Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Ce le-a spus Jill Biden militarilor americani din Baza Mihail Kogălniceanu

Publicat

untitled

Jill Biden, soţia preşedintelui SUA Joseph Biden, a vizitat vineri după-amiază Baza aeriană Mihail Kogălniceanu şi s-a întâlnit cu militari americani, cărora le-a mulţumit pentru misiunea în România, pe flancul estic al Alianţei Nord-Atlantice, informează agenţia Associated Press.

Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, a sosit vineri după-amiază în România, în cadrul unui turneu de patru zile în Europa de Est pentru a vedea situaţia refugiaţilor ucraineni.

Jill Biden a vorbit cu militarii americani staţionaţi în Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, în judeţul Constanţa, mulţumindu-le pentru activităţi.

Jill Biden și Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, vor avea sâmbătă o întâlnire privată, apoi vor vizita o școală din București, unde vor avea o discuție cu profesori și refugiați.

După vizita în România, Jill Biden se va deplasa în Slovacia, unde va avea întâlniri cu familii de refugiaţi, într-o localitate situată în apropierea frontierei cu Ucraina. MEDIAFAX

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Corectare digializată la Bacalaureat și Evaluarea Națională: Consiliul Județean al Elevilor Alba se opune acestei metode

Publicat

corectare digializată la bacalaureat și evaluarea națională: consiliul județean al

Corectare digializată la Bacalaureat și Evaluarea Națională: Consiliul Județean al Elevilor Alba se opune corectării digitalizate a lucărilor elevilor la aceste examene.

Poziția organizației a fost transmisă luni Alba24, într-un comunicat de presă.

Corectarea digitalizată a examenului de Bacalaureat și a Evaluării Naționale reprezintă noua metodă de corectare pentru lucrările elevilor absolvenți.

Această metodă a fost deja pusă în practică în cadrul simulărilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Luni: Începe încărcarea cardurilor pentru alimente cu o nouă tranșă de 250 de lei

Publicat

ce se întâmplă cu voucherele sociale din 2024. anunțul ministrului

Luni: Începe încărcarea cardurilor pentru alimente cu o nouă tranșă de 250 de lei. Anunțul a fost făcut de Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu. 

De acestea beneficiază un număr de aproximativ 2,6 milioane români.

„Din 15 aprilie începe încărcarea cardurilor de alimente (tichete sociale) cu o nouă tranşă de 250 lei pentru un număr de aproximativ 2,6 milioane de beneficiari eligibili.

Procesul de încărcare a cardurilor se va desfăşura în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Criza din Orientul Mijlociu a apreciat dolarul și aurul

Publicat

dolari e1597827530748.jpg

Creșterea în martie a prețurilor din Statele Unite cu 3,5% a redus semnificativ pariurile pe o scădere a dobânzilor de către Rezerva Federală iar moneda americană s-a apreciat cu rapiditate, ea fiind considerată drept un „refugiu” în perioadele complicate pe plan internațional.

Investitorii și-au restrâns plasamentele pe activele considerate riscante, cum sunt euro și monedele de la marginea zonei, fiind influențați și de creșterea tensiunilor militare…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MARȚI: Jandarmii organizează ședințe de trageri în poligonul MApN din Micești. Accesul populației în zonă, interzis

Publicat

marȚi: jandarmii organizează ședințe de trageri în poligonul mapn din

Jandarmii organizează ședințe de trageri în poligonul MApN din Micești. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba organizează marți, 16 aprilie, ședințe de tragere în poligonul MApN aflat în cartierul Micești din Alba Iulia.

Astfel, între orele 09:00 – 15:00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba vor executa ședințe de tragere în poligonul de tragere de garnizoană M.Ap.N. Micești – Alba Iulia.

Accesul populației este interzis pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe