Connect with us

EVENIMENT

Accident rutier în Sibiu, din cauza unei depășiri neregulamentare. Un tânăr de 25 de ani a fost rănit

Publicat

arhiva foto

Un accident rutier în urma căruia un tânăr de 25 de ani a fost rănit s-a produs, sâmbătă după-amiaza, în municipiul Sibiu, din cauza unei depășiri neregulamentare.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs pe strada Turda. Din primele date, șoferul unui autoturism a efectuat manevra de depășire și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, al cărui conducător auto vira stânga regulamentar, după care a lovit un stâlp metalic.

Citește și FOTO: O mașină s-a izbit violent de o casă din Târnăveni – județul Mureș. Șoferul, un tânăr de 19 ani din Sibiu. 2 persoane, în stare gravă

În urma evenimentului a rezultat rănirea șoferului care a depășit, un tânăr de 25 de ani, din loclaitatea Chirpar. Celălalt autoturism era condus de către un sibian în vârstă de 31 de ani.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au intervenit de urgență cu un echipaj SMURD .

La fața locului echipajele de salvare au acordat îngrijiri medicale șoferului de 25 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient cu traumatism cranio facial.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sute de mașini de transport persoane sau marfă, verificate de Poliția Alba, în ultimele 48 de ore. Amenzi și permise reținute

Publicat

sute de mașini de transport persoane sau marfă, verificate de

Sute de mașini de transport persoane sau marfă au fost verificate de Poliția Rutieră Alba, în perioada 23-24 aprilie. A fost organizată acțiune RoadPol. Polițiștii au dat peste 70 de amenzi și au reținut permise. A fost prins și un șofer care conducea băut.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii rutieri au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri. De asemenea, au fost controlate și cele destinate transportului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Boc: Nu e departe momentul când „U” Cluj va JUCA în cupele europene

Publicat

boc u cluj 2 e1684481157749.jpg

Primarul Clujului, Emil Boc, a vorbit, joi, la Napoca Live, despre „U” Cluj și șansele echipei de a juca în cupele europene.

„Acum încep și eu să mă mai relaxez (după victoria Universității cu Poli Iași), a început să ne mai vină și nouă apă pe Someș. După meciul cu Petrolul eram tare supărat și s-a oprit un clujean lângă mine și mi-a zis: lasă, domnule primar, nu fi necăjit, noi iubim echipa, nu rezultatul.

Boc: Nu e departe momentul când…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Intervenție la Casa Armatei din Alba Iulia. Pompierii au adus o autoscară pentru a îndepărta niște elemente periculoase

Publicat

foto: intervenție la casa armatei din alba iulia. pompierii au

Intervenție la Casa Armatei din Alba Iulia. Pompierii au adus o autoscară pentru a îndepărata niste elemente periculoase de pe construcție.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în municipiul Alba Iulia, pe Calea Moților.

Reprezentanții ISU Alba au transmis că la fața locului a fost trimisă o autoscară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din Abrud, prins cu alcoolemie record, la volan. Unde a fost oprit și ce măsuri au luat polițiștii

Publicat

Șofer din abrud, prins cu alcoolemie record, la volan. unde

Un șofer din Abrud a fost prins cu alcoolemie record la volan. Acesta a fost oprit de polițiști pe o stradă din oraș. Tânărul s-a ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, în 24 aprilie, în jurul orei 14.30, polițiștii rutieri din Abrud au depistat un bărbat de 29 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Moților din Abrud. Se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilitest, a rezultat valoarea de 2,15…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe