Connect with us

EVENIMENT

Au fost anunțate nominalizările la Oscar. O comedie se va bate pentru 11 premii

Publicat

everything everywhere all at once

Filmul Everything Everywhere All At Once a primit cele mai multe nominalizări de la Academia americană de film. Printre altele, comedia se va bate pentru premiul de cel mai bun film cu peliculele Avatar, Top Gun și Elvis.

Pelicula Everything Everywhere All At Once a primit cele mai multe nominalizări. Filmul are 11 nominalizări. Este vorba despre o comedie științifico-fantastică cu Michelle Yeoh și Jamie Lee Curtis care a avut mare succes în 2022. Yeoh interpretează rolul unei chinezo-americane nemulțumite, proprietara unei spălătorii de rufe. Filmul a avut încasări de peste 100 de milioane de dolari, de patru ori mai mult decât bugetul inițial, și a fost foarte bine primit de critici.

La categoria pentru Cel mai bun film, Academia americană a nominalizat filmele All Quiet On The Western Front, Avatar, The Banshees of Inisherin, Elvis, Everything Everywhere All At Once, The Fabelmans, Tar, Top Gun: Maverick, Triangle of Sadness și Women Talking.

Au fost anunțate nominalizările la Oscar. O comedie se va bate pentru 11 premii: actor în rol principal

Nominalizările pentru categoria Actor în rol principal sunt Austin Butler-Elvis, Colin Farrell-The Banshees of Inisherin, Brendan Fraser-The Whale, Paul Mescal-Aftersun și Bill Nighy -Living

Au fost anunțate nominalizările la Oscar. O comedie se va bate pentru 11 premii: actriță în rol principal

La categoria Actriță în rol principal, selecția Academiei cuprinde următoarele nume și filme: Cate Blanchett- Tar, Ana de Armas-Blonde, Andrea Riseborough-To Leslie, Michelle Williams-The Fablemans și Michelle Yeoh-Everything Everywhere All at Once.

Au fost anunțate nominalizările la Oscar. O comedie se va bate pentru 11 premii: regie

Nominalizările pentru regie sunt Martin McDonagh pentru filmul The Banshees of Inisherin, Daniel Kwan și Daniel Scheinert pentru Everything Everywhere all at Once, Steven Spielberg pentru The Fabelmans, Todd Field pentru Tar și Ruben Östlund pentru Triangle of Sadness.

Au fost anunțate nominalizările la Oscar. O comedie se va bate pentru 11 premii: lungmetraj

La categoria Lungmetraj internațional, selecția Academiei americane de film este All Quiet on the Western Front (Germania), Argentina, 1985 (Argentina), Close (Belgia), EO (Polonia) și The Quiet Girl (Irlanda).

La categoria Lungmetraj de animație au fost selectate filmele Pinnochio de Guillermo Del Toro, Marcel The Shell With Shoes On, Puss In Boots: The Last Wish, The Sea Beast și Turning Red.

Au fost anunțate nominalizările la Oscar. O comedie se va bate pentru 11 premii: scenariu

La categoria Scenariu (scenariu original), lista curpinde The Banshees of Inisherin, de Martin McDonagh, Everything Everywhere All At Once, de Daniel Kwan & Daniel Scheinert, The Fabelmans, de Steven Spielberg & Tony Kushner, Tar, de Todd Field și Triangle of Sadness, de Ruben Ostlund. Mediafax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Dan Tanasă (AUR): ”Propaganda PSD – PNL ne spune zilnic că nu ne dăm seama cât de bine trăim… Niște ipocriți!”

Publicat

dan tanasa 1213.jpeg

”Miniștrii guvernării antinaționale PSD – PNL, în frunte cu prim-ministru Marcel Ciolacu, și-au abandonat îndatoririle și munca în folosul cetățeanului. Ei au devenit marionetele consultanților electorali străini, în goana după voturi”, sușține Dan Tanasă de la AUR.

Luni guvernanții au primit instrucțiuni de la consultanții străini să iasă fiecare cu câte un subiect de propagandă, ca să îi mintă pe români.

Premierul Marcel Ciolacu a trimis…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Creatoarea de modă Irina Schrotter, Doctor Honoris Causa al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca

Publicat

dhc 5 scaled e1713360490494.jpg

Astăzi, 17 aprilie 2024, Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca a celebrat conferirea titlului de Doctor Honoris Causa doamnei Irina Schrotter, președinte al Federației Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), inițiator și organizator al festivalului Romanian Creative Week Iași, proprietar al brandului internațional de modă irina schrotter.

„Prin acordarea acestei distincții, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca recunoaște contribuția…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Efectele consumului exagerat de fast-food asupra sănătății. Calorii, grăsimi și zahăr cu impact asupra copiilor și adolescenților

Publicat

efectele consumului exagerat de fast food asupra sănătății. calorii, grăsimi și

Efectele consumului exagerat de fast-food: Consumul de mâncare de acest tip poate avea numeroase efecte negative asupra sănătății și bunăstării unei persoane, arată o serie de studii realizate recent la nivel european.

Fast food-ul este adesea bogat în calorii, grăsimi saturate, zahăr și sodiu, iar consumul frecvent poate duce la creșterea în greutate și, ulterior, la obezitate.

Obezitatea este asociată cu riscul crescut de boli de inimă, diabet de tip 2, afecțiuni ale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Din spatele cortinei. Cu ocazia Anului PUCCINI, Opera Română clujeană pune în scenă piesa “Tosca”

Publicat

opera e1585817587946.jpg

Opera Națională Română Cluj-Napoca a prezentat, miercuri, într-o conferință de presă, detalii despre premiera operei “Tosca”, cât și despre concursul “Verum Solitus”.

Pentru a celebra Anul Puccini în România, Opera Națională Română în parteneriat cu Institutul Cultural Italian, Ambasada Italiei și Artexim, pune în scenă celebra operă “Tosca”. Premiera are loc în două reprezentații, sâmbătă, 20 aprilie și duminică, 21 aprilie, la ora…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe