Connect with us

EVENIMENT

VIDEO Publicul a DECIS: Dragoș Moldovan este câștigătorul marelui premiu de la VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 9

Publicat

Ultima ediție a sezonului 9 Vocea României a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV, vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30. Pentru marele premiu de 100.000 de euro s-au luptat patru concurenți: Dragoș Moldovan (echipa lui Tudor Chirilă), Andi Țolea (echipa lui Smiley), Jasmina Răsădean (echipa Irinei Rimes) și Elena Bozian (echipa lui Horia Brenciu).

Câștigătorul trofeului VOCEA ROMÂNIEI 2019 este Dragoș Moldovan

Locul 2- Andi Țolea

Locul 3- Iasmina Răsădean

Locul 4 – Elena Bozian

Cei patru finaliști ai sezonului 9 Vocea României au urcat pentru ultima oară pe scena Vocea României, în această seară, pentru a aduce în fața telespectatorilor interpretări de neuitat. Finaliștii au prezentat câte trei momente: unul singuri, unul alături de antrenor și unul alături de un invitat special.

Au cantat împreună și au trecut prin momente grele, însă în această seară s-a decis cel care merge acasă cu marele premiu. Bătălia s-a dat între cei patru concurenți rămași si anume Andi, Dragos, Iasmina si Elena. Patru voci puternice, așa cum nu au fost parcă niciodată într-o finală de la Vocea României.

”A fost o finală magică, în care cei patru concurenți, Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian, au demonstrat încă o dată că au calități vocale formidabile și capacitatea de a ridica publicul în picioare.

Încă o dată, Tudor Chirilă a adus trofeul în echipa sa. Antrenorul a fost cucerit de vocea lui Dragoș încă din etapa audițiilor pe nevăzute, iar publicul l-a ales câștigător în această seară. În marea finală, Dragoș Moldovan a cântat trei piese: ”Still Loving You” – cu Tiberiu Albu, ”Cântec prost” – cu Tudor Chirilă, și ”Show Must On”.

Dragoș (20 de ani) este din Timișoara și e student la Conservator, unde studiază chitara. Tânărul mărturisește că muzica este pe primul loc în viața lui. ”Când sunt obosit, cânt, când sunt fericit, cânt. Cealaltă pasiune a mea este dresajul canin și tot ce înseamnă câini”.” scrie protv.ro

A descoperit rockul la 7 ani, când și-a strâns bani din colindat și a cumpărat prima chitară. Dragoș cântă în 3 trupe, la festivaluri și în cluburi.

Acum trei ani, a suferit un grav accident de mașină. ”În 2016, am avut un accident cu mașina. Din neatenție, la doar două luni după ce am luat permisul, am alunecat și am lovit violent un copac. Am rămas încarcerat și am intrat în comă. A fost nevoie de două operații, una la cap și una la mână. Fața mea s-a schimbat puțin… În aceste două săptămâni în care am fost în comă, medicii au fost destul de rezervați în privința șansele, dar din fericire am reușit să le demonstrez contrariul. Mă consider foarte norocos”.

Andi a fost alegerea lui Smiley pentru live-uri si concurentul pentru care a mizat totul inclusiv unele voci care parea a fi cu mult peste el, insa probabil si varsta sa frageda l-a determinat si convins sa mearga mai departe si se pare ca pana acum alegerea a fost una prielnica, pentru ca intrerpretarea sa din aceasta seara este demna de marea finala.

 

Nici alegerea Irinei nu a fost una defectuoasă. Ea a ales-o pe Iasmina și a mers pe încrederea și priceperea ei în domeniu astfel ca a reusit să se califice pana în finala cu o voce la fel de puternică, având un moment de inspirație bun, atunci când a ”furat-o” din echipa lui Tudor.

Tuodor a mers cu Dragos mai departe, iar rezultatul votului final a arătat că a luat o decizie bună.

Brenciu a pariat ca poate câstiga cu alegerea facută astfel ca o trimite încrezator pe scena vocilor supreme pe Elena, și spera să câștige trofeul cu o voce de diamant, dar care nu a fost niciodată șlefuită.

Vocea României cu numeroase sezoane la activ, este cel mai mare show-ul muzical din România , care a reușit să spargă orice bariera din lumea muzicii și a pus accent pe voce creând, ani la rând, vedete.

Foto/ video PRO TV

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Autobuz cu hidrogen testat, cu pasageri, la Cluj-Napoca. Puteți călători gratuit cu Emil Boc și ambasadorul Marii Britanii

Publicat

hidrogen e1715165801244 1000x600.jpg

Un autobuz cu hidrogen va fi testat la Cluj-Napoca. Clujenii pot călători și ei gratuit cu acest autobuz, în care vor face un test și Excelența Sa, Ambasadorul Marii Britanii, Giles Matthew Portman, și primarul Emil Boc.

Prima călătorie va avea loc joi, 9 mai, de la ora 9.00, iar plecarea va avea loc din fața hotelului Radisson Blu.

Autobuz cu hidrogen testat, cu pasageri, la Cluj-Napoca. Puteți călători gratuit cu Emil Boc și ambasadorul Marii Britanii

Un…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prezența unui urs, semnalată într-un sat lângă Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-Alert, locuitorilor din zonă

Publicat

prezența unui urs, semnalată într un sat lângă baia de arieș.

Prezența unui urs a fost semnalată într-un sat lângă Baia de Arieș, a anunțat ISU Alba. A fost emis mesaj RO-Alert pentru informarea locuitorilor din zonă.

Aceștia au fost avertizați să nu se apropie de animal și să nu-l hrănească.

De asemenea, li s-a recomandat să rămână în case și să-și protejeze animalele din gospodării.

Avertizarea este pentru satul Muncelu, ce aparține de orașul Baia de Arieș.

foto: arhivă

 


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Pui de vulpe, salvat de pompierii clujeni după ce a căzut într-un canal pe strada Colinei

Publicat

vulpe e1715198183359 1000x600.jpeg

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au fost solicitați miercuri seară să salveze un pui de vulpe care a căzut într-un canal în apropiere de strada Colinei.

”Imediat, în sprijinul echipajelor noastre a venit un reprezentant al Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului, care a adus o cușcă specială.

După ce a fost scoasă din canal, vulpea a ajuns înapoi în pădure”, arată ISU Cluj.

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Premii pentru 7 elevi de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia, la Olimpiada națională de limbi clasice, greacă veche

Publicat

foto: premii pentru 7 elevi de la seminarul teologic ortodox

Șapte elevi de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia au câștigat premii la Olimpiada națională de limbi clasice. Aceștia au concurat alături de peste 300 de elevi din țară.

Etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină s-a desfășurat în perioada 25-28 aprilie, la Timișoara.

Elevii de la Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia au fost pregătiți pentru olimpiadă de către profesorii Angela Rîșteiu și Gheorghe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe