Connect with us

LIFESTYLE

(P) Păcănele gratis – cum joc și care sunt beneficiile?

Publicat

game

Vrei să joci la păcănele gratis fără niciun risc, doar pentru distracție, de oriunde te-ai afla, atât de pe desktop, cât și de pe mobil? Află cum aici!

Cum poți juca la păcănele gratis în 2021 în doar câțiva pași

Jocurile de noroc sunt o modalitate distractivă de a-ți petrece timpul liber, însă, după cum știm cu toții, implică și multe riscuri pentru parior, inclusiv pierderi materiale.

Dacă vrei să experimentezi jocurile de cazino preferate, nu mai este nevoie să faci concesii în 2021 și pe mai departe – această industrie s-a dezvoltat extraordinar de mult în ultimii ani și oferă numeroase modalități prin care te poți bucura de păcănele gratis de pe orice dispozitiv (desktop, tabletă sau mobil).

Astfel, toate funcțiile cheie din joc nu se pierd (jackpoturi, runde bonus, speciale, animații, efecte vizuale și de sunet), însă nu vei putea suferi pierderi materiale pentru că vei juca folosind credite bonus, token-uri sau vouchere, în funcție de platforma pe care o alegi. Iată mai multe detalii:

#1 Păcănele gratis pe cazinouri sociale

game 2

Unul dintre cele mai rapide moduri de a te bucura de păcănele gratis este să te înscrii pe cazinouri sociale. Dacă nu ai mai auzit de acest termen până acum, îți explicăm noi pe scurt – site-urile de social gaming, denumite și cazinouri sociale sunt platforme care îți oferă acces la jocuri de cazino gratis. Multe

dintre ele îți acordă un anumit număr de monede sau credite gratis cu care poți juca și îți oferă diverse recompense (acces în programe de loialitate, de exemplu).

Te poți bucura de sute de păcănele gratis de la dezvoltatorii preferați pe cele mai mari cazinouri sociale internaționale ca Gametwist.com sau Slotomania.com. Iar, dacă vrei să joci și fără înregistrare, există și site-uri ca Freeslots.com ce îți permit să faci acest lucru în mod 100% anonim.

#2 Păcănele gratis la cazinouri online licențiate

game

Cea de-a doua modalitate prin care poți avea acces la păcănele gratis este să te înregistrezi pe un cazino online licențiat din țara noastră – procedura de înregistrare durează câteva minute și este ușor de urmat de oricine.

Trebuie să completezi un formular cu datele tale personale și să le validezi, încărcând pe platformă o copie după buletin și o factură la utilități. Odată aprobate, ai acces la întreaga suită de jocuri ale cazinoului respectiv în variantă demo – astfel, te poți bucura atât de păcănele ca la aparate, cât și de blackjack, ruletă sau video poker gratis. Mai mult, la cazinourile online poți obține și bonusuri fără depunere, bonusuri de ziua ta și alte recompense.

Pot retrage în bani reali dacă am jucat la păcănele gratis?

Din păcate, nu. Pentru că vei folosi credite bonus, și câștigurile pe care le obții sunt acordate tot în monede bonus pe care nu le poți retrage. Însă, aceasta este de fapt și ideea – să te distrezi și să nu pierzi niciun ban, nu-i așa?

Păcănelele gratis nu sunt pentru oricine, însă au farmecul lor pentru anumite categorii de jucători, de exemplu începătorii la cazino. De asemenea, sunt un exercițiu bun pentru orice parior novice pentru că permit învățarea regulilor de joc, tabelului de plăți și a simbolurilor speciale fără risc.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


EVENIMENT

Festivalul MassifWinter, programat în martie în Poiana Brașov, amânat din cauza Covid

Publicat

masiff winter anulat poiana brasov

Festivalul MassifWinter, programat să aibă loc în Poiana Brașov în luna martie, a fost amânat pentru sezonul de iarnă 2022-2023, a anunțat joi Primăria Brașov.

Potrivit autorităților, decizia este motivată de numărul mare de cazuri de Covid, în Brașov fiind joi o incidență de 15,13 la mia de locuitori.

„Din păcate, oricât de mult ne-am dorit să ne vedem în acest an pe pârtiile din Poiana Brașov, contextul și estimările autorităților cu privire la situația pandemică pentru următoarele două luni ne obligă să amânăm întâlnirea din Poiana Brașov pentru sezonul de iarnă 2022-2023”, au anunțat organizatorii festivalului.

Aceștia spun că deși au asigurat autoritățile că vor aplica normele folosite și la Unttold 2021, acestea au rămas ferme în decizia de a limita, în următoarele două luni, accesul la evenimente la cel mult 500 de participanți în localitățile în care incidența este mai mare de 1 la mia de locuitori.

„Cu toate acestea, privim cu optimism la perioada care va începe odată cu luna mai a acestui an, deoarece la ultima întâlnire dintre reprezentanții ACTEF (Alianță Cultură, Turism, Evenimente și Fitness) cu reprezentanții Guvernului, ce a avut loc luni, 24 ianuarie 2022, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a confirmat că în perioada următoare se va putea lua în calcul înlocuirea ratei de incidență cu rata de ocupare a paturilor din spitale ca indicator care să stea la baza unor noi relaxări pentru sectorul cultural și evenimente. În plus, ministrul Sănătății a confirmat și faptul că se poate lucra la planificarea evenimentelor începând cu luna mai a acestui an, cu mentiunea ca toți organizatorii să respecte regulile și normele ce vor fi în vigoare la momentul organizării acestora”, a declarat Edy Chereji, UNTOLD Universe.

Festivalul organizat de creatorii Untold și Neversea urma să aibă loc între 6 și 13 martie 2022 pe pârtiile din stațiunea Poiana Brașov.

(sursa: Mediafax)

Citește Romania24.ro pe Google News

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Artmark: Lucrări semnate de artişti de top, scoase la licitaţie

Publicat

info art
sursa foto: Facebook / InfoArt

Lucrări de grafică, acuarelă, picturi în ulei de mici dimensiuni, gravuri semnate de artişti precum Theodor Pallady, Theodor Aman, Rudolf Schweitzer-Cumpăna şi Francisc Gall vor fi scoase la vânzare la preţuri accesibile, pe 27 ianuarie, la licitaţia a două colecţii de artă transilvănene, organizată de Artmark.

Potrivit Artmark, Theodor Pallady, unul dintre cei mai importanţi artişti români, este prezent în cadrul licitaţiei cu opt opere. Desenele sau acuarelele „La Nestor”, „Colecţionarul Lazăr Munteanu”, „Aşteptare”, „Portretul unui domn”, „La cigarette (portretul lui Zadurovici)”, „Portretul Elizei” se scot la licitaţie pentru preţul unitar de pornire de 250 de euro, iar compoziţiile „La cafeneaua Corso” şi „Căruţaş” pentru preţul unitar de pornire de 300 de euro.

Primul artist modern român, Theodor Aman, este prezent cu gravura „Orientală”, care are preţul de pornire de 500 de euro, iar artistul Rudolf Schweitzer-Cumpăna cu patru opere ce au preţuri de pornire între 100 de euro („Trecători”) şi 600 de euro („La Cârciumă” sau „Case în Argeş”).

Preţurile de pornire pentru lucrările de mici dimensiuni semnate de Francisc Gall variază între 150 şi 600 de euro, iar sculptura „Muză” realizată de Marcel Guguianu are un preţ de pornire de 800 de euro.

Cele peste 200 de opere de artă din cadrul sesiunii pot fi admirate, în regim gratuit, la Palatul Cesianu-Racoviţă. Expoziţia este deschisă publicului larg de luni până duminică, în intervalul orar 10,00 – 20,00. Agerpres

Citește mai departe

ACTUALITATE

Ziua Unirii Principatelor Române, la Muzeul Satului. Expoziţie şi ateliere de bricolaj, poveşti şi poezie

Publicat

muzeul national al satului dimitrie gusti sursa facebook
sursa foto: Facebook / Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti"

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” sărbătoreşte, luni, Ziua Unirii Principatelor Române, printr-o expoziţie ce include colecţii de patrimoniu şi un atelier de bricolaj, poveşti şi poezie dedicat copiilor şi coordonat de profesoara Luminiţa Voica.

Potrivit unui comunicat, evenimentul „Hora Unirii – 163 de ani de la Unirea Principatelor Române (24 ianuarie 1859)” mai include un atelier de poveşti susţinut de actorul Nae Alexandrescu, precum şi un atelier unde cei mici vor învăţa să danseze Hora Unirii de la Simona Leasa şi Ansamblul folcloric „Doiniţa” din Bucureşti. Înscrierile la aceste ateliere se fac pe baza biletului de intrare, în limita a opt locuri pentru fiecare.

Accesul în muzeu se face cu respectarea tuturor regulilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, printre care şi obligativitatea purtării măştii de protecţie pe tot parcursul vizitei în interior şi la exterior. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenţie la preţuri în perioada reducerilor de iarnă! Avertisment de la Protecția Consumatorului

Publicat

reduceri preturi

Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel, recomandă cumpărătorilor să fie foarte atenţi la preţuri în perioada reducerilor de iarnă şi să se informeze cât mai complet asupra produselor pe care intenţionează să le achiziţioneze.

„Reducerile mari de preţ, într-o anumită perioadă, sunt binevenite atât pentru consumatori, cât şi pentru operatorii economici.
Pentru a beneficia de aceste reduceri, fără să le fie afectate interesele economice, consumatorii trebuie să se informeze cât mai complet asupra produselor pe care intenţionează să le achiziţioneze, să fie extrem de vigilenţi şi să acorde maximă atenţie tuturor detaliilor, în special în perioada marilor reduceri de preţuri.

De asemenea, recomand verificarea preţurilor prin consultarea site-urilor care afişează preţuri comparative pentru acelaşi produs. În cazul în care aceştia consideră că drepturile le-au fost încălcate le recomand să ne semnaleze orice abatere şi îi asigur că ANPC le va acorda tot sprijinul”, a scris Paul Anghel, pe Facebook.

Comisarul ANPC susţine că vânzările cu preţ redus, indiferent de tipul acestora, respectiv soldare, lichidare, vânzări promoţionale, trebuie să respecte o serie de reguli de fixare şi publicitate a preţurilor.

Astfel, orice operator economic care anunţă o reducere de preţ trebuie să o raporteze la preţul de referinţă practicat în acelaşi spaţiu de vânzare pentru produse identice.

„Preţul redus trebuie să fie inferior preţului de referinţă. Preţul de referinţă reprezintă cel mai scăzut preţ practicat în acelaşi spaţiu de vânzare în perioada ultimelor 30 de zile, înainte de data aplicării preţului redus. Orice anunţ de reducere de preţ exprimată în valoare absolută sau în procent trebuie efectuat vizibil, lizibil şi fără echivoc pentru fiecare produs sau grupă de produse identice: fie prin menţionarea noului preţ lângă preţul anterior, barat; fie prin menţiunile ‘preţ nou’, ‘preţ vechi’ langă sumele corespunzătoare; fie prin menţionarea procentului de reducere şi a preţului nou care apare lângă preţul anterior, barat.

Pentru siguranţa cumpărăturilor din perioada reducerilor citiţi cu atenţie caracteristicile produsului şi verificaţi dacă acesta corespunde cu adevarat dorinţelor şi nevoilor dumneavoastră”, a transmis Anghel.

Atenție la prețurile afișate!

În cazul comenzilor online, cumpărătorii trebuie să verifice, înainte de a trimite comanda, dacă preţul fiecărui produs din coşul de cumpărături este acelaşi cu preţul redus indicat atunci când au ales produsul.

Potrivit sursei citate, indiferent că este vorba de un magazin online sau de unul clasic, preţul trebuie întotdeauna afişat clar, lizibil, în lei şi cu toate taxele incluse (TVA şi alte taxe suplimentare), dacă este cazul.

„Orice anunţ de reducere de preţ exprimată în valoare absolută sau în procent trebuie efectuat vizibil, lizibil şi fără echivoc pentru fiecare produs sau grupă de produse identice: fie prin menţionarea noului preţ langă preţul anterior, barat, fie prin menţiunile ‘preţ nou’, ‘preţ vechi’ lângă sumele corespunzătoare, fie prin menţionarea procentului de reducere a preţului nou care apare lângă preţul anterior, barat, indiferent de tipul de vânzare cu preţ redus (soldare, lichidare, promoţionale);

Orice vânzare cu preţ redus, indiferent de tip (de soldare, de lichidare, promoţională etc.), trebuie să fie însoţita sau precedată de publicitate şi anunţată sub denumirea ei (‘soldare/soldări/solduri’, ‘lichidare’, ‘promoţii’ etc), însoţită de data de debut şi de durata acesteia.

De asemenea, în cazul în care oferta este deja în derulare, trebuie să fie informaţi cu privire la valabilitatea reducerii sau că oferta este valabilă numai ‘în limita stocului disponibil'”, atenţionează Anghel.

În momentul cumpărării, consumatorii trebuie să verifice dacă oferta mai este valabilă şi dacă reducerea de preţuri anunţată este identică cu cea reală (la cititoarele de cod de bare din cadrul marilor magazine sau direct la casă, dacă preţul afişat este cel facturat).

Totodată, la achiziţionarea pachetelor promoţionale de tipul „3 la pret de 2”, trebuie să verifice preţul individual al produselor, care trebuie să existe în mod obligatoriu la vânzare, pentru a-l putea compara cu preţul pachetului promoţional.

Sfaturi pentru cumpărători

„Sfătuiesc consumatorii să solicite informaţii suplimentare atunci când au nelămuriri privind orice campanie publicitară făcută prin orice mijloace (în cadrul magazinului, prin afişe sau pliante, prin anunţuri pe site etc)” , mai spune el.

Pentru cumpărăturile online, operatorul economic este obligat să publice pe website: datele de identificare; caracteristicile esenţiale ale produsului; preţul cu toate taxele incluse; cheltuielile de livrare, dacă este cazul; modalităţile de plată şi de livrare; perioada de valabilitate a ofertei sau a preţului; durata minima a contractului, în cazul contractelor care prevăd furnizarea curentă sau periodică a unui produs; existenţa şi modul de exercitare a dreptului de denunţare unilaterală a contractului.

Timp de returnare de 14 zile de la achiziționare

Consumatorul trebuie să ştie că, din momentul în care a primit un produs comandat pe internet, are dreptul de a denunţa contractual şi 14 zile pentru a-l returna, dacă nu este mulţumit de el, fără să invoce vreun motiv, scrie Paul Anghel.

Operatorul economic rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului.

Rambursarea se face folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.

Consumatorul trebuie să citească termenii şi condiţiile de funcţionare a magazinului online deoarece termenul de 14 zile (în care poate opta pentru returnarea produsului) se prelungeşte cu încă 12 luni în cazul în care operatorul economic nu a furnizat pe suport durabil informaţiile legate de dreptul de returnare a produselor, a mai transmis Anghel pe reţeaua de socializare.Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe