Connect with us

EVENIMENT

Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep în finala de la Roma (WTA)

Publicat

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, deţinătoarea titlului, va fi adversara Simonei Halep în finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale în valoare de 2.098.290 dolari, programată luni la Foro Italico.

Pliskova (locul 4 WTA) a învins-o duminică în două seturi, 6-2, 6-4, pe compatrioata sa Marketa Vondrousova, finalistă anul trecut la Roland Garros.

Simona Halep, numărul 2 mondial şi principala favorită a competiţiei din capitala Italiei, s-a calificat la rândul ei în ultimul act după ce a trecut greu, în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4, de pe spaniola Garbine Muguruza, în prima semifinală.

În vârstă de 28 ani, Halep va juca luni cea de-a treia sa finală la Roma, după ce în 2017 şi 2018 a fost învinsă în ultimul act de ucraineanca Elina Svitolina.

Simona Halep şi Karolina Pliskova s-au înfruntat de 12 ori până acum, reprezentanta ţării noastre obţinând cele mai multe victorii (7). Ultimul lor duel a avut loc la Turneul Campioanelor 2019, fiind câştigat de cehoaică (6-0, 2-6, 6-4).
AGERPRES

Sursa foto: Karolina Pliskova/facebook

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Peste 200 de polițiști din Alba, la datorie de Florii. Recomandări pentru cetățeni

Publicat

peste 200 de polițiști din alba, la datorie de florii.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența echipajelor de poliție rutieră pe principalele drumuri pe care se preconizează creșteri ale valorilor de trafic.

Citește mai departe

EVENIMENT

Sâmbăta asta, la Alba Mall, e Parada Iepurașilor (P)

Publicat

sâmbăta asta, la alba mall, e parada iepurașilor (p)

Iepurași mici, iepuri uriași, iepurași vii drăgălași … iepurași de toate felurile și mărimile fac paradă în Alba Mall. Sâmbăta asta, de la 5 după-amiaza.

Dacă n-ai costum te vopsim noi, pentru cei mici avem pictură pe față, pe loc, și premii dulci, înghețată, la fel – vouchere de cumpărături și reduceri la cele mai sănătoase deserturi Salad Box.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. La picnic, la teatru sau concert, oricum e o ALEGERE bună

Publicat

movie nights iulius parc.jpg

Urmează un weekend ce anunță o minivacanță de 1 Mai și Paște. Probabil mulți clujeni îl vor integra în vacanță, dar cu siguranță vor fi și din aceia care vor prefera să profite de evenimentele pe care i le oferă urbea în acest sfârșit de săptămână.

Vineri, 26 aprilie, de la ora 13.00 începe Street Food Picnic, în Iulius Parc. Un fel de preambul și antrenament stomacal pentru mielul și ouăle de Paște.

picnicpicnic

FOTO. Evenimente de WEEKEND la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Elevii premiați la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat” 2024, etapa județeană Alba. Echipajele calificate la națională

Publicat

foto: elevii premiați la olimpiada națională ”tinerii dezbat” 2024, etapa

Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat” 2024. Etapa județeană a olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii Dezbat” s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe