Connect with us

EVENIMENT

Alertă de coronavirus pe Aeroportul din Cluj-Napoca: Pasagerii unui avion sosit din Polonia, reținuți în aeronavă

Publicat

Pilotul unui avion aparținând Companiei LOT, care a sosit din Polonia pe aeroportul din Cluj-Napoca a anunţat turnul de control că are la bord un posibil infectat cu coronavirus. 

La fața locului a fost trimis de urgență un echipaj medical de specialitate.

”Sunt doi medici de la Direcția de Sănătate Publică Cluj care stau de vorbă cu femeia respectivă și care evaluează cazul chiar în aceste clipe. Aeronava aparține LOT, și a venit de la Varșovia, urmând să îmbarce alți pasageri pentru zborul de retur. Deocamdată, aeronava este consemnată la sol, pasagerii fiind izolați de femeia care a reclamat respectivele simptome”, a spus pentru EvZ, Tudorel Lupoaiei, directorul operațional de la Aeroportul Internațional Cluj Napoca.

Potrivit unor surse pasagerii sunt în acest moment reținuți în avion.

UPDATE ora 14.30: Reprezentanții aeroportului spun că ar fi vorba despre un avion sosit de la Varșovia în care se află o stewardesa care a anunţat că a intrat în contact cu două colege infectate, a fost luată din avion, dusă cu „izoleta” la spitalul de boli infecţioase din Cluj.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții DSP Cluj. Toate persoanele au fost reținute în avion.

Știre în curs de actualizare.

Sursa foto: Info Trafic jud. Cluj

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Colaborare Cluj-Eindhoven în domeniu inovării și IT. Boc: Putem să ne conectăm cu Europa prin soluții inteligente de mobilitate

Publicat

cluj eindhoven colaborare boc 1.jpg

Colaborarea între Cluj și orașul olandez Eindhoven în domeniu inovării și IT. O delegație din regiunea Brabant a fost astăzi la Primăria Cluj-Napoca pentru a discuta cu universitățile clujene despre colaborări pe verticale comune legate de conceptul Smart Cities și dezvoltarea de orașe reziliente.

Delegația din Țările de Jos, de la Universitatea Tehnică Eindhoven, regiunea Brabant, parte a consorțiului european Cities 4.0, a fost primită marți la Primărie…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Incendiu de vegetație uscată într-un sat din Scărișoara. Pompierii intervin pentru stingerea focului

Publicat

video: incendiu de vegetație uscată într un sat din scărișoara. pompierii

Un incendiu de vegetație a izbucnit marți, 16 aprilie, în satul Lăzești din comuna Scărișoara. În jurul orei 16.30, la fața locului au intervenit pompierii din Câmpeni, voluntarii din Scărișoara și lucrători ai Ocolului Silvic Gârda. 

Din informațiile preliminare incendiul se manifesta pe aproximativ un hectar.

Pompierii intervin cu trei autospeciale de stingere la fața locului.

Misiunea este în dinamică, știre în curs de actualizare.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sute de locuri disponibile la școlile de maiștri militari sau de subofițeri. CONDIȚII de participare și CALENDAR de recrutare

Publicat

sute de locuri disponibile la școlile de maiștri militari sau

Sute de locuri la școlile de maiștri militari sau de subofițeri sunt disponibile pentru cei interesați de o carieră militară.

Centrul  Militar Judeţean  Alba desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Aceștia au transmis oferta educaţională  pentru  anul şcolar 2024-2025.

Unde sunt locuri disponibile

  •  pentru învăţământul militar postliceal – maiştri militari (şcoală postliceală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Din ciclul „Clujeanul și PALMIERUL”: Palmierii-morișcă de la Grădina Botanică au trecut cu bine iarna

Publicat

palmier 1 e1713263794293.jpg

E de notorietate faptul că românul post-decembrist își satisface nevoia de palmier, de care a fost frustrat atâta și atâta vreme, prin excursii în zone tropicale și mediteraneene. E de ajuns să urmărești paginile de socializare ca să dai peste coloanele nesfârșite de poze ale conaționalilor cu palmierii.

palmierpalmier

Noi, clujenii, suntem favorizați, pentru că avem Grădina Botanică. Aici, palmierii se simt ca acasă. Și clujenii ca la tropice…

FOTO. Din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe