatorii s-au văzut nevoiți să suplimenteze numerele de concurs, întrucât cererea a fostextrem de mare. La ediția din acest an, vor asista și aproximativ 30 de copii ucraineni,care sunt refugiați din calea războiului și care, în prezent, sunt cazați în municipiul Alba Iulia.

Evenimentul este organizat de Asociația Bicheru Cycling în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe