Connect with us

EVENIMENT

11 percheziții domiciliare în Cluj-Napoca, Turda şi Floreşti. Mai multe persoane, bănuite de operaţiuni cu substanţe cu efect psihoactiv

Publicat

droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj-Napoca, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 6 iulie a.c., polițiștii au efectuat 11 percheziții domiciliare în municipiul Cluj-Napoca, municipiul Turda şi în comuna Floreşti la domiciliile mai multor persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, mai multe persoane ar fi procurat, comercilizat şi ar fi deţinut pentru consum propriu substanţe psihoactive pe care le-ar fi comandat din mediul online şi pe care le-ar fi primit din Țările de Jos (Olanda) prin intermediul unor firme de transport.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 68.700 de lei, 9.800 de euro, 110 grame de cannabis, 240 de grame de substanţe cu efect psihoactiv, 5 laptopuri, 26 de telefoane mobile, un grinder, 5 cântare electronice, un hard-disk, o pușcă airsoft, un pistol airsoft și un pistol cu glonţ cu 5 cartuşe.

De asemenea, în urma acțiunii au fost puse în executare 10 mandate de aducere.

Activitațile au beneficiat de spirjinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj-Napoca și al Grupării de Jandarmi Mobilă „ Ștefan Cicio-Pop” din Cluj-Napoca.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CNAS: În ce CONDIȚII beneficiază asigurații GRATUIT de servicii de prevenție, depistare și monitorizare a bolilor grave

Publicat

medic familie stetoscop pixabay e1732275868499.jpg

Persoanele asigurate pot beneficia gratuit de servicii de prevenţie, de depistare, confirmare şi monitorizare a bolilor grave decontate de sistemul asigurărilor sociale de sănătate, a informat, vineri, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Pentru a beneficia de servicii de prevenţie, persoana asigurată trebuie să se programeze şi să se prezinte la o consultaţie la medicul de familie, care va evalua riscul ca pacientul să aibă o boală ascunsă, fără…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un tânăr din Alba, student la Cluj a primit o amendă de 5000 de lei, prin poștă, după o petrecere în camin. Cum s-a terminat totul

Publicat

tineri din alba iulia, reținuți de poliție după ce au

Un tânăr din Alba, student la Cluj a primit o amendă de 5000 de lei, prin poștă, după o petrecere în camin. Așa a început un proces ce s-a desfășurat pe rolul Judecătoriei Blaj, proces în care studentul a cerut anularea amenzii. În data de 21 noiembrie 2024, magistrații instanței au dat o decizie în acest caz. 

Tânărul a spus că a fost amendat cu 5000 de lei, pentru deranjarea liniștii publice, în urma unei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CNAIR pregătește modernizarea DN 67C Transalpina. Care este valoarea estimată a contractului

Publicat

programul de acces autovehicule pe dn67 c – transalpina, modificat

CNAIR pregătește modernizarea DN 67C Transalpina. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis, vineri, spre validare în SEAP, documentaţia pentru licitaţia contractului necesar realizării studiului de fezabilitate.

Anunțul a fost făcut de șeful CNAIR, Cristian Pistol. Potrivit acestuia, contractul pentru modernizarea DN 67C Transalpina este estimat la aproape 49 de milioane de lei (fără…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Eurodeputatul Siegfried Mureșan pentru Cluj24: Lipsa autostrăzilor și infrastructura proastă ne face mai puțin competitivi

Publicat

whatsapp image 2024 11 22 at 14.54.47.jpeg

Eurodeputatul Siegfried Mureșan susține că lipsa autostrăzilor și infrastructura proastă face România mai puțin competitivă, căci pe investitori îi costă mai mult și le rămân mai puțin bani în firmă pentru salariile oamenilor, pentru inovare, pentru a se extinde, pentru a investi.

Mureșan a declarat într-un interviu pentru Cluj24 realizat la sediul Parlamentului European de la Bruxelles că cu cât țara noastră reușește  să termine mai repede cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe