Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: Înscrierile în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice, SUSPENDATE. Toate dosarele depuse în aplicație vor fi ANULATE

Publicat

Accesul în aplicația dedicată Programului „Casa Verde Fotovoltaice” a fost suspendat. AFM anunță probleme de natură tehnică. Dosarele depuse în aplicație vor fi anulate.

„Suspendarea accesului în aplicația informatică dedicată Programului Casa Verde Fotovoltaice. Având în vedere problemele de natură tehnică ale aplicației informatice aferente Programului Casa Verde Fotovoltaice, înscrierile persoanelor fizice de către instalatori, programate inițial pentru astăzi, 22 decembrie 2021, ora 10.00 vor fi suspendate pentru remedierea problemelor de funcționare ale sistemului informatic”, transmite Administrația Fondului pentru Mediu.

UPDATE: Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis reluarea înscrierilor în aplicaţia informatică a Programului Casa Verde Fotovoltaice, începând de miercuri de la orele 16:00, potrivit unui comunicat remis de instituţie.

„Având în vedere că aplicaţia informatică a întâmpinat probleme de natură tehnică şi nu a permis înscrierea persoanelor fizice de către instalatori, începând cu ora 10:00, după efectuarea testelor suplimentare cu privire la funcţionarea aplicaţiei, Administraţia Fondului pentru Mediu a decis reluarea înscrierilor în aplicaţia informatică, astăzi, 22 decembrie 2021, începând cu ora 16:00”, se precizează în comunicatul AFM.

Preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Lorand-Arpad Fulop, recomandă utilizarea motorului de căutare Google Chrome pentru accesarea aplicaţiei informatice, se menţionează în comunicat.

 Programul Casa Verde Fotovoltaice a fost suspendat imediat după lansare. Au fost invocate probleme tehnice, iar toate înscrierile au fost anulate.

Dosarele depuse în aplicație vor fi anulate

„Înscrierile vor fi reluate după rezolvarea deficiențelor aplicației informatice, la o dată care va fi stabilită și comunicată ulterior. Ne cerem scuze pentru disfuncționalitățile apărute și vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru reluarea programului”, menționează AFM.

AFM a revenit cu o precizare. La ora 14.00 se va face o simulare, iar dacă simularea are rezultate pozitive, aplicația va fi relansată la ora 15.00.

Finanţarea se acordă în procent de până la 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile, în limita sumei de 20.000 lei. Suma finanţată de AFM se scade de către instalatorul validat din valoarea totală a facturii, iar diferenţa se suportă de către beneficiarul final, din surse financiare proprii.

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat, pe site-ul instituției, lista instalatorilor validați în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Adina Oargă, profesoară de Limba Engleză la Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia: O călătorie continuă alături de elevi

Publicat

video: adina oargă, profesoară de limba engleză la Școala ”mihai

Adina Oargă este de peste 25 de ani profesoară de engleză la Școala nr. 7 „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. De pe băncile facultății a intrat direct în cancelaria și în clasele școlii, în ceea ce ea numește o călătorie continuă în care profesorii aștern drumul pentru elevi. 

În timp, prin fața catedrei de la care predă au trecut sute de elevi, zeci de generații, care au învățat engleza. Reporterii alba24.ro…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Urmărire ca în filme la Dej. Polițiștii au prins un șofer care nu a oprit la semnale. Era drogat

Publicat

politie 3 bun.jpg

Polițiștii din Dej au pornit, sâmbătă, în urmărirea unui șofer care nu a oprit la semnale.

Bărbatul de 42 de ani a fost prins, iar acum este cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Urmărire ca în filme la Dej. Polițiștii au prins un șofer care nu a oprit la semnale. Era drogat

În jurul orei 15.00, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din municipiul Dej, care, în timp ce conducea un vehicul, pe DN1 C, nu s-a conformat la semnalele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Clădirea Muzeului Unirii din Alba Iulia va fi reabilitată. Care sunt lucrările propuse

Publicat

clădirea muzeului unirii din alba iulia va fi reabilitată. care

Clădirea Muzeului Unirii din Alba Iulia va fi reabilitată. Clădirea „Babilon”, în care se află Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, construită între anii 1851 – 1853, este propusă spre reabilitare și refuncționalizare.

Proiectul vizează, printre altele, reabilitarea fațadei, a tâmplăriei și a învelitorii, reabilitarea subsolului pentru introducerea acestuia în circuitul muzeal și amenajarea podului unde ar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Stimulentele fiscale în construcţii vor fi eliminate treptat. Reducerea acestora va începe de anul viitor

Publicat

stimulentele fiscale în construcţii vor fi eliminate treptat. reducerea acestora

Stimulentele fiscale pentru personalul angajat în sectorul construcţiilor vor fi eliminate treptat printr-o nouă lege care va fi adoptată până în martie 2025, potrivit Planului bugetar-structural naţional pe termen mediu 2025 – 2031, publicat vineri seara de Ministerul Finanţelor.

„Reducerea treptată a stimulentelor fiscale pentru personalul angajat în sectorul construcţiilor va începe în 2025 şi se va finaliza până…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe