Connect with us

EVENIMENT

Colectă pentru ajutorarea celor afectați de inundații, organizată de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului

Publicat

inundatii.jpg

Pentru a veni în sprijinul celor afectați de inundațiile devastatoare care s-au abătut în estu României, în special în județele Galați și Vaslui, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, cu binecuvântarea și la îndemnul părintesc al Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, adresează un apel la rugăciune, solidaritate și compasiune creștină.

”În…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Aproape un milion de lei alocați la Cluj-Napoca pentru închirierea de spații pentru elevii din școlile care sunt în șantier

Publicat

scoala constantin brancusi 3.jpg

Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca au alocat, luni, aproape un milion de lei pentru ca elevii din mai multe școli să poată merge la cursuri.

Este vorba de mai multe clase de la mai multe școli care se află în acest moment în șantier. De asemenea, banii vor fi folosiți și pentru închirierea de containere.

Aproape un milion de lei alocați la Cluj-Napoca pentru închirierea de spații pentru elevii din școlile care sunt în șantier

Consiliul Local a aprobat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea se schimbă radical: Temperaturile scad brusc, cu peste 10 grade. Prognoza meteo în România, pentru 23–29 septembrie 2024

Publicat

vremea se schimbă radical: temperaturile scad brusc, cu peste 10

Vremea se schimbă radical. Temperaturile scad brusc, cu diferențe de peste 10 grade. Prognoza meteo săptămâna 23 – 29 septembrie.

Ultima săptămână a lunii septembrie va fi una foarte caldă, cu temperaturi de vară. Totuși, în weekend vremea se schimbă radical.

În mare parte din țară vor veni ploi însemnate cantitativ. Temperaturile scad brusc, cu diferențe de peste 10 grade Celsius.

Potrivit prognozemeteo.ro,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sâmbătă: Alba Iulia City Race 2024. Sute de alergători vor lua startul în cinci curse cu nivel diferit de dificultate. Program

Publicat

sâmbătă: alba iulia city race 2024. sute de alergători vor

Sute de alergători vor lua startul la Alba Iulia City Race, o competiție devenită deja tradiție pentru Cealaltă Capitală. Evenimentu va avea loc în weekend-ul viitor.

Startul se va da sâmbătă, 28 septembrie. Organizatorii au stabilit cinci trasee de alergare, fiecare cu un nivel diferit de dificultate și distanță.

Este vorba despre un traseu de 21 de kilometri, altul de 11 kilometri, o cursă populară de cinci kilometri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat de 39 de ani din Așchileu, Cluj, reținut pentru conducere fără PERMIS. Era și băut

Publicat

politie noapte 7 scaled e1710356177172.jpg

Un bărbat de 39 de ani din Așchileu, jud. Cluj a fost reținut pe 22 septembrie 2024 pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis.

„În data de 22 septembrie a.c. polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 39 de ani, din comuna Așchileu, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Bărbat de 39 de ani din Așchileu, Cluj, reținut pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe