Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Două femei care s-au aruncat în apele râului Mureș, salvate de jandarmii, polițiștii și pompierii din Arad

Publicat

O femeie în vârsta de 78 de ani și fiica sa, de 52 de ani, salvate de jandarmi, polițiști și pompieri, după o tentativă de suicid. Incidenutl s-a produs vineri seară, în Arad.

Vineri, 14 iulie a.c., ora 19:53 – un apel la 112 anunța, că o femeie, care se străduia să rămână deasupra apei, în Mureș, strigă după ajutor.
Dispecerul 112 a dirijat, deîndată, toate patrulele disponibile spre locul indicat, pentru că în aceste situații, fiecare clipă contează.

La fața locului a ajuns un echipaj de jandarmi, care a anunțat, tot prin 112, că este vorba de două femei, mamă și fiică, și a mai solicitat o ambulanță.

Primei femei, adusă la mal de un arădean, i-au fost efectuate manevre de prim ajutor de jandarmi.

Polițiștii au ajuns la fața locului, au asigurat zona și au dirijat salvatorii spre locația exactă, pentru a nu se pierde nici o secundă.

Echipajul ISU a constatat că femeia este conștientă și cooperantă, astfel că și-au concentrat atenția spre a doua victimă, pornind în cursa contra cronometru pentru a-i salva viața.

După câteva minute, și ce-a de-a doua femeie a prezentat semne vitale, astfel că amândouă au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

Din primele informații, s-a stabilit că este vorba de două femei din Arad, de 78 și 52 de ani, care ar fi vrut să-și pună capăt zilelor.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne din Arad mulțumesc tuturor arădenilor care au sprijinit acest efort comun pentru salvarea vieților celor două femei.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. 1 Decembrie: Depuneri de COROANE la statuia lui Mihai Viteazul din Cluj-Napoca

Publicat

decembrie 1 e1701418155186.jpg

Manifestările dedicate Zilei de 1 Decembrie au început cu ceremonialul de depunere de coroane și jerbe de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul din Cluj-Napoca.

La ceremonie au participat printre alții președintele CJ Cluj, Alin Tișe, prefectul județului, Irina Munteanu, viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, membri ai Consiliului Local, cadre militare.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. 1 Decembrie: Clujul SĂRBĂTOREȘTE Ziua Națională a României

Publicat

1701472049 tricolor e1638523833941.jpg

Clujul sărbătorește Ziua Națională a României. După depunerea de coroane la statuia lui Mihai Viteazul, a urmat o paradă militară în Piața Avram Iancu.

Manifestările sunt organizate de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca, Instituția Prefectului Județul Cluj și Divizia 4 Infanterie „Gemina”. Un tricolor uriaș a acoperit Casa Armatei.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24: Contraste. Ovidiu Pecican: Fibra națiunii e in tine, în mine și chiar în tinerii care pleacă din țară

Publicat

1701468867 ovidiu pecican e1701426408759.jpg

Cluj24 a lansat podcast-ul ”Contraste”, primul din proiectul Cluj24tv, care lărgește oferta pentru cititorii noștri și le oferă dialoguri incitante cu invitați diverși.

„M-am prins ce face Ovidiu Pecican în ultimii ani. Se refugiază în Cantemir, în documente de acum 500 de ani”. Așa începe podcastul de astăzi. Veți avea ocazia să cunoașteți detalii importante din viața lui Ovidiu Pecican.

VIDEO. Podcast Cluj24: Contraste. Ovidiu Pecican: Fibra…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ATENȚIE, șoferi. Trafic restricționat pe o porțiune din A3 Cluj – Târgu Mureș

Publicat

nod chetani autostrada.jpg

Circulația auto va fi închisă, în weekend, pe autostrada A3, între Iernut și Chețani, în județul Mureș, sensul spre Cluj, anunță CNAIR.

Restricțiie sunt valabile sâmbătă, 2 decembrie, între orele 8.00 și 12.00.

ATENȚIE, șoferi. Trafic restricționat pe o porțiune din A3 Cluj – Târgu Mureș

„Traficul va fi închis pe autostrada A3, în județul Mureș, pe direcția Târgu Mureș – Cluj Napoca, între nodurile rutiere Iernut și Chețani”,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe