Connect with us

EVENIMENT

Ziua Reducerii Riscului de Dezastre, marcată de ISU Cluj prin acțiuni în școli. Unitățile își deschid porțile vizitatorilor

Publicat

isu cluj.jpg

Ziua Internațională a Reducerii Riscului de Dezastre, sărbătorită în fiecare an pe data de 13 octombrie, va fi marcată la Cluj prin acțiuni de prevenție și informare adresate copiilor și tinerilor.

Data de 13 octombrie a fiecărui an marchează Ziua Internațională a Reducerii Riscului de Dezastre, o inițiativă globală care subliniază importanța măsurilor preventive pentru protejarea populației în fața dezastrelor.

Acțiuni dedicate Zilei Reducerii Riscului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Alba Iulia a semnat contracte pentru autobuze electrice, microbuze și infrastructură de încărcare în valoare de 14 milioane euro

Publicat

alba iulia a semnat contracte pentru autobuze electrice, microbuze și

Primăria Alba Iulia a semnat joi două contracte pentru furnizarea de autobuze electrice, microbuze nepoluante și stații de încărcare pentru Alba Iulia și Ciugud.

Contractele au fost semnate de primarul Gabriel Pleșa, care l-a invitat la ceremonie și pe primarul din Ciugud, Gheorghe Damian.

”Îmi doresc ca alături de municipiul Alba Iulia să ajungem, dacă se poate, să avem doar transport electric și, de ce nu, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reguli noi în magazine. Care sunt noutățile pentru clienți. A intrat în vigoare ordinul ANPC privind shrinkflația

Publicat

reguli noi în magazine. care sunt noutățile pentru clienți. a

Reguli noi în magazine. A intrat în vigoare ordinul ANPC prin care magazinele sunt obligate să informeze consumatorii privind shrinkflația. Este vorba despre reducerea volumului sau greutății unui produs, cu menținerea prețului.

Ordinul 539 al ANPC a fost publicat în Monitorul Oficial din 30 septembrie și se aplică la 30 de zile de la această dată.

Actul normativ stabilește obligația operatorilor economici care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Piste de biciclete pe Drumul Sfântul Ioan, amenajate de Primăria Cluj-Napoca cu 116,7 milioane de lei, cu bani din PNRR

Publicat

pista biciclete 1.jpg

Primăria Cluj-Napoca va amenaja piste de biciclete pe Drumul Sfântul Ioan, pe o distanță de peste 5 kilometri. Investiția, finanțată cu fonduri din PNRR, se ridică la 116,7 milioane de lei cu TVA.

Consilierii locali ai municipiului Cluj-Napoca vor dezbate, vineri, 11 octombrie, un proiect de hotărâre privind amenajarea de piste de biciclete pe Drumul Sfântul Ioan. Valoarea proiectului este de 116,7 milioane de lei cu TVA, bani pe care Primăria își propune să îi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Facebook a căzut în România, pentru câteva minute. Probleme de încărcare a rețelei sociale

Publicat

facebook a căzut în românia, pentru câteva minute. probleme de

Facebook a căzut în România. Utilizatorii rețelei sociale, cei care folosesc versiunea de desktop au întâmpinat joi, 10 octombrie, mai multe probleme de conectare. S-a întâmplat în jurul orei 13.35-13.40. 

Dacă în primele minute interfața rețelei se ”învârtea în gol”.Situația s-a agravat, iar rețeaua socială nu a mai putut fi accesată.

Problemele au persistat pentru câteva minute, până când utlizatorii au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe