Connect with us

LIFESTYLE

VIDEO: ”A Quiet Place 2” va apărea în cinematografe pe 20 martie 2020

PublicatUn sequel al filmului din 2018 ”A Quiet Place” urmează să apară în cinematografele din Statele Unite pe 20 martie 2020, relatează marţi UPI.

Actorul, scriitorul şi regizorul John Krasinski a confirmat în februarie că lucrează la un sequel în care, ca şi în filmul original, va juca soţia sa, actriţa Emily Blunt.

Paramount Pictures planificase iniţial apariţia în cinematografe a filmului „A Quiet Place 2” pe 15 mai 2020, însă de curând a modificat data lansării, a anunţat MovieWeb.

Variety, care a raportat de asemenea schimbarea datei, a anunţat că Millicent Simmonds şi Noah Jupe se vor întoarce pe platourile de filmare pentru a juca în sequel alături de Blunt.

Thrillerul spune povestea unei familii izolate care încearcă să supravieţuiască într-un New York post-apocaliptic, unde creaturi uriaşe, oarbe, cu un auz hiper-dezvoltat, devorează orice creatură pe care o simt.

Personajul interpretat de Krasinski a fost ucis în prima parte a filmului. AGERPRES

Sursa Video: MoviesTrailers

 


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Iulie, record la vacanţe: românii au lăsat în străinătate peste jumătate de miliard de euro

Publicat

Luna iulie a acestui an a fost cea mai bună lună de vară pentru turism, conform datelor privind suma cheltuită de către turiştii români în afara ţării ale Băncii Naţionale a României.

Românii au lăsat în afară circa 561 milioane euro, fiind peste nivelul înregistrat în iulie 2019, cel mai bun an pentru turism, de 452 mil. euro.

Lunile de vară din acest an au fost cu mult mai bune decât cele de anul trecut, dar şi faţă de vara anului 2019, ţinând cont că românii au putut să îşi achiziţioneze bilete de avion către marile capitale ale Europei la preţuri de doar 20-30 euro.

Destinaţiile preferate ale turiştilor români au fost Grecia, Turcia şi Bulgaria, astfel că turismul extern a mers mult mai bine decât anul trecut.

Odată cu intrarea Greciei şi a Turciei pe lista roşie a ţărilor cu risc epidemiologic, Bulgaria a înregistrat un volum de turişti chiar mai mare decât în 2019, , pentru unele agenţii de turism.

În primele şapte luni ale acestui an, românii au cheltuit pe vacanţele în afara ţării circa 2,2 miliarde euro, pe când turiştii străini au lăsat doar 1,2 miliarde euro în România.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe

ACTUALITATE

Peste 265.000 de participanţi în Cluj la UNTOLD 2021

Publicat

Peste 265.000 de persoane din peste 100 de ţări au participat, în total, la UNTOLD 2021, în cele patru zile ale festivalului desfăşurat la Cluj-Napoca, în perioada 9-12 septembrie.

„Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost una memorabilă. Peste 65.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic UNTOLD, în a patra zi a festivalului. Astfel, în total, în cele patru zile peste 265.000 s-au bucurat de ediţia din 2021 a festivalului UNTOLD, în condiţii de maximă siguranţă, în cel mai sigur loc public din România. Timp de patru zile, fanii veniţi din peste 100 de ţări ale lumii s-au bucurat de prezenţa celor mai mari artişti, DJ-i şi trupe live. Fiecare invitat al festivalului UNTOLD şi-a declarat entuziasmul de a ajunge la un eveniment cu public, după o perioadă de doi ani de pauză. Încărcătura emoţională a fost puternică în fiecare zi a festivalului, atât pentru participanţi, cât şi pentru artişti şi organizatori”, se arată într-un comunicat trimis, luni, de organizatorii festivalului.

În comunicat se arată că „în 2022 acest ţinut magic, numit UNTOLD, îşi va deschide din nou porţile pentru cei care vor să-i descopere secretele” şi că ediţia din 2021 s-a derulat în siguranţă.

„Reamintim faptul că 75% dintre fanii prezenţi la ediţia din acest au fost persoane vaccinate. Media înregistrată la UNTOLD a fost una impresionantă, fiind aproape de trei ori mai mare faţă de media imunizării la nivel naţional. Acest lucru vine să confirme faptul că festivalul UNTOLD din acest an a reprezentat cel mai sigur loc public din România, dar şi faptul că festivalul a fost un stimulent bun pentru cei care se vaccinează. (…) Accesul la festival s-a făcut exclusiv în baza Certificatului Digital UE COVID-19 sau a testării rapide în centrele medicale acreditate UNTOLD. În plus, ca o extra măsură de siguranţă şi minorii de peste 7 ani s-au supus aceluiaşi triaj epidemiologic”, se mai menţionează în comunicat. AGERPRES

Citește mai departe

ACTUALITATE

Britney Spears s-a logodit cu modelul Sam Asghari

Publicat

Britney Spears s-a logodit cu modelul Sam Asghari. Cei doi sunt împreună din anul 2016. Cântăreaţa a postat un filmuleţ online, în care arată inelul de logodnă.

Anunțul a venit la câteva zile după ce tatăl său a renunţat la tutela asupra ei, după 13 ani în care vedeta a avut numeroase restricţii privind administrarea banilor proprii şi a activităţilor de zi cu zi.

Anunţul a fost postat online, pe Instagram, duminică seara, de către cântăreaţă. „Nu pot să cred!”, spune Britney, arătând inelul de logodnă, moment în care Sam Asghari o întreabă dacă îi place. „Daaa”, răspunde ea, fericită. Nici nu are altfel cum: inelul are un diamant de patru carate, gravat în interior cu cuvântul „leoiacă”, porecla vedetei.

După ani grei, Britney Spears şi-a recâştigat viaţa şi autonomia şi spune că îşi doreşte un copil.

Fanii săi o felicită pe Instagram dar, prevăzători, o roagă să facă un contract prenupţial. MEDIAFAX

Citește mai departe

ACTUALITATE

Efect pandemic: revenirea la foste iubite sau foști iubiți

Publicat

Unul din efectele pandemiei este revenirea la fosta iubită sau la fostul iubit. Cel mai izbitor caz este cel dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Specialiștii le numesc „iubiri pandemice”. Dar care este mecanismul psihologic din spatele acestei dorințe de a oferi unei relații a doua șansă?

Cel mai izbitor caz de revenire la o fostă relație a fost cel dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. S-au reunit după aproape 20 de ani, scrie La Stampa.

 

De ce se reunesc fostele cupluri?

 

În spatele „iubirilor pandemice” se ascunde un mecanism psihologic și mental determinat de perioada dominată de COVID: blocarea, izolarea, lipsa relațiilor sociale ne-au determinat să privim trecutul cu alți ochi, inspirându-ne să reluăm legătura cu prieteni vechi și chiar cu foști iubiți, chiar dacă prima dată relația nu a funcționat.

Reconstruirea unei relații ar putea fi tentantă pentru unii. Mai ales acum că pandemia pare să fi accelerat acest proces, ducând la „legături neașteptate”.

Potrivit profesorului de psihologie Gwendolyn Seidman de la Albright College (SUA), meritul – sau vina, de la caz la caz – aparține unui nivel fără precedent de plictiseală și singurătate, combinat cu „folosirea spasmodică” a rețelelor de socializare.

„Chiar dacă nu te-ai gîndit multă vreme la cineva din trecutul tău romantic, e posibil să o faci acum, după ce ai petrecut câteva minute pe Instagram”, spune acesta.

Și, pe lângă faptul că mulți și-au dorit să își contacteze foștii iubiți sau fostele iubite, „stresul pandemic” a oferit tuturor o scuză bună pentru a face acest lucru.

 

Potrivit experților, revenirea la vechile relații poate produce efecte pozitive doar dacă cei implicați sunt dispuși să lucreze cu adevărat la relație și să aibă o minte deschisă

 

„Pot fi beneficii reale în a cunoaște foarte bine un partener înainte de a încerca din nou o relație pe termen lung”, spune terapeutul Michael McNulty de la Gottman Institute din Chicago: „Orice relație are diferențe perpetue care reprezintă 69% din problemele de nerezolvat, de la ireconciliabilitatea anumitor trăsături de personalitate până la problemele de lungă durată”. Succesul vine când se învață gestionarea conflictului, mai degrabă decât evitarea sau eliminarea lui.

Pe de o parte, discuțiile despre problemele de nerezolvat sunt contraproductive, deoarece niciun cuplu nu le va elimina complet complet, pe de alta pot fi constructive și pot oferi oportunități de înțelegere și creștere, spune Michael McNulty.

 

Majoritatea căsătoriilor se termină cu gheață în loc de foc

 

O altă distincție vine din faptul că „majoritatea căsătoriilor sau relațiilor se termină cu gheață în loc de foc. Deseori ne îndepărtăm și devenim mai degrabă colegi de cameră decât soți sau iubiți”, explică McNulty.

„Și întrucât nu există nicio problemă clară care să ducă la despărțire, se crede că ne putem recupera cu puțin efort”.

Foștii parteneri au avantajul că știu, în mare parte, „diferențele perpetue”, însă nu e suficient. Foștii parteneri trebuie să știe care au fost problemele lor ireconciliabile. Trebuie și să arunce o privire sinceră asupra prezentului, dacă au șanse concrete de succes, pe lângă simpla companie post-pandemică.

După experiențe cu alte persoane, „ne simțim suficient de maturi pentru a putea depăși un impas sau o problemă pe care am avut-o în trecut. Dar singura modalitate de succes pentru aceste cupluri este să cunoască problemele lor ireconciliabile și să vadă ce e diferit acum față de prima dată, conchide McNulty.

„Pentru unii oameni este mai bine să se întoarcă la cineva despre care știu ceva, mai degrabă decât la cineva despre care nu știu”. Declarația vine de la Judith Kuriansky, terapeut sexual la Universitatea Columbia.

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care foștii parteneri își reiau relația este să „simtă că au crescut și s-au maturizat”.

 

Dorința de confort poate fi greșită

 

Dorința de confort poate fi greșită, mai ales în această perioadă. Cercetările efectuate de Institutul Kinsey din Universitatea Indiana au estimat că 1 din 5 persoane și-a trimis mesaje în izolare. „O numim iubire apocaliptică: nu există viitor, deci mai bine te mulțumești cu ceea ce ai azi”.

Kuriansky a studiat romantismul în timpul dezastrelor naturale și al evenimentelor teroriste. Susține că este normal ca oamenii să se reconecteze cu iubiții din trecut datorită sentimentului că ar putea să nu existe „un mâine”.

„Cu COVID am experimentat un soi de Armaghedon. Să ne gândim la o persoană care cândva ne-a oferit dragoste și siguranță este un fenomen mai puțin rar decât vrem să recunoaștem”.

Specialiștii ne recomandă să examinăm cu atenție motivele pentru care vrem să ne întoarcem la vechile iubiri. Pentru a calma anxietatea știrilor înfricoșătoare din jur sau pentru că ne lipsește relația în sine și suntem dispuși să facem un efort real?

Pentru obiectivitate, Kuriansky recomandă sfaturi de la prieteni și familie înainte de a relua o relație veche.

„Scopul acestui exercițiu nu este de a se supune judecății altora, ci de a reveni pe pământ, amintindu-ne de ce relația a fost problematică, ce amintiri și sentimente negative am avut, pentru că poate acum le subestimăm”.

Doar o confruntare sănătoasă și realistă poate duce la succes. Dacă ambii parteneri sunt pe aceeași lungime de undă, au lăsat trecutul în urmă și sunt gata să reconstruiască o nouă poveste. MEDIAFAX

Citește mai departe