Connect with us

EVENIMENT

Ziua Internațională a Stângacilor, sărbătorită în data de 13 august. Cum e să fii stângaci, într-o lume construită pentru dreptaci

Publicat

ziua internațională a stângacilor, sărbătorită în data de 13 august.

Ziua Internațională a Stângacilor este sărbătorită în data de 13 august în fiecare an. Această zi este dedicată celor care folosesc predominant mâna stângă și are scopul de a crește conștientizarea provocărilor și discriminărilor cu care se confruntă stângacii într-o lume predominant adaptată dreptacilor.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Zamfir Dejeu, specialist în folclor, DESFIINȚEAZĂ momentul de dansuri populare de la UNTOLD: Comercialul sufocă TRADIȚIA

Publicat

muzica si dansuri populare la untold 2 e1723530958512.jpeg

Momentul folcloric cu dansuri populare pe muzică electronică, introdus în programul ultimei zile a festivalului UNTOLD 2024, a împărțit publicul. Unii l-au apreciat și l-au considerat oportun în anul Avram Iancu, alții au fost de părere că nu era cazul într-un festival de cu totul altă factură.

Mixajele între genuri muzicale sunt, de cele mai multe ori, benefice, cu condiția să nu ducă în derizoriu unul dintre genuri. E de notorietate repertoriul celor de la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Adolescent de 16 ani din Șugag, REȚINUT de polițiști. A furat o mașină și a condus-o până la Sebeș și înapoi

Publicat

un minor din teiuș a fost prins de polițiști la

Un adolescent de 16 ani din Șugag a fost reținut de polițiști după ce a furat o mașină lăsată de proprietar cu cheile în contact. Deși nu avea permis, acesta a condus autoturismul pe traseul Șugag – Sebeș și retur. 

Citește mai departe

EVENIMENT

INCENDIU în localitatea Mogoș. Focul a cuprins o locuință. Intervin pompierii din Câmpeni și SVSU

Publicat

incendiu în localitatea mogoș. focul a cuprins o locuință. intervin

Un incendiu a izbucnit marți, în jurul orei 12:00, în localitatea Mogoș. Din primele informații, focul a cuprins o locuință.

La intervenție participă și SVSU Mogoș.

Pompierii intervin cu o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc vrea în fiecare an momente patriotice la UNTOLD. Care a fost pentru primar cel mai „tare” concert al acestei ediții

Publicat

emil boc untold1.jpg

Emil Boc a fost și în acest an la UNTOLD, festivalul care are loc pe Cluj Arena. Primarul a fost încântat de momentul patriotic dedicat lui Avram Iancu și spune că ar dori ca astfel de concerte să aibă loc în fiecare an.

Primarul a vorbit și despre faptul că în 2024 măsurile de securitate au fost deosebite și că în fiecare moment s-a știut câte persoane erau pe stadion sau în sala Polivalentă.

Emil Boc vrea în fiecare an momente patriotice la UNTOLD.

Boc…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe