Connect with us

EVENIMENT

S-a găsit filmarea de pe camerele de supraveghere cu momentul sechestrării Alexandrei, ziua în amiaza mare, în fața liceului din Caracal

Publicat

În baza noilor date trecute în motivarea arestării criminalului Gheorghe Dincă și după ce a apărut filmarea de pe camerele de supraveghere din zona de unde a luat-o la ocazie criminalul pe Alexandra, apar noi informații în cazul răpirii și uciderii fetei.

Criminalul a luat-o pe Alexandra din fața casei unde fata stătea la ocazie, iar tânăra l-a rugat să o lase la liceul din Caracal. La aproximativ 10 minute, cei doi au ajuns în fața liceului. Apoi, din filmări se vede cum Dincă a coborât de la volan și a urcat pe bancheta din spate. Acolo a stat aproximativ 20 de minute și acela a fost momentul în care a sechestrat-o pe Alexandra.

Citește și: Alexandra a sunat la 112 când criminalul era plecat la farmacie. Polițiștii din Caracal au sunat-o de două ori pe tânără pentru a-i cere informații suplimentare

Conform celor declarate de criminal, i-a acoperit Alexandrei ochii și gura, a urcat din nou la volan și a pornit spre casa groazei.

De asemenea, apar noi informații despre momentul când Alexandra cere ajutor la 112. Inițial, fata a vorbit cu operatorii de la 112, apoi cu un polițist.

Prima convorbire a avut-o cu un polițist care nu a ajutat-o cu sfaturi și nici nu i-a cerut informații detaliate despre locul unde se afla tânăra.

Prim-adjunctul STS, general de brigadă Sorin Bălan, a declarat, luni, la audierile din Comisia pentru apărare a Camerei Deputaţilor, că Poliția a deschis după mai bine de o oră aplicația de localizare a apelului pe care Alexandra l-a făcut la 112.

Se pare că polițiștii nu au știu să o deschidă. ”Accesarea informaţiilor de localizare au fost disponibile în sistem de la primul apel – 11,05 – iar deschiderea aplicaţiei de localizare pentru prima dată la operatorul de la poliţie s-a realizat la 12,08.

Apoi, cazul a fost distribuit unui alt polițist, care s-a dus la adresa indicată de Alexandra de pe cartea de vizită găsită în casă.

Polițistul a sunat-o pe Alexandra de două ori, iar ultimul apel a fost făcut către Alexandra la ora 11.30, iar convorbirea a durat aproape 20 de minute, timp în care fata a încercat să dea cât de multe detalii despre locație, iar polițistul a încercat să o liniștească și să afle indicii. Apoi, la sfârșitul conversației, Alexandra țipa și plângea, iar ultimele ei cuvinte au fost ”Vine, vine!”.

Se pare că momentul încheierii conversației telefonice a Alexandrei cu polițistul coincide aproximativ cu ora la care criminalul a declarat că a omorât-o pe tânără.

Potrivit generalului STS Sorin Bălan, operatorul de poliție care a primit apelul ar fi trebuit instant, în același moment cu operatorul de la STS, să vadă pe aplicație localizarea apelului. Polițistul abia după o oră de la generarea apelului a intrat pe aplicația de localizare. Polițistul aflat în post n-ar fi știut să folosească aplicația de localizare și a fost nevoie de un apel către operatorul STS pentru lămuriri.

 

 

 

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENT

Greșeala pe care o fac toate femeile când merg la restaurant. Nici măcar nu își dau seama că este un gest foarte urât

Publicat

greșeala pe care o fac toate femeile când merg la

La orice vârstă, indiferent de poziţia socială sau de funcţia pe care o ocupi, trebuie să știi cum să te comporți în diferite situații, inclusiv atunci când ieși să iei masa la restaurant. La fel cum o femeie apreciază un bărbat manierat și elegant, și ea este mult mai bine văzută dacă se comportă ca o adevărată doamnă. Iată greșeala pe care o fac toate femeile când merg la restaurant!

Ce nu trebuie să faci la restaurant

Suntem în anul 2022 și, din păcate sau din fericire, constatăm că multe lucruri s-au schimbat, însă, există reguli de bază de conduită și etichetă pe care trebuie să le respectăm și care sunt încă în vigoare, de aceea astăzi vom vorbi despre cum trebuie să te comporți atunci când mergi la restaurant.

De cele mai multe ori, femeile obișnuiesc să-și așeze geanta la…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Visarion Alexa rupe tăcerea. Ce spune despre enoriașa care i-a făcut plângere. Dezvăluirea preotului în fața procurorilor

Publicat

visarion alexa rupe tăcerea. ce spune despre enoriașa care i a

Preotul Visarion Alexa este acuzat de o femeie de 37 de ani că a agresat-o sexual. Inițial, părintele și-a recunoscut fapta în fața celor de la Patriarhie. Acum însă, el și-a schimbat declarația. Iată ce a spus despre enoriașa care i-a făcut plângere.

Ce le-a spus Visarion Alexa procurorilor. Preotul şi-a schimbat declaraţia

După ce a fost acuzat de o femeie de 37 de ani de agresiune sexuală, preotul Visarion Alexa a ajuns pe mâna autorităților. Inițial, părintele și-a recunoscut fapta, însă acum a apărut în fața procurorilor cu o altă versiune.

Visarion Alexa susține că enoriașa ar fi plănuit totul, cu intenția de a-i strica imaginea. De curând, preotul le-a declarat procurorilor că femeia care a depus plângere împotriva lui pentru agresiune sexuală ar fi fost pusă de cineva să facă tot…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Horoscop joi, 6 octombrie. Vărsătorii își rezolvă problemele financiare. Vești bune și pentru Scorpioni

Publicat

horoscop joi, 6 octombrie. vărsătorii își rezolvă problemele financiare. vești

Horoscop joi, 6 octombrie 2022. Vărsătorii vor reuși să-și rezolva problemele financiare care le-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Acum, nativii sepot concentra mai mult pe partea sentimentală. Și Taurii au parte de noroc în această zi. Iată ce le așteaptă și pe celelalte semne zodiacale!

Previziuni astrale pentru joi, 6 octombrie

Berbec

În ultima vreme ai ajutat pe toată lumea, iar acest lucru te-a epuizat. Astăzi este ziua în care trebuie să lași totul deoparte și să te odihnești. Relaxează-te și alege să desfășori o activitate care îți place foarte mult. Mergi la cumpărături, ieși cu prietenii sau pleacă într-o vacanță. Acum a venit momentul să uiți de probleme.

Taur

La începutul zilei vei fi destul de stresat și vei încerca să rezolvi anumite probleme de la locul de muncă….

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cutremur cu magnitudinea de 2.7 produs în Vrancea

Publicat

seism cutremur 5 oct 2022

Un cutremur slab, cu magnitudinea de 2.8 s-a produs, miercuri seară, în Vrancea. Seismul a avut loc la adâncimea de s76 de kilometri.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, miercuri, 5 cctombrie 2022, la ora 20:11:54 -(ora locală a României, s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur slab, cu magnitudinea ml 2.8.

Seismul a avut loc la adâncimea de 76 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 84 kilometri E de Bra;ov, 85 kilometri S de Bacău, 108 kilometri NE de Ploiești, 115 kilometri V de Galați, 120 kilometri NV de Brăila, 159 kilometri N de București, 166 kilometri SV de Iași, 176 kilometri NE de Pitești, 195 kilometri E de Sibiu și 214 kilometri SV de Chișinău.

Citește mai departe