Connect with us

EVENIMENT

Tânără șoferiță, pericol public: Prinsă de polițiști după o urmărire în trafic, în Suceava. A rămas fără permis pentru 570 de zile

Publicat

masina politia fb politia romana.jpg
Arhivă foto

O tânără de 24 ani a primit amendă de peste 7.000 de lei și a rămas fără permis de conducere pentru 570 de zile, după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor, șoferița fiind urmărită de polițiști pe mai multe străzi din municipiul Suceava. Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, iar în autoturismul urmărit se mai aflau alte patru persoane.

Potrivit IPJ Suceava, la data de 16.10.2022, în jurul orei 00:25, un echipaj de poliție aflându-se în misiune de supraveghere și control a traficului rutier pe raza municipiului Suceava a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care rula pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Suceava.

Citește și: Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă în Suceava. Polițiștii au oprit un șofer beat. Ce alcoolemie avea

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare, motiv pentru care imediat autospeciala de poliție a intrat în urmărirea acestuia cu utilizarea semnalelor acustice și luminoase.

Urmărirea s-a desfășurat pe mai multe străzi din municipiul Suceava, conducătorul auto urmărit săvârșind mai multe abateri la regimul rutier (depășirea regimului legal de viteză, depășiri interzise, circulație pe sensul opus, etc.). Polițiștii s-au aflat în permanență în urmărirea și monitorizarea vehiculului asigurându-se totodată sa nu fie pusa în pericol siguranța altor persoane sau participanți la trafic.

La identificarea momentului operativ oportun (respectiv ieșirea din municipiul Suceava, pe centura ocolitoare VOP), în condiții de siguranță s-a procedat la blocarea în trafic cu autospeciala de poliție a autoturismului urmărit.

La volanul autoturismului a fost identificată o tânără de 24 de ani din comuna Voitinel, județul Suceava. Aceasta deține permis de conducere valabil și a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În autoturism au mai fost identificați alți 4 pasageri.

Pentru abaterile rutiere săvârșite, conducătoarea auto a fost sancționată contravențional cu sancțiuni în valoare de 7.105 lei.

Conform sursei citate, polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 570 de zile pentru neoprire la semnalul polițistului rutier, nerespectarea regimului legal de viteză, depășiri interzise, conducere pe sensul opus, conducere agresivă.

Polițiștii atrag totodată atenția cu privire la urmările pe care la pot genera astfel de comportamente în trafic, teribilismul la volan și nerespectarea legislației rutiere putând duce la adevărate tragedii.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Șeful DNSC: Tehnologia vine la pachet cu riscuri de securitate

Publicat

un miliard de terminale conectate la internet, în românia. Șeful

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Numărul a fost avansat e șeful DNSC, Dan Cîmpean. 

Acesta spune că un număr de 127 de dispozitive inteligente sunt conectate la Internet, în fiecare secundă, iar în România există în jur de un miliard de terminale deja conectate.

Datele au fost prezentate de Directoratul Naţional pentru Securitate Cibernetică (DNSC).

„Riscul cel mai mare pentru astfel de subiecte este ca acestea (inovare, digitalizare şi securitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

BEC a dispus reluarea procedurii de înființare a birorilor electorale din Alba, după scandalul listelor cu președinți

Publicat

bec a dispus reluarea procedurii de înființare a birorilor electorale

Biroul Electoral Central a dispus reluarea operațiunilor de desemnare a președinților birourilor electorale din mai multe județe, printre care și Alba.

Măsura vine după ce a primit contestații legate de unele dintre persoanele desemnate în aceste birouri și a desființat Biroul Electoral de Circumscripție Alba.

Printre aceștia, secretarul județului Alba, Vasile Bumbu, dar și șeful Poliției Locale Alba Iulia, Ciprian Hârceagă și unii grefieri.

Lista completă a celor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

OPINIE. Mihai Moldovan: Eu cu cine votez? Filcău electoral cu personaje uzate

Publicat

1713427904 vot stampile vot alegeri e1679916197713.jpg

În copilărie, asistam fascinat la un joc de cărți foarte popular al navetiștilor de tren – Filcăul.  Filcăii se jucau îndeobște în patru oameni, mai ales în echipe de câte 2, era destul de antrenant, trecea timpul mai ușor pentru sărmanii șantieriști.

Neparticiparea, neimplicarea ca o țintă electorală. Câștigătorul din primul tur

Setul de 32 de cărți folosite erau frecvent cele ”ungurești” frumos ilustrate cu personaje în costume medievale….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO Lucrările la noul teren de sport acoperit de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia au avansat. A fost montată copertina

Publicat

foto lucrările la noul teren de sport acoperit de la

Lucrările la noul teren de sport acoperit de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia au avansat vizibil. A fost montată copertina pestructura metalică deja ridicată. 

Valoarea lucrărilor se ridică la 588.235 de lei, fără TVA. Constructorul este Florida Gold SRL, iar proiectantul SC General Proiect Studio SRL.

Rămâne de realizat terenul la partea de interior. Foto: Alba24

Proiectul vizează construirea unei structuri metalice pentru acoperirea terenului de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe