Connect with us

EVENIMENT

Cum va fi folosit CNP-ul fiscal. Măsuri pregătite de Ministerul Finanțelor. Ce se modifică în legislație

Publicat

cum va fi folosit cnp ul fiscal. măsuri pregătite de ministerul

Românii vor putea să-și dovedească identitatea în relația cu ANAF, utilizând numărul de identificare digitală în locul CNP-ului. Ministerul Finanțelor propune modificarea Codului de procedură fiscală pentru îmbunătățirea capacității operative a ANAF în prevenirea şi combaterea fenomenelor de neconformare.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Accident pe DN 1 la Șelimbăr, Sibiu. Două mașini lovite, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trafic îngreunat

Publicat

accident pe dn 1 la Șelimbăr, sibiu. două mașini lovite,

Traficul rutier pe DN1 la Șelimbăr, lângă Sibiu, a fost îngreunat miercuri, din cauza unui accident rutier. Sunt implicate două autovehicule și patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește mai departe

EVENIMENT

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a PRELUNGIT perioada de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor vacante

Publicat

1722430358 jandarmi.jpg

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, care a scos la concurs 20 de posturi, anunță prelungirea perioadei de înscriere.

Cei care doresc să devină subofițeri în cardul Gruparii de Jandarmi Mobile „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca mai pot depune dosare și săptămâna viitoare.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a PRELUNGIT perioada de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor vacante

9 AUGUST este noul termen de transmitere a dosarului complet,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Zeci de șoferi testați pentru alcool sau droguri, în Alba, în ultimele 24 de ore. Amenzile date de jandarmi și polițiști

Publicat

acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din alba: amenzi de peste

Zeci de șoferi au fost testați privind alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii din județ au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru prevenirea incidentelor.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Aproape 3.000 de persoane angajate prin intermediul AJOFM Alba, în primul semestru al anului 2024

Publicat

aproape 3.000 de persoane angajate prin intermediul ajofm alba, în

Aproape 3.000 de persoane angajate prin intermediul AJOFM Alba, în primul semestru al anului 2024. Ca urmare a aplicării măsurilor de stimulare a ocupării prevăzute de legislaţia în vigoare, prin intermediul AJOFM Alba în primul semestru a anului 2024 au fost încadrate în muncă 2.974 persoane.

Citește mai departe