Connect with us

EVENIMENT

Zeci de persoane care dețineau droguri, oprite să participe la festivalurile de pe litoral

Publicat

jandarmi.jpeg
fotografie cu caracter ilustrativÎn cadrul festivalurilor organizate pe litoral, polițiștii și jandarmii din Constanța au identificat 39 de persoane care dețineau droguri și le-au oprit să participe la evenimente.

În cadrul festivalurilor organizate pe litoral, polițiștii și jandarmii din Constanța au identificat 39 de persoane care dețineau droguri și le-au oprit să participe la evenimente.

În total, poliţiştii și jandarmii au aplicat în cea de-a treia zi de desfășurare a festivalurilor de pe litoral 21 amenzi în valoare de 13.890 lei, din care 18 au fost aplicate la regimul rutier.

„În ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 39 persoane, identificate având asupra lor substanțe interzise la deținere.

De asemenea, reprezentanții Poliției Locale Constanța, în cooperare cu forțele Ministerului Afacerilor Interne, au depistat un bărbat asupra căruia au fost găsite substanțe interzise.

Zeci de persoane care dețineau droguri, oprite să participe la festivalurile de pe litoral. Inspectorii ISU Constanța au identificat 21 de deficiențe

În urma celor constatate, persoana a fost condusă la sediul DGPL Constanța pentru luarea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

De asemenea, în domeniul prevenirii incendiilor, inspectorii ISU Constanța au identificat 21 de deficiențe, fiind aplicate 3 amenzi în valoare de 5.500 lei și 18 avertismente.

Echipajele implicate în acordarea asistenței medicale de urgență și de prim-ajutor aflate la cele trei posturi medicale avansate deservite de personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța și de cel al UPU-SMURD Constanța au acordat sprijin unui număr de 98 de participanți, în următoarele situații: 29 traumatisme diverse (escoriații, contuzii, etc.) și alte 69 cazuri cu afecțiuni medicale diverse (probleme cardiace, reacții alergice, etc.).

Cinci persoane, dintre care doi minori, au avut nevoie de investigații suplimentare și au fost transportate la spital.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CJ Cluj a aprobat construirea instalației de tratare prin dezintegrare a gunoaielor. Capacitatea e de 25.000 de tone pe an

Publicat

1695927085 energie gunoaie.jpg

Indicatorii tehnico-economici pentru construirea instalației de tratare prin dezintegrare moleculară a deșeurilor municipale din județul Cluj a fost aprobată, anunță reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

Prin această procedură ecologică, gunoaiele vor fi valorificate energetic.

CJ Cluj a aprobat construirea instalației de tratare prin dezintegrare a gunoaielor. Capacitatea e de 25.000 de tone pe an

„Este un pas important în direcția soluționării…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Renunțarea la facilitățile fiscale în IT poate duce la accentuarea crizei pe piața muncii și creșterea competiției între candidați

Publicat

renunțarea la facilitățile fiscale în it poate duce la accentuarea

Eliminarea facilităţilor fiscale din domeniul IT accelerează o criză deja resimţită pe piaţa muncii, iar competiţia între candidaţi va creşte şi mai mult. Măsurile îi vor determina pe angajatori să se orienteze spre candidați mai tineri, care să se încadreze în limita salarială neimpozitabilă.

Pe de altă parte, vor fi tot mai mulți candidați din domeniul IT care nu își vor mai găsi la fel de repede un loc de muncă potrivit.

Anul 2023 a fost unul dificil pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Centru de colectare deșeuri prin aport voluntar, la Alba Iulia. Cât va fi investiția și contribuția de la bugetul local

Publicat

centru de colectare deșeuri prin aport voluntar, la alba iulia.

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat miercuri datele investiției pentru construirea centrului de colectare deșeuri prin aport voluntar, în zona stației de transformare din cartierul Gheorghe Șincai. Va fi o locație unde locuitorii vor putea duce resturi din construcții, mobilier și haine vechi și alte deșeuri ce nu sunt colectate de la domiciliu.

A fost aprobată documentația tehnică la faza de studiu de fezabilitate și indicatorii economici pentru ”Înființarea centrului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR, victorie în Cupa României. A câștigat cu 3-1 meciul cu Alexandria

Publicat

cfr cluj.jpg

CFR Cluj a întâlnit joi, în grupa B a Cupei României, echipa CSM Alexandria, care este în Liga 2. Meciul s-a jucat pe stadionul municipal din Turnu Măgurele.

Echipele de start:

CSM Alexandria: Brânză – Ciobanu, Cană, Perju, Georgescu – Stancu, Mogoș – Iakabfi, Crețu, Dodoi – Neagu
Rezerve: Cristică, Voicu, Nedelea, Jerdea, Horșia, Gîdea, Simon, Nicola, Baican
Antrenor: Mihai Nițescu

Echipa de start CFR Cluj: Hindrich – Mogoș, Rion, Kresic,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe