Connect with us

EVENIMENT

Atenție șoferi! Restricții de circulație pe Autostrăzile A2 București-Constanța și A1 Sibiu-Deva

PublicatCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, au loc lucrări de reparații la partea carosabilă, circulația rutieră fiind restricționată astfel:

autostrada A2 București-Constanța, km. 145-146, sensul de mers către București, în zona localității Fetești, județul Ialomița, se execută lucrări de curățare a părții carosabile. Banda a doua este restricționată în intervalul orar 08:30-14:30;

– pe tronsonul kilometric 91+500 de metri – 93, pe sensul de mers către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, au loc astăzi, între orele 09:00 – 15:00, lucrări de plombări asfaltice. Din acest motiv, sunt resgtricționate banda de urgență și prima bandă;

– pe autostrada A1 Sibiu-Deva au loc, astăzi, mai multe lucrări de reparații, astfel:

  •  km. 264+400 de metri – 264+100 de metri, sensul de deplasare Deva-Sibiu, pe raza localității Săliște, județul Sibiu, este restricționată banda de urgență, în vederea efectuării unor lucrari de reparație a tunelului din zonă, în intervalul orar 08:30 – 17:00;
  • km. 250 – 251, sensul de deplasare Sibiu-Deva, pe raza localității Sibiu, este restricționată a doua bandă, în vederea efectuării unor lucrari de reparații la partea carosabilă, între orele 09.00 – 17.00;
  • km. 252 – 251, pe raza localității Sibiu, sensul de deplasare Deva – Sibiu, este restricționată banda numărul doi pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații a carosabilului, între orele 09:00 – 17.00.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

Impact între două autoutilitare pe DN 11 în județul Covasna. O persoană a fost rănită

Publicat

arhiva foto

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs miercuri pe DN 1, Brașov – Târgu Secuiesc, în județul Covasna.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe DN 11 Brașov – Târgu Secuiesc, în zona localității Sântionlunca, județul Covasna.

Din primele informații, două autoutilitare s-au ciocnit, iar în urma impactului o persoană a fost rănită.

În urma accidentului rutier, circulația se desfășoară dirijat, alternativ.

Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Citește mai departe

EVENIMENT

A murit încă un pacient din cei şase transferaţi de la Piatra-Neamţ. A rămas în viaţă unul singur

Publicat

Şeful terapiei intensive de la spitalul mobil Leţcani, Florin Roşu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că a murit încă unul dintre cei şase pacienţi cu COVID-19 transferaţi de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, în urma incendiului care a avut loc la secţia ATI.

Astfel numărul deceselor ajunge la cinci în decursul unei săptămâni.

“Este un pacient în vârstă de 68 de ani, care avea multe comorbidităţi”, a declarat dr. Florin Roşu, coordonatorul terapiei intensive de la spitalul mobil din Leţcani.

Acesta a spus că starea pacientului transferat de la Neamţ şi care trăieşte este “destul de bună”.

Reamintim că în urma incendiului produs într-un salon de la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, şase pacienţi au fost transferaţi la spitalul mobil din Leţcani. În incendiu şi-au pierdut viaţa 10 pacienţi, iar un medic şi o asistentă care au încercat salveze pacienţii din flăcări au fost răniţi. Medicul a fost transportat în stare gravă la un spital din Belgia. AGERPRES

Citește mai departe

EVENIMENT

Prima parcare subterană din Suceava va fi construită în locul a zeci de garaje care urmează să fie demolate

Publicat

masini
arhivă

Câteva zeci de garaje vor fi demolate pentru a se construi prima parcare supraterană din municipiu, a anunţat primarul într-o conferinţă de presă miercuri, 25 noiembrie, primarul Sucevei, Ion Lungu.

Potrivit lui Lungu, s-a renunţat la proiectul parcării supraterane din proximitatea Primăriei Suceava, pentru că era dificil să se încadreze în urbanismul zonal, dar şi pentru că nu se mai modernizează actualul stadion Areni.

Primarul a precizat că municipalitatea este proprietar al terenului pe care sunt construite cele 51 de garaje ce vor fi demolate, de pe strada ”Ştefan Tomşa”, iar oamenii ”vor fi despăgubiţi cu un loc de parcare gratuit”.

Lungu a spus că va demara procedurile pentru construirea acestei parcări supraterane ce ar urma să aibă două sute de locuri, iar anul viitor să înceapă şi lucrările, pentru că este o zonă foarte aglomerată.

“Ne dorim ca în acest mandat să amenajăm parcări supraterane, am identificat zece locaţii pentru parcări supraterane, din care iniţial una lângă Primăria Suceava, între sediu şi Stadion.

Nu se mai încadrează să facem acea parcare lângă Primărie, este o zonă destul de aglomerată, ar incomoda şi activitatea celor de la ISU, plus că prin realizarea unui nou stadion, nu se mai impune să sprijinim tribuna la cel vechi. Am abandonat acel proiect şi ne-am mutat în spatele Primăriei, pe strada Ştefan Tomşa.

Acolo sunt două bare de garaje, una cu 36 şi alta cu 15 astfel de construcţii, în total 51, în locul cărora vrem să facem o parcare supraterană cu aproximativ 200 de locuri, amenajată pe două niveluri (…) Va trebui să demolăm acele garaje, acolo este domeniu public, primăria este intabulată pe teren, vom notifica cetăţenii care au garaje acolo şi îi vom despăgubi cu un loc de parcare gratuit”, a spus Lungu.

El a spus că, în perioada următoare, va demara procedurile pentru PUZ, în paralel cu discuţiile cu proprietarii de garaje, pentru ca lucrările să înceapă cât mai repede şi să se descongestioneze aceste zone foarte aglomerate. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr de 24 de ani din Săcele, județul Brașov, reţinut în cazul femeii găsită decedată în scara unui bloc din municipiu

Publicat

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Săcele, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi ucis-o pe femeia de 65 de ani, găsită decedată duminică, în scara unui bloc, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

“În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către poliţişti din cadrul IPJ Braşov-Serviciul de Investigaţii Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, împreună cu Biroul Investigaţii Criminale Braşov, Poliţia municipiului Săcele, Serviciul Criminalistic Braşov şi Unitatea Teritorială de Analiză a Informaţiilor la data de 24 noiembrie a fost identificat autorul infracţiunii de omor săvârşită pe raza municipiului Săcele”, se arată într-o informare transmisă de IPJ Braşov.

Iniţial, după primele cercetări, în cazul femeii a fost deschis un dosar pentru “ucidere din culpă”, însă, după efectuarea autopsiei, poliţiştii au schimbat încadrarea faptei în “omor”, constatându-se că decesul persoanei s-a produs din cauze violente. Agerpres

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate