Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO: Connect-R şi Smiley au lansat single-ul „Rita”

Publicat

YouTube video

Connect-R şi Smiley au lansat joi melodia „Rita”, o producţie muzicală plină de intrigă amoroasă şi ritmuri afro-swing, semnată de cei doi artişti, informează un comunicat transmis AGERPRES.

„Mi-a plăcut din prima piesa asta, aşa cum mi-au plăcut toate piesele lui Connect-R de până acum. Îl ştiu de mult timp, am mai colaborat, suntem prieteni, iar muzical vorbind sunt fanul lui, îmi place cam tot ce face. ‘Rita’ este o piesă de dans, dar şi de feeling, este o piesă lucrată în detaliu despre o temă foarte actuală: ce alegem în viaţă, cine triumfa? Nevoia de siguranţă şi confort sau inima? Sunt sigur că o să vă placă şi clipul, este ca un film căruia abia aştepţi să-i vezi finalul, dar care rămâne unul deschis în mintea, amintirile şi inima fiecărui om care ascultă piesa”, a declarat Smiley.

Şi Connect-R s-a declarat încântat de colaborarea cu Smiley, despre care spune că este „poate cel mai mare star pop de la noi din ţară”.

„Am mai lucrat cu el la începutul carierei mele (Smiley – n.r.) şi am rămas încă de atunci impresionat de calităţile lui de om de studio, de compozitor. Am venit cu ‘Rita’ la el aproape gata, şi-a scris strofa, a făcut şi un after-refren superb şi iată că a ieşit o piesă care sperăm din suflet să placă. Deşi eu mi-am obişnuit publicul în ultimul timp cu piese care vindecă, ei bine, muzica trebuie şi să bine dispună, nu doar să vindece. Aşa e ‘Rita’, te face să zâmbeşti, să dansezi, să te mişti”, a afirmat Connect-R, care se pregăteşte să lanseze un album cu zece piese în stil afro, fiind considerat unul dintre pionierii genului în România.

Co-producţie Rappin’On Production, HaHaHa Production şi Sprint Music, cu textul scris de Ştefan Mihalache (Connect-R) şi Andrei Tiberiu Maria (Smiley), cu muzica făcută tot de ei împreună cu Şerban Cazan şi Leon, iar mix-masterul de George Hora şi Tudor Ion, „Rita” vine cu un sound aparte, dar şi cu un mesaj unic, o viziune a unui bărbat părăsit de o femeie care se pregăteşte să se mărite cu altcineva, se mai arată în comunicat. AGERPRES

 

Sursa foto: Connect-R / Facebook

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

„Bișnițar” din Piața mare din municipiul Botoșani, aspru amendat de polițiști după ce l-au prins cu țigări

Publicat

tigari.jpg

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul de Ordine Publică, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în Piața Centrală din municipiul Botoșani, au identificat un bărbat, de 46 de ani, din aceeași localitate, care avea asupra sa aproximativ 70 de pachete de țigarete, de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova și Duty free, pentru care nu deținea documente legale.

 

Băarbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 20.000 de lei, iar țigaretele au fost supuse confiscării.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un tânăr de 21 de ani din Coțușca

Publicat

razie 4 1000x600.jpeg

Polițiștii din Darabani au oprit sâmbătă pentru control, pe drumul județean DJ 282, în comuna Coțușca, un autovehicul condus de un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat sau înregistrat conform prevederilor legale. Motiv pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO Botoșani: Primul Muzeu Multimedia, pregătit de deschidere

Publicat

fb img 1713595297022 1000x600.jpg

Primul Muzeu Multimedia din municipiul Botoșani își va primi oaspeții în curând.
Dedicat diversității culturale, muzeul a fost realizat în cadrul proiectului „Întoarcere la rădăcinile noastre comune”, implementat în cadrul Programului Comun România-Ucraina 2014-2020 și este amenajat în unul din beciurile din Centrul Istoric.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: Bătaie de joc cu bani cheltuiți pe școli și grădinițe fără copii. În unele clădiri se mai fac praznice și cumetrii

Publicat

index 6 1000x600.webp.webp

Milioane de euro au aruncat pe apa sâmbetei autoritățile locale din România, din fonduri de la Banca Mondială sau guvernamentale, pentru școli fără elevi. Numai în județul Botoșani sunt cel puțin 22 de școli astfel finanțate și închise din lipsă de elevi, scrie ADEVĂRUL.

Scăderea populației, mai ales în mediul rural, este o problemă care afectează întreaga țară, dar mai ales comunele din nordul Moldovei, unde exodul accelerat al tinerilor a lăsat cătunele aproape goale. Îmbătrânirea populației și plecarea masivă în străinătate a localnicilor tineri lasă școlile fără elevi.

Conform datelor oficiale, în aproximativ 13 ani, populația școlară s-a redus cu peste 14.000 de elevi. În ciuda acestor realități tot mai evidente,…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe