Connect with us

ACTUALITATE

Trei bărbaţi, reţinuţi de ofițerii BCCO Pitești, pentru fraude informatice şi fals în înscrisuri sub semnătură privată

Publicat

mascat

Trei bărbaţi cu vârste între 25 şi 51 de ani, bănuiţi de fraude informatice şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, au fost reţinuţi de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, într-un dosar instrumentat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti.

„Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, din cursul anului 2018 până în prezent, cei trei ar fi fraudat prin intermediul platformelor de comerţ on-line, douăsprezece persoane vătămate, reprezentante ale unor societăţi comerciale din România, care au ca obiect de activitate exploatarea materialului lemnos, producând acestora un prejudiciu de aproximativ 66.000 de lei”, se precizează într-un comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, pentru probarea activităţii infracţionale au fost efectuate trei percheziţii la locuinţele suspecţilor, în judeţele Mureş şi Buzău.

Cei trei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

La acţiune, care a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor din cadrul IGPR, au participat şi poliţişti din cadrul BCCO Târgu Mureş, Buzău, Alba Iulia, Ploieşti şi Târgovişte. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO. Salvatorii montani clujeni se pregătesc pentru sezonul de iarnă. Exercițiu complex de salvare din telescaun

Publicat

salvamont telescaun 1.jpg

Salvatorii montani sunt gata de sezonul de iarnă. Aceștia au realizat și un exercițiu de salvare din telescaun, care a avut loc la Buscat, ca să fie pregătiți în cazul în care o instalație de transport se oprește, iar schiorii trebuie evacuați.

Salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, împreună cu cei din Formația Salvamont Vlădeasa și pompierii alpiniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu„ al județului Cluj „au deschis” sezonul de iarnă, cu un exerciți complex de salvare.

Salvatorii montani clujeni se pregătesc…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Românii, așteptați la Alba Iulia cu fasole, cârnați și vin. Masă populară cu aproximativ 7.000 de porții, de 1 Decembrie 2022

Publicat

masa populara.jpg

Pentru vizitatorii care vor veni la Alba Iulia de 1 Decembrie 2022, Ziua Națională, administrația locală a pregătit, printre alte evenimente, și tradiționala masă populară, la Marea Unire a Bucătarilor. 

Nu mai puțin de 15 bucătari pasionați de mâncarea românească autentică își vor uni și în acest an forțele, ceaunele, instrumentele și ingredientele.

”Fasolea, cârnații și ciolanul vor fi pregătite pe îndelete, la foc mic dar cu pasiune uriașă, în dimineața zilei de 1 decembrie, în curtea Universității din Alba Iulia, pentru ca totul să fie gata…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Reforma teritorială a României: Parlamentul a votat asocierea localităților în consorții administrative, care vor primi finanțări

Publicat

alegeri romania camera deputatilor 1000x600.jpg

Senatul a adoptat luni în calitate de cameră decizională un proiect de lege inițiat în septembrie de Guvern pentru modificarea şi completarea OUG nr.57/2019 privind Codul administrativ, care permite constituirea consorţiilor administrative. Legea prevede și alocări bugetare speciale pentru localitățile care se asociază.

Legea, care mai trebuie promulgată de președintele Iohannis, face primul pas spre reforma teritorială.

E vorba despre înființarea consorțiilor administrative – asocierea voluntară dintre două sau mai multe localități învecinate, potrivit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Programul casieriilor NOVA APASERV în zilele care urmează

Publicat

nova apaserv.jpg

Minivacanța de Ziua Națională aduce modificări în programul casieriilor Nova Apaserv din Botoșani.

 

Bulevard, Botosani 08.00 -12.00 08.00 -12.00
Primaverii, Botosani INCHIS INCHIS
Uvertura Mall 10.00 -14.00 10.00 -14.00
Piata 1 Decembrie Botosani 08.00 -12.00 INCHIS
A.I.Cuza Dorohoi, 08.00 – 12.00 08.00 -12.00
Casieria Darabani 08.00 -12.00 08.00 -12.00
Casieria Saveni 08.00 -12.00 08.00 -12.00
Casieria Bucecea 08.00 -12.00 08.00 -12.00

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe