Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Un student a lipit afişe în Sibiu în care le mulţumeşte medicilor şi celor din MAI

Publicat

Un student al Facultăţii de Inginerie din Sibiu a lipit joi mai multe afişe pe stâlpii din municipiu, cu mesaje în care le mulţumeşte pentru efortul lor medicilor, poliţiştilor, jandarmilor, respectând însă regulile impuse de ordonanţele militare.

„Eu am luat o mică iniţiativă personală, văzând în mediul online multe mesaje de încurajare, eu m-am gândit să le mut şi în stradă (în jurul domiciliului bineînţeles, pentru că trebuie să respectăm regulile actuale). Chiar dacă oraşul este pustiu în perioada asta, putem să îl facem mai viu şi colorat şi poate chiar să aducem un zâmbet şi mai multă speranţă mai ales celor vârstnici care nu sunt aşa conectaţi la social media cum suntem noi. Dacă doriţi şi voi să vă alăturaţi şi să vă deconectaţi puţin de la toate ştirile negative făcând şi voi un desen sunteţi bine veniţi”, este mesajul publicat de Adrian Chirciu, joi seara, pe Facebook.

Întrebat de ce a desenat afişele cu mesaje pozitive şi le-a lipit în oraş, Adrian Chirciu a spus: „Ar fi frumos ca sibienii să facă ceva din drag pentru comunitate. Orice gest micuţ contează în această perioadă dificilă”.

După afişele cu mesajul „Totul va fi bine”, Adrian Chirciu a lansat la Sibiu moda afişelor cu mesajele: „M.A.I. vă mulţumim!”, „Mulţumim cadrelor medicale”, „O zi frumoasă”. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Accident la Alba Iulia, pe Calea Moților. O persoană rănită după ce două mașini s-au lovit

Publicat

foto: accident la alba iulia, pe calea moților. o persoană

Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiaza pe Calea Moților la Alba Iulia. Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este îngreunat în zona accidentului.

Au fost implicate două autovehicule. Din primele date, în urma accidentului, o persoană ar fi fost rănită.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare, a transmis IPJ Alba.

Cele două mașini (Volkswagen și Audi) s-ar fi lovit față-spate. Ambele sunt înmatriculate în județul Alba.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Pe drumul din Mărtinești, ca la raliu, Trei șoferi amendați pentru viteze de peste 100 de km/h și lăsați fără permis

Publicat

whatsapp image 2024 04 15 at 14.27.59.jpeg

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au acționat la sfârșitul săptămânii la Mărtinești  pentru impunerea respectării regimului legal de viteză.

În acest context, duminică, au fost înregistrați cu aparatul radar 3 participanți la trafic care conduceau cu viteza de 101 km/h, 105 km/h și 106 km/h, pe DN1 E60, în localitatea Mărtinești.

Cei trei, doi bărbați și o femeie au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alegeri 2024: Președinții birourilor electorale din județul Alba au fost trași la sorți, luni 15 aprilie. Cine sunt

Publicat

cum te poți înscrie pentru vot, dacă ești în străinătate.

Președinții și locțiitorii birourilor electorale din județul Alba au fost trași la sorți luni, din lista de magistrați întocmită de președintele Tribunalului Alba. 

Tragerea la sorți a președintelui Biroului electoral de circumscriplie judelean nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală, constituite în judelul Alba pentru alegerile din data de 9 iunie 2024 și a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bacalaureat 2024. Anunțul Ministrului Educației despre subiectele la examen. Ce măsuri sunt luate în calcul

Publicat

bacalaureat 2024. anunțul ministrului educației despre subiectele la examen. ce

Bacalaureat 2024. Ministrul Educației, Ligia Deca, a făcut precizări despre subiectele la examen. Potrivit acesteia, examenul de bacalaureat certifică nişte competenţe ale absolventului.

Subiectele nu sunt grele şi sunt create pentru nivelul mediu, a declarat Deca.

„Examenul de bacalaureat certifică nişte competenţe ale absolventului. Aceste competenţe, pentru a putea fi recunoscute şi în ţară, dar şi de către partenerii noştri europeni, trebuie să fie garantate.

De…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe