Connect with us

ACTUALITATE

Cetățean francez urmărit internațional, prins în staţiunea Mamaia

Publicat

catuse

Un cetăţean francez în vârstă de 50 de ani, urmărit internaţional pentru comiterea de infracţiuni economice, a fost depistat în staţiunea Mamaia, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa transmis, miercuri, AGERPRES.

„În urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Constanţa au depistat ieri, 4 august, în staţiunea Mamaia, un cetăţean francez, de 50 de ani, urmărit internaţional. Acţiunea a fost coordonată de Direcţia de Investigaţii Criminale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Bărbatul era căutat la solicitarea autorităţilor franceze, pentru comiterea de infracţiuni economice şi financiare”, precizează IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, în calitate de administrator al unei firme româneşti care îşi desfăşura activitatea predominant în Franţa şi care avea ca obiect de activitate plasarea forţei de muncă, bărbatul în cauză ar fi angajat persoane care nu aveau drept de muncă pe teritoriul francez. Totodată, nu ar fi declarat acest lucru autorităţilor franceze competente şi, implicit, nu ar fi achitat taxele şi impozitele şi nu ar fi plătit salariile celor angajaţi.

Persoana urmărită a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa pentru luarea măsurilor legale. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Tânăr din Botoșani, bătut crunt în gara din Bacău. A fost transportat la spital

Publicat

batut1.jpg

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Botoșani, a fost agresat în urma unei discuții tensionate cu un alt bărbat, vineri seara, în jurul orei 19.45, în gara din Bacău.

Echipajul de jandarmi din Bacău a intervenit imediat după alertă și a acționat rapid în acest caz. Victima a primit primul ajutor pe loc și a fost asistată până la sosirea unei ambulanțe, care a preluat-o și transportat-o la spital pentru investigații suplimentare și tratament medical, relatează desteptarea.ro.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bacău, a fost identificat și reținut de către jandarmi. Incidentul a avut loc în cadrul unei dispute care a escaladat, culminând cu agresiunea în zona feței a victimei.

Jandarmii au întocmit actele necesare…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Tânăr de 32 de ani, bănuit de furtul a 6500 de lire în comuna Mihai Eminescu, săltat de polițiști și dus în arest

Publicat

arest1.jpg

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au anunțat astăzi că la data de 16 martie a.c., în jurul orei 21:00, au identificat, în municipiul Botoșani, pe strada Sucevei, un tânăr de 32 de ani, din comuna Mihai Eminescu, pe numele căruia era emis un mandat de aducere.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, comisă la data de 25 februarie a.c.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta ar fi pătruns fără drept, în locuința persoanei vătămate, un barbat de 53 de ani, din comuna Mihai Eminescu, de unde ar fi sustras 6.400 de lire.

“Tânărul a fost condus la sediul poliției, iar ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, a transmis purtătorul de cuvânt al…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cod galben de ceață pentru cea mai mare parte a județului Botoșani

Publicat

1669268357 ceata.jpg

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru cea mai mare parte a județului Botoșani, valabil până la ora 09:00.

Din această cauză, pe drumurile din localitățile menționate se va reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere, ISU Botoșani recomandă conducătorilor auto adaptarea vitezei la condițiile de drum.

Circulați prudent pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic.

În situații de urgență, care vă pun în pericol viață sau bunurile, sunați imediat la 112.

Pompierii militari sunt la datorie 24 de ore din 24, gata pentru a vă sprijini în situații de urgență, a transmis ISU Botoșani.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Aproape 250 de amenzi, 9 permise reținute, în ultimele 24 de ore, după o mai multe acțiuni ale polițiștilor din Botoșani

Publicat

razie politisti politie actiuni control 3 1000x600.jpeg

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au desfășurat activități preventive pe raza întregului județ.

Astfel, au fost organizate acțiuni punctuale, cu sprijinul jandarmilor, prilej cu care s-a acționat atât pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cât și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate peste 225 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 100.000 de lei și au fost reținute 9 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe botosani24

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe