Connect with us

EVENIMENT

Deficitul bugetar a ajuns la 6,94% din PIB, cu aproape 30% mai mare decât cel prognozat

Publicat

deficitul bugetar a ajuns la 6,94% din pib, cu aproape

Deficitul bugetului general consolidat reprezintă 6,94% din PIB, în creştere cu 1,94 puncte procentuale faţă de programul iniţial. 

Este un procent cu aproape 30% mai mare decât cel prognozat la începutul anului.

Informația este cuprinsă în nota de fundamentare a care însoţeşte proiectul de Ordonanţă de Urgenţă cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2024, publicată de Ministerul Finanţelor, potrivit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vremea se schimbă radical: Temperaturile scad brusc, cu peste 10 grade. Prognoza meteo în România, pentru 23–29 septembrie 2024

Publicat

vremea se schimbă radical: temperaturile scad brusc, cu peste 10

Vremea se schimbă radical. Temperaturile scad brusc, cu diferențe de peste 10 grade. Prognoza meteo săptămâna 23 – 29 septembrie.

Ultima săptămână a lunii septembrie va fi una foarte caldă, cu temperaturi de vară. Totuși, în weekend vremea se schimbă radical.

În mare parte din țară vor veni ploi însemnate cantitativ. Temperaturile scad brusc, cu diferențe de peste 10 grade Celsius.

Potrivit prognozemeteo.ro,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sâmbătă: Alba Iulia City Race 2024. Sute de alergători vor lua startul în cinci curse cu nivel diferit de dificultate. Program

Publicat

sâmbătă: alba iulia city race 2024. sute de alergători vor

Sute de alergători vor lua startul la Alba Iulia City Race, o competiție devenită deja tradiție pentru Cealaltă Capitală. Evenimentu va avea loc în weekend-ul viitor.

Startul se va da sâmbătă, 28 septembrie. Organizatorii au stabilit cinci trasee de alergare, fiecare cu un nivel diferit de dificultate și distanță.

Este vorba despre un traseu de 21 de kilometri, altul de 11 kilometri, o cursă populară de cinci kilometri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat de 39 de ani din Așchileu, Cluj, reținut pentru conducere fără PERMIS. Era și băut

Publicat

politie noapte 7 scaled e1710356177172.jpg

Un bărbat de 39 de ani din Așchileu, jud. Cluj a fost reținut pe 22 septembrie 2024 pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis.

„În data de 22 septembrie a.c. polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 39 de ani, din comuna Așchileu, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Bărbat de 39 de ani din Așchileu, Cluj, reținut pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Modificări la certificatele de naștere, căsătorie și deces, din 2025. Actele de stare civilă nu se vor mai completa de mână

Publicat

modificări la certificatele de naștere, căsătorie și deces, din 2025.

Certificatele de naștere, de căsătorie și de deces urmează să fie tipărite pe formulare electronice speciale, începând de anul viitor. Astfel, vor fi aplicate schimbări importante în modul de completare a actelor de stare civilă. Acestea nu se vor mai completa de mână, începând din 2025.

Termenul pentru trecerea la un sistem informatizat pentru toate actele de stare civilă, prevăzut inițial pentru data de 24…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe