Connect with us

LIFESTYLE

(P) Păcănele gratis – cum joc și care sunt beneficiile?

Publicat

game

Vrei să joci la păcănele gratis fără niciun risc, doar pentru distracție, de oriunde te-ai afla, atât de pe desktop, cât și de pe mobil? Află cum aici!

Cum poți juca la păcănele gratis în 2021 în doar câțiva pași

Jocurile de noroc sunt o modalitate distractivă de a-ți petrece timpul liber, însă, după cum știm cu toții, implică și multe riscuri pentru parior, inclusiv pierderi materiale.

Dacă vrei să experimentezi jocurile de cazino preferate, nu mai este nevoie să faci concesii în 2021 și pe mai departe – această industrie s-a dezvoltat extraordinar de mult în ultimii ani și oferă numeroase modalități prin care te poți bucura de păcănele gratis de pe orice dispozitiv (desktop, tabletă sau mobil).

Astfel, toate funcțiile cheie din joc nu se pierd (jackpoturi, runde bonus, speciale, animații, efecte vizuale și de sunet), însă nu vei putea suferi pierderi materiale pentru că vei juca folosind credite bonus, token-uri sau vouchere, în funcție de platforma pe care o alegi. Iată mai multe detalii:

#1 Păcănele gratis pe cazinouri sociale

game 2

Unul dintre cele mai rapide moduri de a te bucura de păcănele gratis este să te înscrii pe cazinouri sociale. Dacă nu ai mai auzit de acest termen până acum, îți explicăm noi pe scurt – site-urile de social gaming, denumite și cazinouri sociale sunt platforme care îți oferă acces la jocuri de cazino gratis. Multe

dintre ele îți acordă un anumit număr de monede sau credite gratis cu care poți juca și îți oferă diverse recompense (acces în programe de loialitate, de exemplu).

Te poți bucura de sute de păcănele gratis de la dezvoltatorii preferați pe cele mai mari cazinouri sociale internaționale ca Gametwist.com sau Slotomania.com. Iar, dacă vrei să joci și fără înregistrare, există și site-uri ca Freeslots.com ce îți permit să faci acest lucru în mod 100% anonim.

#2 Păcănele gratis la cazinouri online licențiate

game

Cea de-a doua modalitate prin care poți avea acces la păcănele gratis este să te înregistrezi pe un cazino online licențiat din țara noastră – procedura de înregistrare durează câteva minute și este ușor de urmat de oricine.

Trebuie să completezi un formular cu datele tale personale și să le validezi, încărcând pe platformă o copie după buletin și o factură la utilități. Odată aprobate, ai acces la întreaga suită de jocuri ale cazinoului respectiv în variantă demo – astfel, te poți bucura atât de păcănele ca la aparate, cât și de blackjack, ruletă sau video poker gratis. Mai mult, la cazinourile online poți obține și bonusuri fără depunere, bonusuri de ziua ta și alte recompense.

Pot retrage în bani reali dacă am jucat la păcănele gratis?

Din păcate, nu. Pentru că vei folosi credite bonus, și câștigurile pe care le obții sunt acordate tot în monede bonus pe care nu le poți retrage. Însă, aceasta este de fapt și ideea – să te distrezi și să nu pierzi niciun ban, nu-i așa?

Păcănelele gratis nu sunt pentru oricine, însă au farmecul lor pentru anumite categorii de jucători, de exemplu începătorii la cazino. De asemenea, sunt un exercițiu bun pentru orice parior novice pentru că permit învățarea regulilor de joc, tabelului de plăți și a simbolurilor speciale fără risc.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Program special de vizitare în zilele de 23 ianuarie și 24 ianuarie, la Muzeul Antipa

Publicat

muzeu antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” va fi deschis în zilele de 23 şi 24 ianuarie, în intervalul orar 10,00 – 18,00, cu ultima intrare la ora 17,00.

„În zilele de 23 şi 24 ianuarie 2023, Muzeul Antipa a pregătit o surpriză frumoasă tuturor, oferind vizitatorilor săi un program special de vizitare”, anunţă instituţia muzeală, într-o postare pe Facebook.

Până pe 29 ianuarie, va putea fi vizitată expoziţia temporară de fotografie „SLOVENIA – file din natură”, aminteşte muzeul.

Un proiect organizat în parteneriat cu Ambasada Republicii Slovenia în România, expoziţia prezintă „o ţară cu poveşti verzi, înconjurată de verdeaţă oriunde te uiţi – spre vârfurile alpine, spre pădurile verzi, spre Marea Adriatică, spre misteriosul peisaj carstic, spre podgoriile sale sau spre Câmpia Panonică”.

Publicul va putea vizita şi expoziţia temporară „Creaturi ascunse”, care pune la dispoziţia vizitatorilor informaţii despre obiceiurile şi principalele caracteristici ale unor animale frapante prin aspectele lor, cum se adaptează ele la mediul înconjurător, rolul pe care-l joacă în ecosistem, precum şi modul în care specialiştii le studiază.

„Vedetele expoziţiei ‘demontează’ o convingere falsă potrivit căreia ‘eşti puternic dacă eşti mare’. Foarte multe vieţuitoare, ‘slabe’ în aparenţă, sunt înzestrate cu o serie de arme şi mijloace de apărare cu care, înşelând privirea iscoditoare a duşmanului, scapă de sub urmărirea lui”, se mai arată în anunţul Muzeului Antipa.

Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

16 ianuarie – Blue Monday, cea mai deprimantă zi din an. Angajații români nu se simt deprimați, doar stresați și obosiți

Publicat

nori furtuna 3.jpg

Angajaţii români nu se simt deprimaţi de Blue Monday, considerată cea mai deprimantă zi din an. În schimb, aceștia sunt stresaţi şi resimt oboseala acumulată la final de an, relevă un sondaj realizat de o platformă de recrutare online.

Conform BestJobs, puţin peste o treime (36%) dintre angajaţi resimt încărcătura acestei zile. Totodată, 64% declară că nu au motive să considere această zi una deprimantă, semn că ultimii ani au crescut rezistenţa românilor în faţa perioadelor dificile. Cu toate acestea, aproape jumătate dintre respondenţi declară că revenirea la job după perioada sărbătorilor a fost dificilă din cauza oboselii acumulate.

Sondajul de specialitate arată că, în perioada dintre Crăciun şi Revelion, 38% dintre respondenţi au avut vacanţă, în timp ce 44% au beneficiat doar de zilele libere legal, iar alţi 11% nu au avut deloc zile libere pentru a-şi reîncărca bateriile.

Trei din  zece români se declară mulțumiți de jobul lor

În acest context, angajaţii consideră satisfacţia la locul de muncă importantă pentru o stare generală mai bună, în timp ce peste trei sferturi (76%) spun că felul în care se simt în raport cu munca pe care o fac le influenţează gradul de împlinire personală.

Mai mult, trei din zece angajaţi (la fel de mulţi ca anul trecut) se declară nemulţumiţi de actualul lor job şi au în plan să îl schimbe, în timp ce doar 8% se consideră cu adevărat fericiţi la locul de muncă şi 62% au o atitudine neutră.

„Românii au învăţat, în ultimii ani, să-şi gestioneze mai eficient timpul petrecut la muncă şi activităţile care presupun un grad mai mare de stres. În plus, cei mai mulţi dintre ei înţeleg acum mai bine importanţa echilibrului dintre viaţa personală şi cea profesională, astfel că tendinţa lor este să elimine cât mai mult activităţile generatoare de stres, să adopte un stil de viaţă sănătos şi să lucreze în acord cu nevoile şi valorile lor.

În acest sens, vedem cum tot mai mulţi candidaţi se îndreaptă către joburi flexibile, cu salariul afişat şi care oferă beneficii extrasalariale generoase”, a declarat Ana Vişian, marketing manager BestJobs România.

De asemenea, pentru sănătatea lor mintală, aproximativ 54% dintre respondenţi şi-au propus ca, anul acesta, să adopte un stil de viaţă mai sănătos, 15% au în plan să meargă la terapie şi 11% îşi doresc să muncească mai puţin. În acelaşi timp, 20% au în plan să îşi crească veniturile, negociind salariul actual sau aplicând pentru locuri de muncă noi, cu salariu mai mare.

Sondajul BestJobs a fost efectuat în luna ianuarie 2023, pe un eşantion de 925 de utilizatori de Internet din România.

Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

15 ianuarie, Ziua Culturii: Concerte, recitaluri şi expoziţii organizate în Bucureşti. Programul evenimentelor

Publicat

teatrul national bucuresti

Mai multe concerte, recitaluri și expoziţii vor fi organizate şi în acest an, în Bucureşti, în 15 ianuarie, cu ocazia Zilei Culturii Naţionale.

* Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din Bucureşti organizează evenimentul „Dor de Eminescu”, care va cuprinde un program de muzică şi poezie. Evenimentul marchează cei 173 de ani de la naşterea Luceafărului poeziei româneşti şi va avea loc în sala Victor Ion Popa din şos. Kiseleff nr. 30, începând cu orele 11:00, 15 ianuarie 2023. Cei mici vor avea posibilitatea să participe la ateliere de creaţie, iar pentru cei mari sunt pregătite momente de muzică şi poezie.

* Teatrul Naţional Bucureşti invită publicul de toate vârstele la o sărbătoare a teatrului pe 15 ianuarie. De la ora 15,00, la Sala Media, va avea loc recitalul actorului Nicolae Urs, „Caragiale altfel”, susţinut în luna naşterii celui mai mare dramaturg român, la teatrul care-i poartă numele.

Spectatorii mai sunt invitaţi, în foaierul Sălii „Ion Caramitru”, la o micro-expoziţie realizată de Muzeul TNB: De la Teatrul cel Mare la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” – 170 de ani de istorie.

Copii sunt aşteptaţi la întâlnirea cu actorul Marian Râlea, de la ora 11:00, la Sala Media. Tot pentru publicul tânăr, în cadrul Programului tnb.edu, vor avea loc în aceeaşi zi şi două tururi ghidate gratuite la care s-au înscris deja grupuri de elevi, programate de la orele 12,30 şi 15,00. Pentru cei care vor să participe gratuit la un Tur Ghidat al TNB, cu ocazia Zilei Culturii Naţionale, mai sunt locuri disponibile pentru orele 11,00 şi 17,00.

Tot pe 15 ianuarie, Teatrul Naţional Bucureşti are programate şi următoarele spectacole: Sala Studio – ora 19,00, Preşul / Sala „Ion Caramitru” – ora 19:30, Regele Moare; Sala Mică – ora 19,30, Pacea eternă / Sala Atelier – ora 19,30, Begginers; Sala Pictură – ora 20,00, Actorchestra.

* Corul Filarmonicii „George Enescu” sărbătoreşte Ziua Culturii Naţionale cu un concert sub conducerea dirijorului Iosif Ion Prunner, în cadrul căruia va fi interpretată muzică românească semnată de compozitori clasici şi contemporani.

Spectacolul, care are loc pe 15 ianuarie, pe scena Ateneului Român, de la ora 11,00, este conceput în formatul de popularizare a muzicii clasice lansat în această stagiune, intitulat „Muzica pe înţelesul tuturor”. Pianistul Andrei Licareţ va asigura acompaniamentul corului, iar muzicologul Mihai Cojocaru va introduce piesele interpretate.

Programul va conţine „Patru madrigale pe versuri de Mihai Eminescu” – Paul Constantinescu, „Haz de necaz” – Gheorghe Cucu, „Omul zici c-a născocit” – Alexandru Velehorschim, „Cântecul oltencelor din oratoriul ‘Tudor Vladimirescu'” – Gheorghe Dumitrescu, „Cântec de iarnă” şi „Cântec Satiric” – Constantin Râpă, „Suită românească” – Cornelia Tăutu, cor din opera „O scrisoare pierdută” – Dan Dediu, cor de bărbaţi din opera „Oedipe” – George Enescu şi „Te Deum” – Sabin Păutza.

* Ziua Culturii Naţionale este sărbătorită la Sala Radio cu un concert al violonistului Gabriel Croitoru, sub bagheta lui Adrian Morar, dirijor al Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca. Gabriel Croitoru va interpreta, alături de Orchestra Naţională Radio, „Rapsodia română pentru vioară şi orchestră”, semnată de compozitorul român Emanuel Elenescu (1911-2003).

* Artişti aflaţi la Kilometrul Zero au şansa de a debuta, pe 15 ianuarie, la Radio România Cultural. Tot cu acest prilej, postul de radio îşi reînnoieşte cartea de vizită din online şi transmite în direct Gala Tinerilor Scriitori/Cartea de poezie a anului 2022.

* Cu ocazia Zilei Culturii Naţionale, ARCUB – Hanul Gabroveni devine hub-ul artiştilor contemporani ai Bucureştiului, care prezintă, până duminică, cele mai noi şi inedite proiecte interdisciplinare, de artă vizuală, film şi muzică în cadrul celei de-a doua ediţii a proiectului Zilele Culturii Urbane la ARCUB.

De la muzică lăutărească pe ritmuri flamenco la tangouri, foxtrot-uri şi swing-urile Bucureştiului interbelic la muzica clasică, Zilele Culturii Urbane la ARCUB prezintă trei concerte care explorează muzical oraşul Bucureşti din perspective complet diferite. Unul dintre cele mai noi grupuri muzicale din Bucureşti, Taraful Flamenco zguduie graniţele dintre muzicile lumii şi creează o atmosferă ca la Buenos Aires, Sevilla şi Bucureştii secolului trecut, cu romanţe şi melodii lăutăreşti fuzionate cu piese tradiţionale flamenco. Miruna Ionescu şi Valentin Albeşteanu reinventează muzica ce se asculta în teatrele de vodevil şi de revistă ale Micului Paris, iar trenul misterios al Festivalului SoNoRo – Orient Express invită publicul la „O călătorie muzicală de la Londra la Bucureşti”.

Ca un omagiu adus poetului Mihai Eminescu, partiturile unor celebre romanţe precum „Mai am un singur dor” sau „Pe lângă plopii fără soţ”, interpretate cu precădere în perioada post şi interbelică, vor putea fi admirate la ARCUB sâmbătă, 14 ianuarie, între orele 19,00 – 21,00 în cadrul expoziţiei „Partituri Eminesciene”.

De-a lungul timpului, inspiraţi de muzicalitatea liricii eminesciene, mulţi compozitori au aşezat versurile poetului în creaţii muzicale nemuritoare, precum romanţe, lieduri sau piese corale. Partiturile expuse în cadrul evenimentului aparţin Asociaţiei Culturale Casa Colecţiilor şi datează din perioada 1890 – 1920.

Asociaţia Save or Cancel aduce la Zilele Culturii Urbane de la ARCUB expoziţia de artă urbană „Explorări artistice ale spaţiului public”, o continuare a proiectului cu acelaşi nume care anul trecut a propus publicului o serie de activităţi de explorare şi regenerare a oraşului prin street art. Unii dintre cei mai activi şi apreciaţi artişti contemporani, Irina Mocanu, John Dot S, Livi Po, Maria Bălan, Pass, Pisica Pătrată, Robert Obert şi Sandi, expun la ARCUB o serie de lucrări originale, de mari dimensiuni. În deschiderea expoziţiei din 13 ianuarie, vizitatorii pot experimenta un performance multidisciplinar realizat de Xandru (dj set experimental) şi Alexandra Iliesco (live painting).

Pentru cei mici, Elite Art Club UNESCO organizează în cadrul Zilelor Culturii Urbane la ARCUB o serie de ateliere de pictură pentru copii.

* Expoziţia „Artişti români pe mapamond” este deschisă publicului la sediul Institutului Cultural Român până pe 28 februarie, de luni până vineri, între orele 9,00 – 18,00.

* Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” organizează, duminică, evenimentul „Grigore Antipa şi Emil Racoviţă, vizionari ai ştiinţei româneşti”, organizat împreună cu Asociaţia Science & Technology.

Invitaţii evenimentului, dr. Luis Ovidiu Popa, directorul Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, acad. dr. Dumitru T. Murariu, dr. Oana Paula Popa şi dr. Traian Brad vor purta publicul într-o călătorie în timp prin opera şi viaţa acestor doi vizionari ai ştiinţei româneşti.

Înscrierea la eveniment se face pe: https://antipa.ro/rezervari/, iar participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Vizitatorii vor avea intrarea gratuită la muzeu.

* Muzeul Naţional de Artă al României (MNAR) organizează, duminică, între orele 11,00-13,00, un eveniment dedicat legăturii dintre cultura scrisă şi artele vizuale. Vor fi lansate trei volume de sinteză şi înaltă calitate grafică şi tipografică care prezintă opera a trei artişti cu o contribuţie excepţională la configurarea artelor plastice din România: Theodor Pallady (1871-1956), Constantin Flondor (n. 1936) şi Ioan Aurel Mureşan (n. 1956).

* Muzeul Naţional de Istorie a României expune, în premieră, cu prilejul Zilei Culturii Naţionale, un bun cultural aparte aflat în colecţiile sale – Cupa de la Montpellier, primul premiu internaţional acordat literaturii române pentru poezia „Cântecul gintei latine” a lui Vasile Alecsandri. Exponatul va putea fi admirat până la finalul lunii ianuarie.

* Primul mare proiect al anului 2023 la Muzeul Naţional al Literaturii Române, Zilele Culturii Naţionale, va avea loc la sediile MNLR din str. Nicolae Creţulescu 8 şi Calea Griviţei 64-66, precum şi la Casele memoriale ale MNLR.

Sunt programate: lecturi de poezie, proză şi dramaturgie, întâlniri cu sportivi de performanţă care vor vorbi despre experienţele lor în ceea ce priveşte mentorii şi lecturile preferate, călătorii prin istoria oraşului Bucureşti, a familiilor boiereşti, ateliere de caligrafie, scriere creativă şi motricitate, exerciţii de grafoscopie, aniversarea sau evocarea unor personalităţi din lumea culturală şi literară (Dimitrie Cantemir şi Ion Băieşu), prezentarea unor poveşti inspiraţionale, dezbateri literare, istorice, lingvistice şi filosofice, expoziţii de artă, proiecţii de scurtmetraje şi spectacole de teatru, concerte de muzică folk şi muzică tradiţională reinterpretată, poveşti în Braille şi în limba semnelor.

Duminică, la Casa Memorială „Tudor Arghezi – Mărţişor”, turul ghidat va fi completat de un material audio special, care va putea fi ascultat în timpul vizitării.

Tot duminică, expoziţia de bază din strada Nicolae Creţulescu 8, expoziţiile temporare din Calea Griviţei 64-66 şi cele cinci case memoriale ale MNLR (Casa memorială „Tudor Arghezi-Mărţişor”, Casa memorială „Anton Pann”, Casa memorială „George şi Agatha Bacovia”, Casa memorială „Liviu şi Fanny Liviu Rebreanu”, Casa memorială „Ion Minulescu şi Claudia Millian”) vor putea fi vizitate gratuit.

* Muzeul Naţional „George Enescu” organizează, pe 15 ianuarie, în sala ‘George Enescu’ a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, evenimentul „Muzică şi Poezie”, din lirica eminesciană urmând să recite actriţa Irina Movilă de la Teatrul Naţional Bucureşti.

Evenimentul cuprinde şi un recital de lieduri semnate de compozitori români: George Enescu, Gheorghe Dima, George Stephănescu, Mihail Jora, Ionel Perlea, George Balint, Nicolae Coman, Tiberiu Brediceanu, George Grigoriu, George Cavadia, Pascal Bentoiu, Gheoghe Dumitrescu, Eugen Doga şi Aurel Eliade. Interpreţi: Theona Iurcovschi, Cristian Ruja, Eudochia-Dumitriţa Şiniţă, Isabela Stănescu (studenţi la clasa de canto-lied UNMB prof.univ.dr. Bianca Manoleanu), Simona Bucur, Antonia Lungu, Andrei Marinache, David Miron, Nicoleta Nistor, Horia Radu (studenţi la clasa de canto-lied UNMMB Cda.dr. Ştefan Ignat). Invitate: Daniela Monica Luca (drd., soprană de coloratură) şi Irina Manoleanu (soprană).

Îşi dau concursul pianiştii-acompaniatori Ioana Gârleanu, Raluca Ouatu, Roman Manoleanu.

Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Memoriile prinţului Harry. Vânzări record

Publicat

127399080 spare penguinrandomhouse

Ediţia în limba engleză a volumului de memorii al prinţului Harry, care conţine dezvăluiri dure despre monarhia britanică, a înregistrat vânzări de peste 1,4 milioane de exemplare în prima zi de la lansare, a anunţat joi editorul cărţii, potrivit AFP.

Potrivit Penguin Random House, vânzările în Regatul Unit, Statele Unite şi Canada ale volumului ”Spare” (”Rezervă”), în toate formatele şi în toate ediţiile (digital, audio), sunt fără precedent pentru o carte de nonficţiune publicată de această editură prestigioasă. Editura nu a oferit informaţii referitoare la vânzările înregistrate de ediţiile simultane, în alte 15 limbi.

În volumul lansat marţi, la patru luni după moartea reginei Elisabeta a II-a şi cu patru luni înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea, prinţul Harry, care locuieşte din 2020 în California, prezintă un portret critic al apropiaţilor, relatând fapte care s-au întâmplat, unele dintre acestea, cu mai bine de 20 de ani în urmă.

Nimeni nu scapă analizei dure din ”Spare”, nici măcar prinţul Harry însuşi, a cărui adolescenţă marcată de droguri şi alcool este descrisă cu nonşalanţă, nici tatăl său, regele Charles al III-lea, nici fratele lui, William, cel mai criticat, nici mama sa vitregă, regina-consoartă Camilla, sau cumnata Kate.

Memoriile prinţului Harry. Vânzări record: cel mai criticat

Fratele său ”mult iubit şi cel mai mare adversar” este cel mai criticat dintre toţi. Descris ca o persoană temperamentală, William nu ar fi plăcut-o niciodată pe Meghan, pe care o considera ”nepoliticoasă şi dificilă”, iar în timpul unei dispute din 2019, l-ar fi aruncat pe Harry la pământ, peste bolul unui câine.

Harry relatează rivalitatea îndelungată dintre William, ”moştenitorul”, şi el, ”rezerva”. ”Eu eram umbra, dublura, planul B”.

Palatul Buckingham nu a comentat până la această oră acuzaţiile lansate în carte, chiar dacă presa a menţionat, citând surse anonime, nemulţumiri ale familiei regale.

Regele Charles al III-lea, William şi Kate aveau programate joi primele apariţii publice de la publicarea cărţii.

Memoriile prinţului Harry. Vânzări record: popularitatea prinţului Harry a scăzut

În ciuda vânzărilor record, popularitatea prinţului Harry a scăzut în Regatul Unit, unde este deseori etichetat drept un copil răsfăţat, care doreşte să beneficieze de avantajele regalităţii fără a-şi asuma şi neplăcerile. Doar 26% dintre britanici au o părere favorabilă despre ducele de Sussex, potrivit unui sondaj realizat de YouGov la începutul lui ianuarie, cu şapte procente mai puţin ca în decembrie.

Chiar şi în rândul britanicilor tineri, care l-au apreciat mult timp, opiniile sunt acum împărţite, iar 41% dintre aceştia îl apreciază, în timp ce un procent asemănător au o opinie nefavorabilă. AGERPRES

Citește mai departe