Connect with us

EVENIMENT

Doi bărbaţi cu mandate de executare a închisorii, prinși de poliţişti şi încarceraţi în Penitenciarul Târgu Jiu

Publicat

Arhivă foto

Doi bărbaţi care aveau mandate de executare a închisorii, unul pentru infracţiuni la regimul rutier, iar celălalt pentru infracţiuni comise cu violenţă, au fost prinși de poliţiştii din Gorj și au fost încarceraţi în Penitenciarul Târgu Jiu.

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, marţi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat de 42 ani, din comuna Jupâneşti, persoană urmărită naţional şi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Novaci pe numele său, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier, pentru o perioadă de 2 ani şi 11 luni închisoare.

Tot marţi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Biroului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat de 43 ani, din municipiul Târgu Jiu, şi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Motru pe numele său, pentru săvârşirea de infracţiuni comise cu violenţă, pentru o perioadă de 5 ani închisoare.

Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi în Penitenciarul Târgu Jiu. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ziua Minerului va fi sărbătorită la Abrud: Mesajul companiei Cupru Min către angajați, colaboratori și parteneri

Publicat

ziua minerului va fi sărbătorită la abrud: mesajul companiei cupru

Ziua Minerului va fi sărbatorită de colectivul Cupru Min, pe 27 iulie 2024. Compania a transmis, într-un comunicat de presă, un mesaj către angajați și colaboratori. 

Cu ocazia Zilei Minerului 2024, CUPRU MIN ABRUD dorește să transmită un sincer și cald mulțumesc, actualilor și foștilor angajați, partenerilor noștri de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dan Tarcea: Până în 2031 modernizăm Termoficarea. Va fi un transfer natural la sistemul centralizat, cu Gigacalorie mai ieftină

Publicat

boc tarcea e1721729841466.jpg

Viceprimarul Dan Tarcea a anunțat, marți, că Primăria Cluj-Napoca și-a propus ca, până în 2031, să modernizeze compania Termoficare Napoca SA astfel încât să fie mai simplu și mai nepoluant pentru clujeni să fie racordați la sistemul centralizat de termoficare, care va oferi un preț mai scăzut al Gigacaloriei.

”Până în 2031 ne-am propus să modernizăm tot ce înseamnă componentă de Termoficare, astfel încât să fie mai ieftin și mai nepoluant să fii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ciolacu, anunț despre marea restructurare a bugetarilor: „Avem cadrul legal pentru o reorganizare totală a sistemului public”

Publicat

ciolacu, anunț despre marea restructurare a bugetarilor: „avem cadrul legal

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, în acest moment, există cadrul legal pentru o reorganizare totală a sistemului public. Acesta a subliniat că România are nevoie de o reformă a sistemului bugetar.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Incendiu la Arieșeni: O anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări

Publicat

incendiu la arieșeni: o anexă gospodărească a fost cuprinsă de

Un incendiu a izbucnit marți, 23 iulie, în jurul orei 16.00 la Arieșeni.

Pompierii intervin cu trei autospeciale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe