Connect with us

EVENIMENT

Zeci de persoane intoxicate cu monoxid de carbon, în Franța, în timpul slujbei de Crăciun

Publicat

Mai mulţi membri ai unei congregaţii au fost transportați la spital, miercuri, în nordul Franţei după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în timpul slujbei de Crăciun.

Douăzeci şi unu de oameni au fost transportaţi la spital, a informat AFP, citând serviciul local de pompieri.

Echipele de salvare au fost chemate la biserica din Carlepont, la nord de oraşul Compiegne, după ce mai mulţi oameni s-au plâns de dureri de cap. În jur de 150 de oameni au fost evacuaţi din biserică.

Cauza intoxicării nu este deocamdată cunoscută, însă procurorii investighează cazul.

Monoxidul de carbon este un gaz care nu are culoare sau miros şi care ia locul oxigenului în sânge atunci când este inhalat şi continuă să afecteze organismul chiar şi atunci când victima ajunge din nou la aer curat.AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. 620 de kilometri, la minus 50 de grade! E o încercare, nu-i așa? Vlad Pop din Cluj a reușit! Pentru bursele copiilor

Publicat

whatsapp image 2024 09 04 at 10.28.33.jpeg

Vlad Pop este ultramaratonist și a alergat 620 de kilometri la Polul Nord pentru a aduna bani pentru copiii care sunt bolnavi. Asociația Păsări pe care a înființat-o acordă burse acestor copii, în valoare de 500 de lei, în fiecare lună. 100 de copii.

Acesta a povestit la podcastul Human Hub prezentat de Cristina Șendrea pe Cluj24 că, atunci când a rămas fără bani, a devenit speaker motivațional în cadrul unor companii prospere din Cluj, urmând să primească…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Premierul Ciolacu: Producătorii trebuie să semnaleze vizibil pe ambalaj dacă au redus gramajul, iar preţul a rămas neschimbat

Publicat

premierul ciolacu: producătorii trebuie să semnaleze vizibil pe ambalaj dacă

Producătorii trebuie să semnaleze vizibil pe ambalaj dacă au redus gramajul, iar preţul a rămas neschimbat. Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor de stopare a fenomenului prin care comercianţii scad gramajul produselor, dar lasă preţurile la fel, a fost finalizat şi ar putea fi publicat cel târziu luni în Monitorul Oficial, a anunțat miercuri premierul Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Incendiu de pădure de proporții la Săsciori. S-au mobilizat pompierii și voluntarii din mai multe comune

Publicat

video: incendiu de pădure de proporții la săsciori. s au mobilizat

Un incendiu de pădure de proporții s-a produs miercuri la Săsciori. Au ars mai multe hectare de pădure, dar pompierii au reușit localizarea focului, după câteva ore de luptă cu flăcările. 

UPDATE: Reprezentanții ISU Alba au rectificat suprafața arsă. Este vorba despre 3 hectare de pădure și aproximativ 1,5 hectare de litieră.

A intervenit secția de pompieri Sebeș în cooperare cu Serviciul de Voluntari pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

1.200 de posturi disponibile în instituțiile publice, la Cluj, de la începutul anului. Cele mai multe, în sănătate și educație

Publicat

medic 2.jpg

La nivel național, aproape 20.000 de posturi din sectorul public au fost scoase la concurs de la începutul anului. Dintre acestea, peste 1.200 au fost postate în județul Cluj.

Angajatorii din sectorul public au scos pe piaţă aproape 20.000 de locuri de muncă de la începutul anului şi până în prezent, se arată într-o analiză citată de Agerpres.

Cele mai multe posturi au fost postate în luna august, respectiv 5.000 de opţiuni, dublu faţă de aprilie, se arată…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe