Connect with us

EVENIMENT

Facebook confirmă că un angajat dintr-un birou din Seattle a fost diagnosticat cu coronavirus

Publicat

facebook

Facebook Inc a confirmat joi că un contractant dintr-un birou din Seattle, Statele Unite, a fost diagnosticat cu coronavirus, gigantul din domeniul social media precizând că sediul respectiv va fi închis până la data de 9 martie, informează Reuters.

”Un contractant cu sediul în biroul nostru din Stadium East a fost diagnosticat cu COVID-19”, a declarat o purtătoare de cuvânt prin intermediul unui comunicat transmis prin e-mail.

Facebook a precizat că angajaţii săi au fost informaţi şi că personalul din toate birourile din Seattle au fost încurajaţi să lucreze de acasă până la sfârşitul lunii.

Oraşul Seattle din statul Washington are cea mai mare concentraţie de cazuri de coronavirus confirmate până în prezent în Statele Unite.

Retailerul online Amazon.com Inc a anunţat marţi primul caz de coronavirus în rândul angajaţilor săi din Statele Unite.

Ştirea despre cazul de infectare cu coronavirus al unui contractant Facebook a fost relatată iniţial de Bloomberg, notează Reuters. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cu cât crește salariul minim de la 1 octombrie. Câți bani vor primi în plus angajații

Publicat

cu cât crește salariul minim de la 1 octombrie. câți

Salariul minim brut se majorează la 3.300 de lei din 1 octombrie. Creșterea netă ar urma să fie de 181 de lei, potrivit ultimelor informații furnizate de Ministerul Muncii și nu de 83 de lei, așa cum anunțase anterior Ministerul Finanțelor, a precizat joi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin. 

„Salariul minim a crescut cu 10%, salariul minim brut aflat garantat în plată. Calculele Ministerului Muncii arată că net, asta înseamnă o plată de, salariul minim net…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

De la 1 octombrie, salariul minim brut va CREȘTE cu 10%, de la 3.000 la 3.300 de lei

Publicat

1695907874 plic bani e1661499911841.jpg

Joi, guvernul a aprobat majorarea, de la 1 octombrie, cu 10% a salariului minim brut garantat în plată, de la 3.000 lei, la 3.300 lei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin, scrie Agerpres.

„Astăzi, prin Hotărâre de Guvern, Executivul a stabilit ca de la 1 octombrie 2023 salariul minim brut pe ţară garantat în plată să crească la 3.300 lei lunar, de la 3.000 lei cât este în prezent. Este o creştere de 10% de care vor beneficia…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Salariile poliţiştilor s-ar putea majora până la finalul acestui an, la rectificarea bugetară. Precizările Guvernului

Publicat

salariile poliţiştilor s ar putea majora până la finalul acestui an,

O majorare a salariilor polițiștilor, promisă din vara acestui an, prin actualizarea grilei de salarizare după Legea 152, s-ar putea produce la rectificarea bugetară din acest an, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin. 

„Evident, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne şi la nivelul Executivului situaţia este cunoscută şi ce vă pot spune în clipa aceasta este că Ministerul Afacerilor Interne a sesizat Ministerul de Finanţe faţă de această…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Două persoane reţinute de DNA, într-un dosar de şantaj, falsificare de documente şi înşelăciuni imobiliare

Publicat

dna
Arhivă foto

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au emis mandate de reținere pentru două persoane acuzate de șantaj și falsificare de documente notariale într-un caz de înșelăciuni imobiliare.

Astfel, Bogdan Georgescu a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi şantaj, iar Mihaela Mitrea este acuzată de fals intelectual, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată, falsificarea de instrumente oficiale şi folosirea instrumentelor false, uz de fals, mărturie mincinoasă, înşelăciune, trafic de influenţă şi abuz în serviciu, săvârşite în formă simplă sau continuată, sub forma autoratului şi a instigării.

Conform DNA, în perioada iulie – septembrie 2023, Bogdan Georgescu, direct şi prin intermediari, ar fi ameninţat o altă persoană cu darea în vileag a unor fapte de natură penală săvârşite de aceasta cu privire la modalitatea prin care ar fi fost încheiate trei contracte de vânzare-cumpărare imobile.Pentru a nu denunţa presupusele fapte penale, Bogdan Georgescu ar fi solicitat de la persoana respectivă suma de 25.000 euro.

Bogdan Georgescu a comis şantajul în perioada în care se afla în arest la domiciliu, el fiind judecat la Curtea de Apel Bucureşti în alt dosar alături de doi notari, pentru înşelăciuni imobiliare cu acte false de moştenitor.

De ce este acuzat Bogdan Georgescu de DNA

DNA îl mai acuză pe Bogdan Georgescu de faptul că, în cursul anului 2022, direct şi prin intermediari, ar fi pretins de la o persoană suma de 100.000 euro, pentru a falsifica mai multe documente ale unei societăţi comerciale şi pentru a determina angajaţii unui cabinet notarial să autentifice în fals înscrisurile de transfer al proprietăţii (contract de dare în plată) asupra a două terenuri situate în localitatea Dobroeşti, judeţul Ilfov.

El ar fi urmărit să transfere proprietatea asupra celor două terenuri din patrimoniul unei societăţi comerciale radiate în anul 2018 în proprietatea persoanei respective de la care a solicitat 100.000 de euro.

Cu privire la cea de-a doua persoană reţinută, Mihaela Mitrea, DNA susţine că, în perioada 2016 – 2023, ar fi falsificat mai multe documente pe care le-ar fi folosit ulterior la încheierea unor acte notariale, care ar fi avut ca finalitate dobândirea de către ea sau alte persoane a unor beneficii constând în sume de bani (13.994 euro şi 293.839 lei), 188.591 acţiuni la Fondul Proprietatea şi imobile (cinci apartamente şi două terenuri), obţinute de pe urma dezbaterii unor succesiuni.

Cei doi inculpaţi urmează să fie prezentaţi Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește mai departe