Connect with us

EVENIMENT

Zile libere 2025: minivacanță de 7 zile la începutul anului și altă perioadă cu zile libere în primăvară. Ce planuri are Guvernul

Publicat

zile libere 2025: minivacanță de 7 zile la începutul anului

Zile libere 2025. Guvernul pregătește mai multe zile libere pentru bugetari, anul viitor. Este vorba despre zile-punte pentru prelungirea unei minivacanțe la începutul anului și crearea altei minivacanțe în luna mai.

Un proiect pus în consultare publică de către Ministerul Muncii prevede ca zilele de 3 ianuarie și 3 mai 2025 să fie declarate zile libere-punte.

Prin urmare, bugetarii vor avea minivacanță de 7 zile în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. ZBOR și-a deschis aripile în centrul Clujului pentru tineri. Cursuri de educație financiară, antreprenorială și digitală

Publicat

whatsapp image 2024 10 14 at 20.09.37 e1728925828219.jpeg

Banca Comercială Română (BCR) și Federația Tinerilor din Cluj au inaugurat, luni, hub-ul ZBOR, în inima Clujului, un spațiu creativ pentru dezvoltare personală, profesională și socială.

Ce este ZBOR?

ZBOR este locul unde tinerii pot explora și valorifica potențialul lor, prin intermediul activităților de educație informală, mentorat și coaching și reprezintă o  importantă oportunitate pentru tinerii din comunitate. Aceștia pot  lua parte la diverse…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Investiții în infrastructura IT, la Spitalul din Alba Iulia: sistem de teleradiologie și soluție de recunoaștere vocală

Publicat

investiții în infrastructura it, la spitalul din alba iulia: sistem

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia investește aproape 3,6 milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii IT la nivelul unității sanitare. Printre obiective se numără implementarea unui sistem informatic de teleradiologie, a unei soluții de recunoaștere vocală și achiziționarea de echipamente hardware.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a lansat luni, 14 octombrie, în SEAP, o licitație pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Extinderea rețelei de canalizare menajeră în orașul Teiuș. Autorizația de construcție a fost semnată

Publicat

extinderea rețelei de canalizare menajeră în orașul teiuș. autorizația de

La Primăria Teiuș a fost semnată luni, 14 octombrie, autorizația de construcție pentru proiectul „Extindere rețea de canalizare menajeră în orașul Teiuș”. 

Lucrarea, a cărei valoare depășește 5 milioane de lei, vizează extinderea rețelei de canalizare menajeră cu peste 5.300 de metri. De asemenea, vor fi realizate peste 280 de branșamente individuale.

„S-a facut astfel, încă un pas important pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cine sunt viitorii consilieri locali și județeni ai Clujului? Calendarul constituirii noilor consilii

Publicat

consiliu e1686896683776.jpg

Alegerile din 9 iunie 2024 au adus schimbări importante pe scena politică locală, care se vor concretiza începând cu luna octombrie. Atât Consiliului Județean Cluj, cât și Consiliului Local Cluj-Napoca vor avea o nouă componență.

Alegerile locale din 9 iunie 2024 aduc modificări semnificative în structura politică locală. Deși PNL păstrează conducerea Consiliului Județean Cluj, dar și Primăria Cluj-Napoca, partidul a pierdut câteva mandate față de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe