Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc la Galați, după ce o conductă de gaz a fost spartă de muncitorii care lucrau în zonă

Publicat

conducta

Aproximativ 30 de persoane de la parterul blocului Privilege din centrul municipiului Galaţi au fost evacuate, miercuri dimineaţa, după ce o conductă de gaz a fost spartă în urma unor lucrări de modernizare în zonă, informează reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

UPDATE: „Două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Galaţi s-au deplasat în zona Ţiglina pentru asigurarea măsurilor PSI în urma unei ţevi de gaze fisurată accidental. Echipajele de pe cele două autospeciale şi echipajul SMURD au evacuat 50 de persoane din bloc şi clinica de la parter. Nu sunt victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriţă.

Conducta magistrală de gaze a fost spartă de muncitorii care lucrează în zonă, iar traficul pe strada Brăilei a fost restricţionat aproximativ 30 de minute.

Gazul a fost oprit şi se lucrează pentru remedierea avariei.

AGERPRES

foto: arhivă

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vânt năprasnic, polei și ceață în România! Zonele vizate

Publicat

vant puternic 750x430 1 590x354

Localități din 7 judeţe ale țării se află marți sub avertizări Cod galben de vânt, polei sau ceaţă.

Cod galben de vânt, cu rafale de 55-65 km/h, este până la ora 12.00 în localitățile Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Boița din județul Sibiu.

Până la ora 11.00, în zona joasă a județelor Bacău și Neamţ, precum și în județele Iaşi și Vaslui se vor semnala temporar precipitații mixte, care vor depune polei.

Totodată, în localitățile Huedin, Poieni, Căpușu Mare, Mănăstireni, Sâncraiu, Izvoru Crișului din județul Cluj sunt, până la ora 12.00 se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 m, izolat sub 50 m. Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

Se schimbă legea în România pentru toți șoferii: ce găsești pe procesul verbal de amendă, de acum înainte

Publicat

se schimbă legea în românia pentru toți șoferii: ce găsești

Se schimbă legea în România pentru toți șoferii. Conducătorii auto ce vor fi surprinși de polițiști cu abateri în trafic trebuie să știe că, în curând, pe procesele verbale de constatare a contravenției vor fi trecute și alte informații decât cele obișnuite până acum. Ele se vor referi inclusiv la modalitățile de plată a amenzilor.

Se schimbă legea în România pentru toți șoferii

Se schimbă legea în România pentru toți șoferii. Pe procesele-verbale de constatare a contravenţiilor vor apărea, pe lângă informațiile ce se trec în prezent, respectiv cele legate de data și locul încheierii, datele de identificare ale persoanei, descrierea contravenţiei, indicarea actului normativ prin care se stabileşte şi se sancţionează aceasta și altele, și informații privind modalităţile de plată a…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 18 milioane de cetățeni cu drept de vot, înscrişi în Registrul electoral la sfârșitul lunii noiembrie

Publicat

vot

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a informat că totalul cetăţenilor cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral la data de 30 noiembrie 2022 este de 18.896.339, cu 12.629 mai mulţi faţă de finalul lunii octombrie.

Conform unui comunicat de presă al AEP transmis luni AGERPRES, diferenţele apar ca urmare a operaţiunilor curente efectuate de primari în Registrul electoral aferent unităţilor administrativ-teritoriale conduse de aceştia şi a importului de date de la DEPABD.

În perioada 1 – 30 noiembrie, la nivelul primăriilor au fost operate în Registrul electoral următoarele radieri: 21.428 de persoane – ca urmare a decesului; 59 de persoane pentru interzicerea exercitării dreptului de a alege sau punerea sub interdicţie. Un număr de 130 de persoane au redobândit drepturile electorale ca urmare a expirării perioadei de radiere.

Numărul de alegători care au împlinit 18 ani în noiembrie este de 19.542, aceştia fiind înscrişi în Registrul electoral din oficiu, de către Autoritatea Electorală Permanentă, pe baza comunicării Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date. Ca urmare a importului de date de la DEPABD, au apărut 14.444 de alegători noi.

„Menţionăm că, din totalul de alegători români care figurează în Registrul electoral, un număr de 18.071.719 au domiciliul sau reşedinţa în ţară, iar 824.620 au domiciliul în străinătate şi sunt posesori de paşaport CRDS”, precizează AEP. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Victimă inconștientă în urma unui accident produs în Iași

Publicat

nou politia accident general scaled e1650044190319

Accident rutier produs în localitatea ieșeană Tutora, marți dimineață.

Un autoturism s-a răsturnat și o victimă a rămas inconștientă.

Intervine o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat şi o ambulanță de la SAJ Iași.

Revenim

Citește mai departe