Connect with us

EVENIMENT

Bărbat cercetat pentru trafic de influenţă în legătură cu un caz de braconaj

Publicat

arestat

Un bărbat din Sălaj a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetat pentru că ar fi încercat să facă trafic de influenţă într-un dosar penal de braconaj.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii miercuri, de Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, în perioada sărbătorilor pascale din 2018 inculpatul a solicitat şi a primit, de la patru persoane cercetate într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, suma de 2.000 de lei pentru a interveni la organul de poliţie care avea dosarul în instrumentare, în scopul obţinerii unei soluţii favorabile.

„Întrucât aceste intervenţii nu au avut efectul scontat, în cursul lunii mai 2019, inculpatul a restituit o parte din suma primită, urmând ca restul sumei de bani să fie restituită la începutul lunii iulie”, se arată în comunicatul menţionat.

Conform sursei citate, bărbatul a fost reţinut marţi, iar miercuri procurorul de caz a decis să îl plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

LUNI: alimentarea cu gaze naturale, oprită temporar într-o localitate din Alba. Se vor efectua lucrări la rețea

Publicat

luni: alimentarea cu gaze naturale, oprită temporar într o localitate din

Luni: alimentarea cu gaze naturale, oprită temporar într-o localitate din Alba. Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat pe data de 18 martie, în localitatea Crăciunelu de Jos.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz Grid anunță că este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz, luni, 18 martie, în intervalul orar 09:00 – 13:00, în localitatea Crăciunelu de Jos, cu excepția străzilor Viilor,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Căminul cultural din satul Tău, comuna Roșia de Secaș, va fi modernizat cu bani din PNRR. Cât vor costa lucrările

Publicat

căminul cultural din satul tău, comuna roșia de secaș, va

Căminul cultural din satul Tău, comuna Roșia de Secaș, va fi modernizat cu bani din PNRR. Lucrările sunt estimate la peste un milion de lei. 

Primăria Roșia de Secaș a lansat pe 15 martie, în SEAP, o licitație pentru modernizarea Căminului cultural Tău, în vederea creșterii eficienței energetice și gestionării inteligente a energiei.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 1.093.478,61 de lei, fără TVA. Investiția este finanțată prin PNRR.

Potrivit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Incendiu pe strada Uliului din Cluj-Napoca la o casă cu 3 etaje. Pompierii au stabilit cauza izbucnirii focului

Publicat

uliul 1.jpeg

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul unei case de locuit de pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca.

”La fața locului s-au deplasat patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, unde au găsit acoperișul imobilului cu 3 nivele cuprins de flăcări pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Intervenție de peste 2 ore pe strada…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mesajul mitropolitului Clujului, IPS Andrei, la începutul Postului Paștilor: Postul Mare este o ȘANSĂ

Publicat

329028010 219100747295926 1833519724830786963 n.jpg

ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, a adresat credincioșilor un mesaj la începutul Postului Paștilor, Postul Mare.

„Luni, 18 martie 2024, începem Postul Paștilor. Unora li se pare o mare greutate postirea. De fapt, postirea pe măsura puterii fiecăruia este o șansă. Cu pântecele plin nu poți cugeta la cele dumnezeiești.

Cei sănătoși postim toate cele șapte săptămâni din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe