Connect with us

EVENIMENT

VIDEO-FOTO: Grav accident pe un drum din Bihor: Patru victime, dintre care două au decedat

Publicat

Un grav accident rutier a avut loc, marți la amiază, pe un drum din județul Bihor. Patru persoane au fost rănite, dintre care două au fost găsite în stare critică de către echipajele de salvare ajunse la fața locului.

UPDATE 2: În ciuda eforturilor depuse de medici, pentru cele două victime aflate în stare critică nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Accident în Bihor: Un TIR scăpat de sub control s-a oprit într-un gard

Potrivit ISU Bihor, accidentul a avut loc pe DJ 792A. în Olcea, județul Bihor, în jurul orei 14.30.

UPDATE: ”Din nefericire, în cazul uneia dintre victime (o femeie), medicul a declarat decesul”, au declarat reprezentanții ISU Bihor. Din păcate, și cea de-a doua victimă găsită în stop cardio-respirator a decedat.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO: Un bărbat și-a agresat iubita, a provocat un accident în Oradea și apoi a sărit în Crișul Repede

accident olcea bihor 2

Celelalte două persoane rănite vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

În accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau patru persoane.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate de urgență, echipajele de pompieri militari din cadrul Gărzii Tinca, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, echipajul medical care încadrează elicopterul SMURD și un un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

olcea 1 bihor

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că două dintre victime se aflau în stop-cardio respirator, una dintre acestea fiind proiectată în afara mașinii, iar cealaltă încarcerată.

Echipajul de descarcerare a evacuat de urgență, persoana rămasă captivă în autoturismul avariat, iar echipajele medicale și cel de pompieri paramedici au acordat îngrijirile care se impuneau celor patru persoane

Echipajele de salvare au inceput manevrele de resuscitare în cazul celor două victime aflate în stop cardio-respirator.

”Din nefericire, în cazul uneia dintre victime (o femeie), medicul a declarat decesul”, a precizat sursa citată. Nici cea de-a doua victimă aflată în stop cardiorespirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Grav accident pe un drum din Bihor. Mașina s-a răsturnat

Potrivit IPJ Bihor, apelul la 112 a fost înregistrat marți, 11 octombrie, la ora 14.38, când a fost sesizată producerea unui accident pe drumul județean 792A, între localitățile bihorene Olcea și Ucuriș.

În accident a fost implicat un singur autoturism, care, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a răsturnat pe acostamentul din partea stângă a direcției sale de deplasare, respectiv înspre localitatea Ucuriș”, au precizat reprezentanții IPJ Bihor.

În urma accidentului, două din cele patru persoane aflate în autoturism au fost găsite în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse de medici, cele două victime au decedat.

Celelalte două persoane au fost transportate la spital.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Dezastrul provocat de droguri, prezentat elevilor de liceu din Teiuș: Discuție dură cu Sergiu Ilieș, fost consumator de heroină

Publicat

dezastrul provocat de droguri, prezentat elevilor de liceu din teiuș:

Liceenii din Teiuș au avut ocazia să asculte povestiri cutremurătoare ale unor oameni care au trăit infernul drogurilor. Evenimentul a avut loc în cadrul ”Săptămâna altfel”.

În cadrul evenimentului, organizat la Casa de Cultură a orașului Teiuș, tinerii au avut ocazia să vadă cum legea îi pedepsește pe cei care propagă acest fenomen, dar și să afle mai multe de la oamenii în uniformă, care au copii și sunt preocupați de viitorul lor.

În cadrul ,,Săptămânii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Srilankezii din Alba Iulia pregătesc o petrecere cu mâncare, muzică și jocuri, din Sri Lanka, pe malul Ampoiului

Publicat

video: srilankezii din alba iulia pregătesc o petrecere cu mâncare,

Pe malul Ampoiului, în jur de 20 de srilankezi s-au adunat pentru a vedea locul unde vor organiza o petrecere în weekendul următor. Este vorba despre comunitatea de srilankezi din Alba Iulia, care pregătește o petrecere pentru ei, dar și pentru locuitorii din oraș. 

Am stat de cu Lakmal și Emil, doi dintre srilankezii din Alba. Sunt veniți în România, relativ recent, însă, au vrut să vorbeasccă în fața camerei în română.

Un gest de respect pentru comunitate, așa l-au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Publicat

gala deschidere tiff vakarcs lorand.jpg

3 milioane de euro au fost alocați, marți, sectorului cultural neguvernamental. Este cea mai mate alocare din istoria Clujului pentru acest sector, a anunțat primarul Emil Boc.

Festivalul Internațional de Film Transilvania – TIFF, primește cea mai mare finanțare din partea Primăriei Cluj-Napoca, respectiv 1,8 milioane de lei.

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Consiliul Local…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat de presă, Gabriel Pleșa: Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia

Publicat

comunicat de presă, gabriel pleșa: peste 39 de milioane de

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, transmite că sunt alocate peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex, din Alba Iulia.

Rețeaua de apă și canal a fost deja introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul, mai specifică primarul. Asfalt, trotuare, și alte dotări edilitare în zonă sunt în faza de achiziție publică. 

”Unul dintre cele mai importante proiecte edilitare, aflat în plină derulare la Alba Iulia, privește…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe