EVENIMENT
Ce condimente se pun la carnea de porc. Așa vei face o friptură delicioasă, exact ca la restaurant
Ce condimente se pun la carnea de porc, trucurile pe care orice gospodină trebuie să le știe. Oamenii au început să consume carne de porc cu mai bine de șapte mii de ani în urmă, iar de atunci carnea acestor animale a devenit parte integrantă a tradițiilor culinare din majoritatea țărilor. Costițe, cotlete, ceafă sau pulpă, friptura de porc domnește pe masa de sărbători. Învață să îi dai arome noi cu cele mai potrivite condimente.
Ce condimente se pun la carnea de porc și cum marinezi carnea?
Carnea de porc poate fi denumită, pe bună dreptate, un aliment universal, putând fi folosită într-o multitudine de feluri de mâncare. În plus, îți poți diversifica rețetele atât prin tratamente termice diferite, cât și prin adăugarea de numeroase condimente și mirodenii.
Se știe că mirodeniile dau un…
Citește mai mult pe impact.ro
EVENIMENT
Dan Tanasă (AUR): ”Propaganda PSD – PNL ne spune zilnic că nu ne dăm seama cât de bine trăim… Niște ipocriți!”
”Miniștrii guvernării antinaționale PSD – PNL, în frunte cu prim-ministru Marcel Ciolacu, și-au abandonat îndatoririle și munca în folosul cetățeanului. Ei au devenit marionetele consultanților electorali străini, în goana după voturi”, sușține Dan Tanasă de la AUR.
Luni guvernanții au primit instrucțiuni de la consultanții străini să iasă fiecare cu câte un subiect de propagandă, ca să îi mintă pe români.
Premierul Marcel Ciolacu a trimis…
Citește mai mult pe Cluj24.ro
EVENIMENT
FOTO. Creatoarea de modă Irina Schrotter, Doctor Honoris Causa al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca
Astăzi, 17 aprilie 2024, Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca a celebrat conferirea titlului de Doctor Honoris Causa doamnei Irina Schrotter, președinte al Federației Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), inițiator și organizator al festivalului Romanian Creative Week Iași, proprietar al brandului internațional de modă irina schrotter.
„Prin acordarea acestei distincții, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca recunoaște contribuția…
Citește mai mult pe Cluj24.ro
EVENIMENT
Efectele consumului exagerat de fast-food asupra sănătății. Calorii, grăsimi și zahăr cu impact asupra copiilor și adolescenților
Efectele consumului exagerat de fast-food: Consumul de mâncare de acest tip poate avea numeroase efecte negative asupra sănătății și bunăstării unei persoane, arată o serie de studii realizate recent la nivel european.
Fast food-ul este adesea bogat în calorii, grăsimi saturate, zahăr și sodiu, iar consumul frecvent poate duce la creșterea în greutate și, ulterior, la obezitate.
Obezitatea este asociată cu riscul crescut de boli de inimă, diabet de tip 2, afecțiuni ale…
Citește mai mult pe Alba24.ro
EVENIMENT
Din spatele cortinei. Cu ocazia Anului PUCCINI, Opera Română clujeană pune în scenă piesa “Tosca”
Opera Națională Română Cluj-Napoca a prezentat, miercuri, într-o conferință de presă, detalii despre premiera operei “Tosca”, cât și despre concursul “Verum Solitus”.
Pentru a celebra Anul Puccini în România, Opera Națională Română în parteneriat cu Institutul Cultural Italian, Ambasada Italiei și Artexim, pune în scenă celebra operă “Tosca”. Premiera are loc în două reprezentații, sâmbătă, 20 aprilie și duminică, 21 aprilie, la ora…
Citește mai mult pe Cluj24.ro