Connect with us

EVENIMENT

Un tânăr de 29 de ani s-a electrocutat la pescuit după ce a atins cu undiţa un cablu de curent, într-o localitate din Dâmbovița

Publicat

interzis la pescuit

Un tânăr de 29 de ani s-a electrocutat, sâmbătă, în timp ce se afla la pescuit într-o localitate din Dâmboviţa, după ce undiţa a atins un cablu electric, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: La un pas de tragedie, într-o localitate din Dâmbovița: O copilă de 2 ani s-a electrocutat

„Un bărbat a sesizat la 112 faptul că fratele său, în vârstă de 29 ani, s-a curentat în timp ce se afla în zona unui canal din extravilanul localităţii Iazu. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul, în timp ce pescuia pe canalul care tranzitează extravilanul localităţii Iazu, ar fi atins cu undiţa de un cablu şi s-ar fi electrocutat. Persoana vătămată a fost preluată de un echipaj al ambulanţei şi transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ciocolata și dulciurile se vor scumpi. Prețul la pudra de cacao s-a dublat în mai puțin de trei luni

Publicat

ciocolata și dulciurile se vor scumpi. prețul la pudra de

Ciocolata se va scumpi. Prețul la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori.

Cel mai tranzacţionat contract la cacao la Bursa de la New York a urcat până la 8.394 de dolari tona, cel mai ridicat nivel atins vreodată, potrivit Agerpres.

Arborii de cacao din vestul Africii, cea mai importantă regiune pentru culturile de cacao, au fost afectaţi de boli şi o serie de fenomene meteo extreme, ceea ce ar putea crea al treilea an…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ioana Zamora, o tânără violonistă din Alba, a obținut locul I la Festivalul-Concurs J.S. Bach din Cluj Napoca.

Publicat

ioana zamora, o tânără violonistă din alba, a obținut locul

Ioana Zamora, o tânără violonistă din Ighiel și-a făcut debutul la un concurs național. Acesta a obținut premiul I la Festivalul-Concurs J.S. Bach.

În cadrul festivalului -concurs, organizat la Cluj-Napoca, de Școala de muzica „Augustin Bena”, Ioana Zamora, o elevă talentată de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Ighiu, și-a făcut debutul impresionant pe scena competitivă.

Participând la cea de-a 38-a ediție a renumitului Festival-Concurs J.S. Bach, Ioana a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Echipa Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a câștigat competiția E.ON Energy Challenge, ediția 2024

Publicat

e on castigatorii.jpg

Cele cinci echipe finaliste în competiția studențească E.ON Energy Challenge încheie astăzi o săptămână plină de activități, dar și de provocări și emoții pe măsură.

Sesiunile de mentorat alături de specialiști E.ON, derulate în cadrul „Energy Challenge Academy” pe parcursul ultimelor patru zile, au adus nu doar informații utile pentru etapa finală a concursului, ci și oportunități de explorare prin metode de brainstorming tehnic, marketing,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOTO: Câștigătorul premiului de 6 milioane de euro la Joker este un inginer din Cluj. Și-a revendicat premiul

Publicat

loteria română suplimentează cu 225.000 de lei premiile pentru tragerile

Câștigătorul celor aproape 6 milioane de euro la Joker, al doilea cel mai mare premiu din istoria jocului, și-a revendicat, luni, premiul, a anunțat Loteria Română.

Acesta este din Cluj-Napoca, inginer de profesie și joacă aceleași numere de 10 ani.

Potrivit unui comunicat al Loteriei, luni s-a prezentat la sediul central al instituției câștigătorul premiului de categoria I, în valoare de 29.133.971,54 lei (peste 5,86 milioane de euro), obținut la tragerea Joker din data de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe