Connect with us

EVENIMENT

A fost găsit submarinul nuclear rusesc Belgorod, dat dispărut. Transportă una dintre cele mai periculoase arme ale Rusiei

Publicat

a fost găsit submarinul nuclear rusesc belgorod, dat dispărut. transportă

În urmă cu două zile, s-a vorbit despre faptul că uriașul submarin nuclear rusesc Belgorod, care transportă una dintre cele mai periculoase arme ale Kremlinului, nu mai poate fi localizat. Mai precis, jurnaliștii „The Times” au menționat că acesta nu se mai găsește în baza sa din Marea Albă. Îngrijorarea a fost accentuată de faptul că mai multe convoaie cu echipamentele nucleare au fost filmate în Rusia centrală în timp ce se îndreptau către Ucraina.

Submarinul nuclear rusesc Belgorod, zărit în Marea Barents

Cu toate acestea, uriașul submarin nuclear rusesc Belgorod, care transportă una dintre cele mai periculoase arme ale Kremlinului, a fost localizat până la urmă. Dispariția submarinului de la baza din Marea Albă a creat temeri pe fondul unor informații că Putin ar plănui să facă un test…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

După Suedia, și Olanda susține aderarea României la Schengen

Publicat

aderarea la schengen și modificările legilor justiției. cătălin teniță: „s ar

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, anunță că și Olanda susține aderarea României la Schengen: „ Dialogul politic foarte strâns cu partenerii olandezi de la toate nivelurile a contribuit la fundamentarea unei abordări favorabile”.

„Mă bucur să salut evaluarea și poziția pozitivă de astăzi a guvernului olandez în sprijinul aderării României la Schengen . Dialogul politic foarte strâns cu partenerii olandezi de la toate nivelurile a contribuit la fundamentarea unei abordări favorabile”, scrie pe Twitter Bogdan Aurescu.

Prin poziția comisiei abilitate din Parlamentul Suediei se confirmă sprijinul acestei țări pentru intrarea României în Schengen.

Decizia finală va fi adoptată de Consiliul UE pentru Justiție și Afaceri Interne, la 8 decembrie.

Citește mai departe

EVENIMENT

Liderii mondiali au ajuns la un acord istoric. Ce se întâmplă cu prețul petrolului rusesc

Publicat

liderii mondiali au ajuns la un acord istoric. ce se

Liderii mondiali au ajuns la un acord istoric, în ceea ce se privește prețul petrolului rusesc! Țările membre ale Uniunii Europene se pare că au realizat că nu pot trece cu bine peste iarnă fără gazul rusesc, așa că au găsit o nouă variantă prin care să continue să pedepsească Rusia pentru atacul asupra Ucrainei, dar să aibă și casele încălzite la iarnă.

Anunțul care îl va înfuria pe Vladimir Putin

Țările membre ale Uniunii Europene au ajuns la concluzia că fără petrolul rusesc nu se poate, așa că au găsit o nouă soluție prin care să sancționeze Rusia, dar să continue să importe „aurul negru” atât de util. Dacă până acum s-a dorit ca țările din UE să nu mai cumpere petrol din Rusia, iată că acum s-a găsit o altă soluție.

Reprezentanţii statelor din cadrul Uniunii Europene s-au…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Explozie urmată de incendiu într-un oraș din Maramureș

Publicat

pompieri general noaptea nou

Anexa unei case din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, a fost afectată vineri seară de o explozie. O femeie a suferit arsuri.

Explozia s-a produs la centrală termică și a fost urmată de un incendiu.

O femeie a suferit arsuri și va fi dusă la Spitalul Județean din Baia Mare.

Explozia a avut loc la anexa unei case, unde era instalată centrala.

Incendiul a fost stins.

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertizare de vreme rea. Sunt 3 județe vizate

Publicat

ceata noapte 1 1000x600.jpg

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri seară, o avertizare nowcasting de ceață. Avertizarea este valabilă între orele 21.00 – ora 0.00.

Județul Argeş: Câmpulung, Curtea de Argeș, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Coșești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Țițești, Poienarii de Muscel, Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Cetățeni, Valea Danului, Vlădești, Bughea de Jos, Vulturești, Valea Iașului, Davidești, Cepari, Boteni, Brăduleț, Mioarele, Hârtiești, Cicănești.

Județul Prahova: Câmpina, Băicoi, Breaza, Filipeștii de Pădure, Brebu, Florești, Slănic, Vărbilău, Izvoarele, Telega, Măgureni, Scorțeni, Bănești, Poiana Câmpina, Cornu, Vâlcănești, Teișani, Aluniș, Cocorăștii Mislii, Provița de Jos, Provița de Sus, Adunați, Cosminele, Talea.

Județul Dâmboviţa: Moreni, Pucioasa, Fieni, Voinești, Tătărani, Bezdead, Valea Lungă, Buciumeni, Vulcana-Pandele, Doicești, Runcu, Glodeni, Ocnița, Brănești, Iedera, Cândești, Văleni-Dâmbovița, Vulcana-Băi, Malu cu Flori, Pietrari, Vișinești, Bărbulețu, Moțăieni, Pucheni, Vârfuri, Râu Alb.

Se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, ce în funcție de condițiile locale, va determina formarea ghețușului.

Citește mai departe