Connect with us

EVENIMENT

FOTO: RETTER s-a ținut de graficul publicat la începutul săptămânii. Azi s-a montat și ultima grindă din cele 52 programate pe lotul 1 al Autostrăzii Moldovei A7

Publicat

autostrada Moldovei A7

După ce la inceputul săptămânii România24.ro publica un grafic de lucrări prognozate pentru a fi realizate până azi, compania românească RETTER, care și-a asumat prin proprietarul Guido Retter termenul contractual de finalizare în anul 2024,  ne-a transmis fotografii de pe șantierul Autostrăzii Moldovei A7 cu montarea ultimelor grinzi din cele 52 programate pentru montaj la structurile cu numerele 3 și 11 de pe lotul 1 aflate la km 0+000 respectiv km 11+982.

„Nu a fost deloc ușor să facem această operațiune într-un timp atât de scurt, însă am vrut să profităm de vremea bună și am mobilizat pe șantier mai mulți oameni și mai multe utilaje decât în mod normal pentru că orice zi cu ploaie ne poate întârzia. Și, cum vremea de primăvară e capricioasă, n-am vrut să riscăm nimic.

autostrada moldovei A7 Retter

Așa că am suplimentat toate resursele, atât cele umane, cât și pe cele tehnice, iar cele două macarale de 250 de tone fiecare ce au lucrat în tandem au adus un plus de eficiență în execuție.

Autostrada Moldovei A7 - Retter

A fost greu, dar am reușit și suntem mândri de echipa noastră”, a declarat pentru România24.ro Carmeluța Balmucz, Manager Proiect.

Autostrada Moldovei A7 Retter

Citește și FOTO-VIDEO: Vremea bună ajută constructorii să avanseze pe Autostrada Moldovei A7 în ritm alert. Nu mai puțin de 52 de grinzi vor fi montate săptămâna aceasta pe lotul 1

Lotul 1, Dumbrava-Mizil km 0+000 – km 21+000, are o lungime de 21 km și include construcția a 15 poduri din care se evidențiază două structuri de o complexitate tehnică ridicată, un pasaj superior în lungime de 550 m peste DJ101F și CF804, respectiv un pod peste Autostrada A3 cu o lungime de 370 m.

Autostrada Moldovei A7 - Retter

Reamintim ca execuția lotului 1 al Autostrăzii Ploiești – Buzău este al doilea contract semnat din cele 13 loturi ale întregului proiect A7 Ploiești – Pașcani, Autostrada „Moldovei” fiind cel mai avansat dintre marile proiecte de infrastructură rutieră pentru regiunea Moldovei,  cu o lungime de aproape 440 km de la Ploiești (Dumbrava/A3) și până la Siret, la granița cu Ucraina.

autostrada Moldovei A7 - Retter

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Scutiri de impozite și taxe pe o anumită categorie de clădiri. Legea a fost promulgată de președintele Iohannis

Publicat

scutiri de impozite și taxe pe o anumită categorie de

Scutiri de impozite și taxe pe o anumită categorie de clădiri. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea care prevede scutirea de impozite şi taxe în cazul clădirilor clasate ca monument istoric. 

Legea completează alin. (1) al art. 456...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bunica viceprimarului din Alba Iulia, Marius Filimon, a împlinit 100 de ani. Este mândră de nepotul ei

Publicat

bunica viceprimarului din alba iulia, marius filimon, a împlinit 100

Bunica viceprimarului din Alba Iulia, Marius Filimon, a împlinit 100 de ani. ”La mulți ani, bunică”, i-a transmis Marius Filimon, pe contul său de Facebook, dar și în mod direct.

”100. Pentru unii un număr,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24. Marinela Marc (ISJ Cluj: Lucrările la Evaluarea Națională și Bacalaureat, corectate digital

Publicat

marc.jpeg

Inspectorul școlar general al ISJ Cluj, Marinela Marc, a fost invitata jurnalistului Vasile Măgrădean la podcastul Cluj-Napoca în care aceasta a vorbit despre Evaluarea Națională și Bacalaureat, pentru elevi, dar și despre examenele de Titularizare și Definitivat pentru profesori.

Marc a precizat că noutatea din acest an privind examenele elevilor este că lucrările acestora de la Evaluarea Națională și Bacalaureat vor fi corectate digital.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

EXCLUSIV: Ce se află dincolo de înlocuirea șefului IPJ Alba. Mega-dosar al mafiei lemnului din Apuseni, cu conexiuni până sus

Publicat

exclusiv: ce se află dincolo de înlocuirea șefului ipj alba.

EXCLUSIV: Eliberarea din funcție a comandantului IPJ Alba, Florin Dogaru, este doar partea vizibilă a unui dosar de proporții instrumentat de DNA, care vizează mafia lemnului din Apuseni. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe