Connect with us

EVENIMENT

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. Restricții de circulație pentru camioane, în Ungaria

Publicat

camion

Ungaria restricționează accesul camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone de vineri, ora 23.00 (ora României), până marți la aceeași oră, a anunțat Poliţia de Frontieră. Restricţiile nu vizează și transporturile umanitare.

Autorităţile de frontieră ungare au informat Poliţia de Frontieră Română că, începând de vineri ora 23.00 (ora României) până marți ora 23.00 (ora României) în Ungaria va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 15 martie este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Nu sunt vizate de restricţii transporturile umanitare pentru a nu întârzia distribuirea ajutoarelor şi donaţiilor, respectiv transporturile de animale vii, animale perisabile sau combustibili, materiale pentru încălzit.

În această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea perioadei de restricţii de circulație pe drumurile publice din Ungaria.

Traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura fără restricţii.

La ridicarea restricţiilor, Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă deschise tranzitului de marfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt. MEDIAFAX

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Zeci de șoferi amendați în Alba, în ultimele 24 de ore. Acțiunile polițiștilor și jandarmilor în județ

Publicat

acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din alba: amenzi de peste

Zeci de șoferi au fost amendați în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au derulat și luni, în a doua zi de Paște, acțiuni în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 236 de persoane. Au fost verificate 167 de autovehicule.

Au fost constatate 43 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

În total,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din Alba Iulia, reținut de polițiști. A fost prins băut la volan, pe o stradă din oraș. Ce alcoolemie avea

Publicat

sute de mașini și persoane verificate de polițiști și jandarmi

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a fost oprit în trafic. Acesta conducea o mașină, fiind sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, luni, 6 mai, în jurul orei 18.40, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat de 42 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism.

Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. A fost oprit pe strada Tulnicului din Alba Iulia.

Aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alin Tișe: Refacerea drumului spre Mărișel a salvat de la faliment pensiunile. Investiția, cât bugetul comunei pe 100 de ani

Publicat

inaugurare drum marisel.jpg

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a afirmat că investiția în DJ 107P (DN 1) – Gilău – Mărișel – DN 1R, inaugurat recent, a salvat de la faliment pensiunile din zonă. 

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a arătat că valoarea lucrărilor de modernizare a drumului DJ 107P (DN 1) – Gilău – Mărișel – DN 1R, realizate de Consiliul Județean prin fonduri europene, este cât bugetul comunei Mărișel pe 100 de ani.

„Este un drum pentru care…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Polițiștii locali vor protesta în fața Guvernului. Cer bani în plus pentru munca din zilele de sărbători. Lista revendicărilor

Publicat

polițiștii locali vor protesta în fața guvernului. cer bani în

Polițiștii locali vor protesta în fața Guvernului. Aceștia cer respectarea condițiilor de muncă, respectarea normei de hrană și bani în plus pentru munca din weekend și de sărbători legale.

Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România, afiliată la Blocul Național Sindical, a anunțat că mitingul de protest va fi în 8 mai, de la ora 10.00, în fața Guvernului României.

Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe