Connect with us

EVENIMENT

Noi detalii despre MĂCELUL din centrul Bucureștiului. Bebino, șeful Clanului Sportivilor a fost tăiat cu sabia

Publicat

Atac sângeros în cartierul Tei Toboc din București în noaptea de joi spre vineri. Marius Alin Alecu, alias Bebino, şeful Clanului Sportivilor, a fost tăiat cu sabia în plină stradă, cel mai probabil este vorba de reglări de conturi între grupările mafiote.
”La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare a unei altercaţii”, anunţă Poliţia Capitalei.

Citește și: Scene de groază pe străzile din București. Bebino, șeful Clanului Sportivilor a fost tăiat cu sabia

Protagoniștii scandalului sângeros au fost Emil Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong şi Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, au declarat surse din anchetă pentru News.ro.

Emil Marius Alecu, zis Bebino ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, urmând să primească o parte din bani în urma unei întâlniri într-un loc public, tocmai pentru a evita un eventual conflict violent.

Joe, fost boxer, însoţit de câţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire. Imediat ce Emil Marius Alecu, zis Bebino insoţit de apropiaţi a ajuns, a început bătaia.

Conform surselor citate, un tânăr ar fi fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său ar fi fost rănit cu sabia de Cezar Petcu – Joe. Încercând să se apare, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate.

Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, membri ai grupării Sportivilor.

CITEȘTE ȘI FOTO: Imagini șocante cu Bebino, șeful Clanului Sportivilor, după ce a fost tăiat cu sabia în conflictul din centrul Bucureștiului

Pentru a preveni un al doilea conflict violent, la faţa locului au intrevenit, în forţă, trupele speciale ale Poliţiei Capitalei, iar mai multe persoane aflate în curtea spitalului au fost ridicate.

Atât Cezar Petcu, cât şi Emil Marius Alecu, zis Bebino, sunt acum acuzaţi de tentativă de omor, însă ancheta este abia la început, urmând să fie identificate toate persoanele care au participat la conflict.

De altfel şi Poliţia Capitalei anunţă într-un comunicat că, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri face cercetări pentru două infracţiuni de tentativă de omor.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Restricții de circulație pe autostrăzile A1 Sebeș-Sibiu și A3 Turda – Târgu Mureș. Unde se fac lucrări. Atenționări pentru șoferi

Publicat

restricții de circulație pe autostrăzile a1 sebeș sibiu și a3 turda

CNAIR anunță restricții de circulație pe autostrăzile A1 Sebeș-Sibiu și A3 Turda – Târgu Mureș. Se fac lucrări pe unele tronsoane. Șoferii sunt atenționați să respecte semnalizările rutiere și să circule cu prudență.

Restricții de circulație, marți 19 martie

pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș

  • km 265+450 – 266+000, Săcel (Sibiu), sunt restricții până la ora 14.30; se fac lucrări de înlocuire parapet metalic deteriorat; este restricționată, banda 2, de pe calea 1…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prognoza meteo 18 martie-15 aprilie 2024. Când se ÎNCĂLZEȘTE vremea la Cluj

Publicat

nori si soare e1587975866868.jpg

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 18 martie – 15 aprilie. Temperaturile vor fi blânde în perioada următoare, însă cu ploi multe, mai ales în săptămâna 25 martie – 1 aprilie.

Săptămâna 18 – 25 martie 2024

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi ușor mai ridicate.

Prognoza meteo 18 martie – 15 aprilie 2024. Când se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dana Nanu, consilierul local dat afară din PSD, este candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia

Publicat

dana nanu, consilierul local dat afară din psd, este candidatul

Dana Nanu este candidatul USR Alba Iulia la Primăria Alba Iulia. Dana Nanu a fost aleasă consilier local din partea PSD, iar apoi a fost dată afară din partid. 

Între timp aceasta a devenit consilier independent. 

Alegerea Danei Nanu pentru a candida a fost vehiculată de o bună perioadă de timp, în condițiile în care USR Alba și filiala locală au fost afectate de o serie de plecări.

Primul care a plecat, înapoi la PNL, a fost actualul primar Gabriel Pleșa, alături de o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Liber la evaziune: CCR a respins sesizarea privind dezincriminarea evaziunii mai mici de un milion de lei

Publicat

indemnizații majorate din martie 2024. cine primește mai mulți bani

Liber la evaziune: CCR a respins sesizarea legată de dezincriminarea evaziunii fiscale mai mici de un milion de lei.

Curtea Constituțională (CCR) a respins marți sesizarea depusă de USR și Forța Dreptei la legea care dezincriminează evaziunea fiscală, dacă prejudiciul e plătit, potrivit surselor G4Media.

Deputaţii Stelian Ion (USR) şi Ionel Dancă (Forţa Dreptei) au anunţat în decembrie că parlamentarii acestor partide depun sesizare la CCR împotriva legii prin care sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe