Connect with us

EVENIMENT

A căzut de la etaj în timp ce uda florile. O femeie din Constanța a ajuns în stare gravă la spital

Publicat

flori balcon

O femeie a fost transportată la spital cu multiple traumatisme după ce, luni, a căzut de la etajul unu al unui bloc din municipiul Constanţa, în timp ce uda florile, a informat Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Potrivit SAJ Constanţa, cadrele medicale de pe ambulanţa care s-a deplasat pe strada Făgetului, la locul producerii incidentului, au găsit o femeie în vârstă de 52 de ani, căzută de la înălţime, victima fiind în stare de conştienţă.

Citește și: Femeie decedată după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Constanța

Pacienta, care prezenta traumatisme la membrele inferioare şi superioare, precum şi la torace, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ITM Alba: Amenzi de 8.300 de lei și 11 avertismente date de inspectorii de muncă, după controale la firme din județ

Publicat

itm alba: amenzi de 8.300 de lei și 11 avertismente

Inspectorii de muncă din Alba au aplicat, în perioada 25-19 aprilie, trei amenzi în valoare totală de 8.300 de lei și 11 avertismente, după controale la firme din județ.

În domeniul relaţiilor de muncă, ITM Alba a verificat 48 de agenți economici, cu un număr total de 429 de salariați. Au fost descoperite 110 de nereguli și aplicate o amendă de 300 de lei și 5 avertismente.

Principalele deficienţe constatate în controale:

  • nu se conduce corect evidența timpului lucrat;
  • nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști

Publicat

prognoza meteo anm pe regiuni, până în 5 mai. cum

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști. Chiar dacă în această săptămână vor fi alternanțe termice semnificative, cu zile în care va fi mai frig decât de obicei, vremea se va schimba odată cu ultimele zile ale lunii aprilie. 

Potrivit meteorologilor, de Florii vremea va fi frumoasă în mare parte din țară și este posibil ca ploile să lipsească. Apoi, în preajma Sărbătorilor de Paști vremea intră într-un proces de răcire….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

IMPORTANT. Sistare temporară a gazului în 5 localități din județul Cluj. Anunțul Delgaz Grid

Publicat

gaz pixabay.webp.webp

Pentru a permite companiei Transgaz efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz, marți, 23 aprilie., începând cu ora 09.00 până miercuri, 24 aprilie ora 12.00, în 5 localități din județul Cluj:  Soporu de Câmpie, Iacobeni, Iacobeni-Valea Largă, Cătunu Morii, Fânațe-Ceanu Mare.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din comuna Bucium, prins de polițiști băut la volan, pe un drum din județul Hunedoara. S-a ales cu dosar penal

Publicat

1660556213 etilotest.jpg

Un șofer în vârstă de 31 de ani din comuna Bucium a fost prins de polițiștii din Hunedoara în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Hunedoara, la data de 19 aprilie 2024, în jurul orei 17:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Baia de Criș au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Bucium, județul Alba, care se deplasa pe DN 76, din direcția Vața de Jos –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe