Connect with us

ACTUALITATE

Cursuri GRATUITE de schi la pârtia Buscat cu ocazia evenimentului World Snow Day

Publicat

ski e1641813644505.jpg

Sâmbătă, 16 ianuarie, pe pârtia Buscat din Băişoara, judeţul Cluj, iubitorii de schi pot beneficia de cursuri gratuite la World Snow Day.

„Magia iernii ne adună din nou pe pârtie. Iubitorii de zăpadă vor putea să se bucure şi în acest an de cursuri GRATUITE de schi, la cea de-a doua ediţie World Snow Day. Oricine este bine primit, iar vârsta minimă de participare este de 3 ani. Cei prezenţi pe pârtie se vor bucura de o sumedenie de surprize.

Pe lângă cursurile gratuite oferite de instructori acreditaţi, vor exista tombole cu premii, dar şi workshop-uri organizate de Armata Română. Militarii vor face prezentări de armament şi a echipamentelor de alpinism. De asemenea, vor avea loc demonstraţii de focuri, dar şi de operaţiuni căutare-salvare”, se arată într-un comunicat trimis, luni, de organizatorii evenimentului.

„Zăpadă este din belşug”

Potrivit sursei citate, vor fi mai multe zone special amenajate pentru participanţi, printre care şi una unde cei care vor veni se pot încălzi cu un ceai fierbinte, să asculte muzică şi să se relaxeze, iar cei mai norocoşi vor pleca acasă cu cadouri generoase.

„Zăpadă este din belşug, locaţia este aproape de Cluj-Napoca, la Buscat, iar noi suntem pregătiţi să le oferim o zi magică tuturor participanţilor. Sportul trebuie să facă parte din vieţile noastre şi noi ne dorim să îl facem mult mai accesibil, fie că este vară sau iarnă.

Chiar dacă nu toată lumea are posibilităţi. Tocmai de aceea, venim cu astfel de evenimente, ca toată lumea să facă mişcare”, a declarat, conform comunicatului, Bogdan Andreica, organizatorul World Snow Day România şi preşedintele Asociaţiei Napocatrio.

Evenimentul este organizat de…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO. Turdenii, speriați că li se betonează tot centrul și rămân fără spații verzi. Primar: Vor fi zone de recreere generoase

Publicat

betoane turda 9.jpg

Lucrările de reamenajare din centrul istoric al Turzii sunt în toi, iar copacii au dispărut. După modelul de la Cluj-Napoca, se montează piatră cubică în zonele pietonale.

Lucrări ample de modernizare au loc în centrul Turzii. Doar că au dispărut copacii, iar turdenii s-au arătat nemulțumiți de acest lucru.

default


Turdenii, speriați că li se betonează tot centrul și rămân fără spații verzi. Primar: Vor fi zone de recreere generoase

Primăria Turda a făcut câteva precizări după ce aceste temeri au apărut în spațiul public.

Ultimele articole pe cluj24

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Peste 150 de polițiști clujeni, avansați în grad. 29 dintre ei înainte de termen, pentru merite deosebite

Publicat

foto 2 comunicat.jpeg

Peste 150 de aomeni ai legii din Cluj au fost avansați în grad de Ziua Poliției Române. 29 dintre ei au fost înaintați în gard înainte de termen.

Ședința festivă de avansare în gradul profesional următor a polițiștilor a avut loc vineri. La fel și premierea câștigătorilor concursurilor sportive care au avut loc în această săptămână.

Peste 150 de polițiști clujeni, avansați în grad. 29 dintre ei înainte de termen, pentru merite deosebite

124 de ofițeri și agenți de poliție au fost avansați la împlinirea stagiului minim în grad profesional, iar 29 de polițiști, dintre care 19…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Consultare publică pentru zona Gheorghe Dima vest din Cluj-Napoca. Dispar garajele și apar mai multe zone de recreere

Publicat

gheorghe dima.jpg

Clujenii sunt chemați să transmită propuneri și sugestii cu privire la reamenajarea laturei vestice a străzii Gheorghe Dima. Primăria a publicat propunerea Planului urbanistic de detaliu prin care urmărește eficientizarea spațiului public în zonă.

Amplasamentul este situat în cartierul Zorilor, delimitat de strada Gheorghe Dima, spre est, Parcul Iuliu Prodan la nord-vest și blocuri de locuințe colective, spre nord-est, spre sud-est și est.

gheorghe dima 1


Consultare publică pentru zona Gheorghe Dima vest din Cluj-Napoca. Dispar garajele și apar mai multe zone de recreere

Publicul interesat are posibilitatea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Blagoveștenia sau Ziua Cucului. Tradiții din Transilvania în ziua „dezlegării primăverii”

Publicat

bunavestire.jpg

Bunavestire sau Blagoveștenia, așa cum i se spune popular acestei sărbători, este celebrată astăzi. În tradițiile populare românești era considerată aproape la fel de importantă ca Nașterea Domnului.

Bunavestire era denumită și „Ziua dezlegării primăverii”, deoarece de acum înmuguresc pomii, încolțește iarba, se întorc rândunelele, iar cucul începe să cânte, arată specialiștii de la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Cluj

Blagoveștenia sau Ziua Cucului. Tradiții din Transilvania în ziua „dezlegării primăverii”

În toate satele din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe