Connect with us

EVENIMENT

Cum va fi vremea în weekend, în Bucureşti: Vreme în general închisă, dar cu temperaturi maxime pozitive

Publicat

Vremea va fi, în general, închisă la nivelul Capitalei pe parcursul următoarelor zile, iar valorile termice diurne vor fi pozitive, peste cele obişnuite pentru această perioadă, arată prognoza publicată, vineri, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit specialiştilor, în intervalul 11 decembrie, ora 8:00 – 12 decembrie, ora 8:00, vremea se va menţine în general închisă şi caldă pentru a doua decadă a lunii decembrie.

Începând de după-amiază va ploua şi se vor cumula peste 10 – 15 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în special în a doua parte a intervalului, când vor fi viteze, în general, de 45 – 55 km/h.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă, apropiată de cea din timpul zilei, va fi de 7 – 8 grade.

În weekend, temperaturi peste normalul perioadei

De asemenea, de duminică dimineaţa şi până luni, la ora 8:00, regimul termic va fi unul mai cald decât normal în a doua decadă a lunii decembrie. Cerul va fi mai mult noros şi în cursul zilei temporar va ploua. Noaptea vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe sub formă de ploaie şi posibil, spre dimineaţă, lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura maximă va fi de 10 – 11 grade, iar cea minimă de până la 2 grade.

ANM a emis, vineri, o informare de ploi şi ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă şi viscol, valabilă, treptat, la nivelul întregii ţări, în intervalul 11 decembrie, ora 14:00 – 13 decembrie, ora 8:00. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: 26 de cupluri din Aiud care împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie, sărbătorie de administrația locală

Publicat

foto: 26 de cupluri din aiud care împlinesc în acest

Administrația locală din Aiud a sărbătorit 26 de cupluri din municipiu care împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie. 

„Evenimentul „Ziua Familiei” a fost unul emoționant pentru 26 de cupluri care au ales să-și întemeieze o familie în anul 1974.

Le mulțumim și îi felicităm pentru exemplul de dragoste și devotament pe care ni-l oferă zi de zi.

Ca de fiecare dată, Formația Melodis și Ansamblul Doina Aiudului au susținut pentru cei sărbătoriți…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Centrul Cultural Palatul Principilor Alba Iulia participă la Noaptea Muzeelor. Programul evenimentului

Publicat

centrul cultural palatul principilor alba iulia participă la noaptea muzeelor.

Alba Iulia participă la evenimentul Noaptea Muzeelor, la aniversarea a 20 de ani de la primul eveniment, au anunțar reprezentanții Primăriei Alba Iulia, într-o postare pe Facebook.

”Centrul Cultural Palatul Principilor Alba Iulia participă la ediția din acest an, printr-o serie de spectacole, concerte și ateliere organizate în cadrul Muzeului Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeului Principia.

Accesul va fi gratuit atât în spațiile muzeale, cât și la evenimentele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

E.ON România susține proiectul Asociației Zi de Bine „Plantați în amintire”. Al doilea parc de MESTECENI în București

Publicat

zidebine plantatiinamintire 1000x600.jpg

Compania E.ON România continuă să susțină proiectele Asociației Zi de Bine și astfel contribuie la amenajarea în București a celui de-al doilea parc de mesteceni, în memoria persoanelor dragi. Parcul va fi amplasat în sectorul 6 din capitală, în continuarea celor 100 de copaci plantați în 2023 și se va întinde pe o suprafață de 2.500 mp, pe care se vor planta alți 200 de mesteceni.

·         Proiectul a fost demarat în anul 2022, iar până în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mugur Isărescu, semnal de alarmă: România are o problemă fiscală greu de rezolvat

Publicat

mugur isărescu, semnal de alarmă: românia are o problemă fiscală

Mugur Isărescu, semnal de alarmă: Guvernatorul BNR spune că România are o problemă fiscală greu de rezolvat.

Concret, țara are un deficit bugetar semnificativ, dublat de un deficit comercial, în care valoarea exporturilor este mai mică decât valoare importurilor.

Guvernatorul BNR afirmă că rata inflației din România și-a întrerupt scăderea în primul trimestru al lui 2024 mai ales din cauza modificărilor fiscale introduse de guvern la începutul anului și a creșterii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe