Connect with us

EVENIMENT

Ștefan Mandachi, inițiatorul mișcării #șîeu, vrea să-i angajeze pe cei doi brutari din Sri Lanka aflați în centrul scandalului rasist din satul Ditrău, județul Harghita

Publicat

mandachi

Antreprenorul Ștefan Mandachi, care deține un lanț de restaurante fast-food și a devenit cunoscut după ce a inițiat mișcarea #șîeu și a construit un metru de autostradă, a anunțat că vrea să îi angajeze pe cei doi cetățeni din Sri Lanka, aflați în centrul scandalului rasist din satul Ditrău, județul Harghita.

„Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienții sau să provoc răscoale. Ei să pună degetul pe hartă, avem locații în toată țara, îi pun șef de producție la panificație și postez poze cu mine și cu ei în locație. Cine poate să-mi dea detalii cum pot ajunge la ei, să-mi scrie urgent în privat. Sunt foarte hotărât!”, a scris Mandachi, într-o postare pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Situație ȘOCANTĂ într-un sat din Harghita după ce la o brutărie au fost angajați doi muncitori din Sri Lanka. Poliția a deschis dosar penal pentru incitare la ură sau discriminare

Antreprenorul din Suceava s-a declarat nemulțumit de atitudinea patronului brutăriei din Ditrău, pe care l-a considerat drept „laș”.

„Eu dacă eram în locul patronului de la Ditrău nu aș fi renunțat la cei doi străini pentru nimic în lume. A fost laș, deși cine știe ce nebuni l-au presat… Știa cu ce probleme ne confruntăm noi antreprenorii, dar a tăcut. Eu preferam să închid restaurantul, să vând afacerea, să fac revoluție, dar n-aș fi renuțat la cei doi brutari. Nu pentru că sunt eu bun la inimă, ci ca o formă de protest împotriva Statului care a alungat toți românii peste granițe. I-a hăituit și pe angajați și pe patroni, până a rămas țărișoara golită”, a spus Mandachi.

„O să deschid cât de curând o franciză în Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput? Deși nu erau planificați! Asta ca să știe nebunii cu gândire feudală și să ne evite. Am voie să respect legea în țara mea, nu?”, a mai spus inițiatorul mișcării #șîeu.

Sursa: digi24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

EXCLUSIV. Frontiera (Limesul) provinciei romane Dacia, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Cuprinde 300 de fortificații

Publicat

limes.jpg

Comitetul Patrimoniului Mondial al UNESCO a aprobat, sâmbătă, la New Delhi (India), includerea Limesului, frontiera provinciei romane Dacia, în patrimoniul UNESCO, fiind vorba de aproximativ 300 de turnuri, fortificații, ziduri și alte elemente  care urmează să fie salvate, conservate și puse în valoare.

Limesul Dacic este unul dintre cele mai lungi sectoare de graniță terestră ale unei provincii din Imperiul roman, întinzându-se pe mai mult de 1500…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 400 de persoane și zeci de mașini căutate în spațiul Schengen, găsite în România. Acțiuni ale Poliției

Publicat

masina politia fb politia romana.jpg

Peste 400 de persoane și zeci de mașini căutate în spațiul Schengen au fost găsite de polițiștii români, în ultima săptămână. Aceștia au pus în aplicare mai multe mandate europene de arestare.

Citește mai departe

EVENIMENT

Admitere ACADEMIA de POLIȚIE 2024: Înscrieri până duminică, 28 iulie. Condiții pentru candidați, probe de concurs, calendar

Publicat

admitere academia de poliȚie 2024: Înscrieri până duminică, 28 iulie.

Admitere Academia de Poliție 2024. Înscrierile la admitere se încheie duminică, 28 iulie. Etapele de concurs cuprind evaluarea performanței fizice, proba scrisă și examinarea medicală.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Agenția pentru Cadastru va presta mai multe servicii GRATUIT. Ce prevederi au intrat în vigoare

Publicat

ancpi cadastru.jpg

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) va presta mai multe servicii gratuit. Agenția își extinde lista inclusiv a celor de interogare dinamică pe baza unor componente API (application programming interface).

Noile prevederi au intrat în vigoare miercuri, 24 iulie, când a fost publicat în Monitorul Oficial ordinul nr. 1498/2024 pentru modificarea și completarea Ordinului directorului general al ANCPI nr. 16/2019 privind aprobarea tarifelor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe