Connect with us

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia, o nouă licitație pentru închirierea unui spațiu din Cetatea Alba Carolina. Care va fi prețul de pornire

Publicat

primăria alba iulia, o nouă licitație pentru închirierea unui spațiu

Primăria Alba Iulia a lansat o nouă licitație pentru închirierea fostului spațiu în care a funcționat Centrul de Informare Turistică din Cetatea Alba Carolina.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sara Vișovan a pierdut lupta cu o boală foarte agresivă. Comunitatea din Alba Iulia se mobilizase în sprijinul ei

Publicat

sara vișovan a pierdut lupta cu o boală foarte agresivă.

Sara Vișovan a pierdut lupta cu un cancer agresiv. În urmă cu mai bine de zece luni comunitatea din Alba Iulia s-a mobilizat exemplar și sărea în ajutorul tinerei, de doar 26 de ani, care avea nevoie de susținere pentru a urma un tratament într-o clinică din Turcia. 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Gazonul de pe Cluj Arena, pregătit pentru meciul „U” Cluj – Sepsi

Publicat

stadion 3.jpg

Chiar dacă a găzduit recent concertele din cadrul festivalului Untold, stadionul Cluj Arena este pregătit pentru a găzdui meciurile celor de la „U” Cluj, anunță Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Cluj Arena, stadionul care a găzduit recent concertele headlinerilor de la festivalul Untold, este pregătit pentru meciurile echipei „U” Cluj.  Gazonul este în stare bună, după ce, anul trecut, a fost înnoit în totalitate.

Cluj Arena,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Strategia de dezvoltare a industriei de Apărare din România 2024 – 2030: nici o vorbă despre politizare și salarii mizerabile

Publicat

strategia de dezvoltare a industriei de apărare din românia 2024

Strategia de dezvoltare a industriei de Apărare din România 2024 – 2030 evită unele dintre cele mai mari probleme din sistem, dar vorbește despre revitalizarea unor capacități de producție închise de mult și despre digitalizare. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Victor Negrescu: Principala provocare pentru bugetul de anul viitor este identificarea fondurilor pentru planurile de redresare

Publicat

victor negrescu: principala provocare pentru bugetul de anul viitor este

Negociatorul-șef al Parlamentului European privind bugetul UE pentru anul 2025, eurodeputatul Victor Negrescu, a prezentat într-o postare pe rețelele sociale principalele provocări și repere cu privire la bugetul european de anul viitor în contextul realizării propunerii de buget a legislativului european.

Citește mai departe