Connect with us

EVENIMENT

Cât de greu i-a fost lui WRS să meargă pe tocuri înalte. Reprezentantul României la Eurovision s-a distrat. „Am fost și epilat”

Publicat

cât de greu i a fost lui wrs să meargă pe

Andrei Ionuț Ursu sau WRS, așa cum este cunoscut de publicul larg, a reprezentat România în acest an la Eurovision. Artistul a făcut show pe scena de la Torino. Nu singur, ci împreună cu echipa sa de dansatori. Cântărețul s-a mișcat fenomenal pe ritmurile „Llamame”. Acum, acesta participă la „Te cunosc de undeva”, unde face echipă cu Emilian, fostul concurent de la X Factor. Iată cât de greu i-a fost lui WRS să meargă pe tocuri înalte!

WRS, depre participarea la „Te cunosc de undeva!”

WRS a oferit primele declarații despre participarea la „Te cunosc de undeva!”, show-ul incendiar de la Antena 1. După ce a făcut spectacol la Eurovision, acum este pregătit să facă față noilor provocări.

În emisiunea de la Antena 1, WRS îl va avea ca coechipier pe Emilian, unul dintre cei mai în vogă…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Acţiunea „Cireaşa şi Căpşuna”: trei probe din 233, depistate cu reziduuri de pesticide peste limita legală. Precizările MADR

Publicat

acţiunea „cireaşa şi căpşuna”: trei probe din 233, depistate cu

Trei probe din cele 233 analizate în laborator de inspectorii fitosanitari au fost depistate cu cantităţi peste limita legală a reziduurilor de pesticide, în urma acţiunii de control a Autorităţii Naţionale Fitosanitare – „Cireaşa şi Căpşuna”, a transmis joi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

Citește mai departe

EVENIMENT

Modernizarea DJ 750C, între Sălciua și Valea Mănăstirii, aprobată la finanțare. Care este valoarea investiției

Publicat

modernizarea dj 750c, între sălciua și valea mănăstirii, aprobată la

Modernizarea DJ 750C, între Sălciua și Valea Mănăstirii, aprobată la finanțare. Proiectul de modernizare a drumului județean DJ 750C, între Sălciua și Valea Mănăstirii, a fost aprobat la finanțare, investiția fiind de 32 de milioane de euro.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Serviciul Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj își întrerupe activitate vineri, pentru două ore

Publicat

permise 10.jpg

Serviciul Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj își va întrerupe activitate vineri, 12 iulie, anunță Consiliul Județean Cluj.

Este vorba de efectuarea unor lucrări de mentenanță.

Serviciul Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj își întrerupe activitate vineri, pentru două ore

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor al județului Cluj, nu va avea activitate cu publicul vineri, 12 iulie, între orele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A lovit cu mașina o căprioară, pe un drum din zona localității Cetatea de Baltă. Ce au constatat polițiștii sosiți la fața locului

Publicat

a lovit cu mașina o căprioară, pe un drum din

Un șofer care se deplasa cu mașina pe drumul dintre Boian (județul Sibiu) și Cetatea de Baltă (județul Alba) a lovit o căprioară, apoi a sunat la poliție. Bărbatul a fost testat de oamenii legii sosiți la fața locului și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive. 

Citește mai departe