Connect with us

EVENIMENT

Mesaje de dragoste de Ziua Iubirii la români. Declarații de iubire pentru EL și EA de Dragobete 2021

Publicat

Impresionează-ți iubitul/ iubita cu o declarație de dragoste. Cele mai frumoase mesaje de dragoste sunt prezentate mai jos într-o selecție specială de mesaje de iubire, mesaje de Dragobete.

Mesaje de dragoste pentru EA

  • Te iubesc atat ca nu-mi mai incape iubirea in inima, te doresc atat ca nu-mi mai ajunge patul tau, ma faci atat de fericita iubitule!
  • Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc! Te port în minte și în suflet.
  • Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc.
  • Dacă aș fi de gheață ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja! Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea raza să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață!
  • Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, cădeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi și chiar dacă soarta ne va despărți, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea!
  • Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine! Draga mea, tu ești soarele meu în fiecare dimineață.
  • Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să te văd fericit alături de mine. Te iubesc!
  • Când iubești pe cineva, te simți bine. Când cineva te iubește, te simți foarte bine. Când persoana pe care o iubești, te iubește, te simți extraordinar! Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei.
  • Numai așa ți-ai da seama ce mult însemni pentru mine! Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine!
  • Stiu sa gatesc dar stiu si sa fac dragoste bine, stiu sa cert dar stiu si sa alint, sunt pretentioasa dar si merit, nu crezi, iubitule? Cand citesti aceasta carte sa te gandesti si la celelalte cadouri pe care le am numai pentru tine…

Mesaje de dragoste pentru EL

Sunt fericit caci iubesc si pot cuprinde in priviri toata bogatia nemasurata a lumii mele: pe tine!

Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!

Citește și Mesaje de Crăciun. Felicitări și urări la Sărbătoarea Nașterii Domnului

Cu fiecare secundă care trece, te iubesc mai mult. Cu fiecare zi care trece, te doresc mai mult. Cu fiecare săptămâna care trece, te ador mai mult. Cu fiecare luna care trece, pur și simplu te venerez!

Dragostea – Toată viața am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans după ea. Acum, lângă tine, am găsit-o!

Există 4 etape către fericire:

1.eu

2.tu

3. inimile noastre

4.noi doi împreună.

Te iubesc! Ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm!

O zi poate începe făra un SMS de la mine către tine, dar nu poate începe fără ca eu să mă gândesc la tine. Vezi? Tocmai m-am gandit.

Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

Citește și Mesaje de Crăciun. Felicitări și urări la Sărbătoarea Nașterii Domnului

Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa. Tot ce-i frumos se iubeşte, tot ce se iubeşte e frumos.

Eşti atât de frumos pentru ca eşti atât de iubit şi îti promit că aşa vei fi mereu.

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbește prin priviri și atitudini. Hai să ne bucurăm de iubire!

Pentru dragostea ta infinita, pentru pasiunea si tandretea ta, pentru toata fericirea – recunostinta si dragostea mea pentru tine sunt nemarginite. Te ador si te astept sa te rasplatesc.

Mesaje de dragoste emoționante

Nu mi-am imaginat vreodata ca un barbat poate fi atat de indragostit si atat de fermecator. Esti minunat si te iubesc mai mult decat iti poti imagina.

Esti dragostea visurilor mele si nu imi pot imagina pe cineva mai potrivit pentru mine decat tu.

Simt ca am inceput sa traiesc cu adevarat din momentul in care te-am intalnit pe tine. Te iubesc!

Daca ar fi sa aleg cea mai frumoasa zi din viata mea, cea mai buna ora pe care am trait-o si visul meu devenit realitate, totul ar avea legatura cu tine.

Mi-ai parut perfect de cand te-am vazut prima oara si te-am iubit. Apoi am vazut ca nu esti perfect si te-am iubit si mai mult.

Cand sunt in preajma ta ma simt confortabil, ma simt eu in totalitate. Destinul ne-a adus impreuna pentru ca tu esti sufletul meu pereche.

Daca nu te pot avea pe tine in viata mea, nu vreau pe altcineva. Te iubesc.

Exista 2 cuvinte care imi fac inima sa bata mai tare, 2 cuvinte care imi inmoaie picioarele, 2 cuvinte care ma fac sa ma simt in al 9-lea cer, 2 cuvinte: Te iubesc!

Cand suntem impreuna nimic nu poate sta in calea noastra. Noi doi suntem unu! Te iubesc!

Daca singurul loc in care as putea fi langa tine ar fi in visele mele…atunci imi doresc sa dorm pentru totdeauna.

Dragostea mea pentru tine este ca un ocean, continua cat vezi cu ochii si pare fara sfarsit. Te iubesc!

Sunt tot al tau si simt ca toata lumea e a mea. N-as putea fi fericit daca n-as avea iubirea ta.

Mesaje de dragoste romantice

Dragostea mea pentru tine este o calatorie. A inceput pentru totdeauna si nu se va termina niciodata

Aştept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze şi să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezeşte de dimineaţa!

Tot ce-i frumos se iubeşte, tot ce se iubeşte e frumos. Eşti atât de frumoasă pentru ca eşti atât de iubită şi îti promit că aşa vei fi mereu.

Ochii tăi sunt făcuţi să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorinţele. Toată fiinţa ta e încântătoare şi eu sunt cel mai norocos bărbat, caci sunt iubit de tine.

Eu n-am fost în stare să-ţi scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toţi poeţii dintr-o carte.

Unii ştiu să scrie frumos, unii ştiu să cânte frumos, unii sunt pur şi simplu frumoşi, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.

Cand spun TE IUBESC nu o spun pentru ca te doresc sau pentru ca imi este dor de tine. TE IUBESC nu are legatura cu mine. Are legatura cu tine, cu tot ceea ce esti, cu tot ceea ce faci, cu tot ceea ce incerci s afaci. Ti-am vazut bunatatea, ti-am vazut puterile, ti-am vazut tot ce ai mai bun si ce ai mai rau. Te vad clar si te inteleg perfect. Esti o femeie pe cinste!

Mesaje de dragoste haioase

„Te simti obosită? Poate pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua.”

„Ești periculos de frumoasă. De aceea vreau să te închid pe viață în inima mea, ca să nu mai faci și alte victime…”

„Chiar dacă inima mea ar fi de gheață, tu ai reuși să o topești cu farmecul zâmbetului tău.”

„Crezi în dragoste la prima vedere sau e nevoie să mai trec încă o dată?”

„Nu cred ce spun alții despre tine. Mai degrabă as vrea sa vad si eu de ce esti atat de speciala…”

„O fapta face cat o mie de vorbe. Asa ca să lăsăm vorbele și să trecem mai bine la fapte…”

„Sunt o victimă a zâmbetului tău, a privirii tale care m-a fascinat. Sunt amețit de atâta iubire… ești ca un drog pentru mine. Simt că intru în sevraj dacă nu te vad cât de curând…”

„Sunt într-o clinică de dezintoxicare a dependenților de SMS-uri. Orice mesaj de încurajare e binevenit.”

 Mesaje speciale de iubire

Voi fi de partea ta pentru ca te iubesc.

Te voi sprijini pentru ca te iubesc.

Iti voi fi credincios pentru ca te iubesc.

Voi fi cinstit cu tine pentru ca te iubesc.

Voi fi cel mai bun prieten al tau pentru ca te iubesc.

Iti voi da speranta pentru ca te iubesc.

Iti voi zambi pentru ca te iubesc.

Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc… sa traiesc. Te iubesc mult!

Iubesc palmele tale mari, iubesc braţele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc fiinţa ta toată.

Iubitule, te iubesc mai sus de sus şi mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile şi sub toate stelele universului.

Ţi-ai închis vreodată ochii şi ai visat la felul în care ai vrea să fii iubit? Eu fac asta tot timpul şi mă văd pe mine împreună cu tine. Nu pot să îmi imaginez nimic mai frumos decât să stau lângă tine.

Ador clipele în care îmi eşti alături şi urăsc tot ceea ce ne desparte. Îmi doresc enorm sa te fac să te simţi cel mai iubit, aşa cum reuşeşti tu în fiecare zi să mă faci cea mai iubita. Te iubesc, aşa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!

Mesaje de dragoste de Dragobete

Ador clipele in care imi esti alauri si urasc tot ce ne desparte. O viata am si de aceea vreau sa o petrec alaturi de tine. Nu am cuvinte de ajuns ca sa-ti spun tot ceea ce simt pentru tine, sper doar cu timpul sa-ti pot demonstra toata dragostea pe care ti-o port. Vreau sa te fac sa te simti cel mai iubit, imi permiti? Te iubesc mult mult!

„Întalnirea cu tine a fost o soartă, devenind prietenul tău a fost o alegere, dar să ma îndrăgostesc de tine a fost ceva ce nu am putut controla.”

„Exista flori în gradina mea, exista flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc. Ești cea mai frumoasă floare și vreau să te culeg de acest Dragobete!”

„Eu ma simt atât de fericit, știu de ce? Pentru că sunt atât de norocos, știi de ce? Pentru că Dumnezeu mă iubește, știi de ce? Pentru că mi-a oferit un dar, știi care? Pe tine, dragostea mea!”

„Este greu să vorbesc atunci când sunt îndragostit pentru că atunci când te privesc, frumusețea ta mă lasă fără răsuflare. Deci, dacă azi, de Dragobete voi fi mut, vei știi de ce…”

„Dumnezeu, înainte de a crea DRAGOSTEA, te-a creat pe TINE, apoi DRAGOSTEA ca să îți fie dăruită. După toate acestea m-a creat pe mine să ți-o pot DĂRUI.

Te iubesc DRAGOSTEA MEA și te aștept de de Dragobete, să-ți pot îndeplini toate dorințele!”

Vreau sa-ti marturisesc ca tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pana la urma am spus-o. Ma simt si eu uimit si coplesit de starile si trairile care dau navala in sufletul meu.. Ceea ce simt nu pate fi descris in cuvinte, e prea intens, prea de neinteles pentru mine, care nu am simtit niciodata pana acum aaa ceva.. Te iubesc!

Declarații de Ziua îndrăgostiților

„ Văd lumea în ochii tai și ochii tăi peste tot în lume în aceasta zi a îndragostitilor, de Dragobete… și știu că și în zilele ce vor urma!”

„Tu nu știi de mine.. Nu știi cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume în care ne iubim și tu mă știi, mă vrei, mă ai, iar eu.. eu te privesc și nu-mi ajunge.. te simt și nu ma satur.. te am și te mai vreau, pentru că te iubesc! Mi-aș dori să petrecem ziua îndragostiților împreună!”

„ Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste, ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine.

”Te iubesc pentru ca.. imi alungi singuratatea intr-o lume plina si aglomerata. Te iubesc pentru ca.. fara tine e greu si nu ma pot regasi. Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, pentru linistea daruita clipelor alaturi, te iubesc pentru ca imi zambesti, pentru ca ma alinti, pentru ca ma atingi, ma imbratisezi. Te iubesc enorm, esti sensul vietii mele

„ Tu ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întamplator și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm! Te doresc mai mult ca niciodată de acest Dragobete!

„Tu ai făcut culorile mai vii, frumusețea mai pură, plăcerea mai intensă. Te iubesc mai mult decât iubesc viața, minunea vieții mele! Dragobete fericit!”

„Ți-am zis vreodată de ce te iubesc eu pe tine? Te iubesc pentru că lângă tine sunt mereu eu însămi, pentru că mă faci să mă simt cum nu m-am mai simțit niciodată, pentru că dragostea ta îmi spune că tot ce e mai bun de acum se va întampla, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevărată… și cred că te mai iubesc pentru că ești pur și simplu irezistibil!”

Ma tem de tot ce ma inconjoara. De ce am vazut, de cine sunt si, mai ales, de faptul ca as pueta sa nu mai simt nicioata in viata mea ceea ce simt cand sunt cu tine. Te ador!

Inca am fluturi in stomac atunci cand te vad, chiar daca te-am mai vazut de un milion de ori! Te iubesc!

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Adolescent de 16 ani din comuna Vadu Moților, cercetat de polițiști. A condus o motocicletă neînmatriculată, fără permis

Publicat

adolescent de 16 ani din comuna vadu moților, cercetat de

Un adolescent în vârstă de 16 ani din comuna Vadu Moților este cercetat de polițiști după ce a fost prins în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, fără să dețină permis. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie 2024, în jurul orei 20:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Câmpeni au identificat un tânăr de 16 ani, din comuna Vadu Moților, județul Alba, în timp ce conducea o motocicletă, pe DC 139 din localitate, fără a avea plăcuțele de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A găsit un card uitat într-un bancomat din Sebeș și a scos de pe el 1.500 de lei. Bărbat din Gârbova, cercetat de polițiști

Publicat

card atm bancomat pixabay 1000x600.jpg

Un bărbat din comuna Gârbova este cercetat de polițiști pentru furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. În timp ce se afla în incinta unei bănci din municipiul Sebeș, acesta ar fi sustras 1.500 de lei de pe cardul unei femei, uitat de aceasta în interiorul unui bancomat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 48 de ani, din comuna Gârbova, ca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 283.000 de salariați în județul Cluj în februarie 2024. SALARIUL mediu brut, 9.369 de lei, locul 2 pe țară după București

Publicat

plic bani e1661499911841.jpg

Județul Cluj avea la finele lunii februarie 2024 peste 283.000 de salariați. Salariul mediu brut era de  9.369 de lei.

„Efectivul salariaților din județul Cluj, la sfârșitul lunii februarie 2024 a fost de 283.824 persoane, în creștere cu 1.367 persoane comparativ cu luna ianuarie 2024 și cu 5.257 persoane mai multe față de luna februarie 2023.

Peste 283.000 de salariați în județul Cluj în februarie 2024. SALARIUL mediu brut, 9.369 de lei, locul 2 pe țară…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Rotitul cocoșului de munte în Parcul Natural Apuseni. Imagini cu animale, surprinse de camerele de supraveghere

Publicat

video: rotitul cocoșului de munte în parcul natural apuseni. imagini

VIDEO: Rotitul cocoșului de munte în Parcul Natural Apuseni. Imagini cu mai multe animale au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în pădurile parcului și postate pe contul de Facebook al administrației. 

”Rotitul cocoșului de munte (tetrao urogallus) și musafirii nepoftiți la dans”, au scris cei de la Parcul Natural Apuseni în descrierea imaginilor.

„Rotitul” cocoșilor de munte este un ritual de împerechere care are loc primăvara. Masculul defilează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe