Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Încăierărare între vânătorii de chilipiruri la deschiderea unui magazin, în Franța. Polițiștii au folosit spray-uri cu piper

Publicat

YouTube video

Poliţia franceză a folosit, miercuri, spray-uri cu pipere pentru a menține ordinea la deschiderea unui nou supermarket în apropiere de Paris, unde câteva sute de persoane s-au înghesuit să apuce console PlayStation 4s la preţ redus.

Magazinul Lidl din Orgeval, la vest de Paris, avea în ofertă console PS4 la preţul de 95 de euro, redus de la 299 de euro. Retailerul a retras însă oferta şi a amânat deschiderea magazinului din cauza mulţimii adunate.

În imaginile video surprinse la faţa locului se poate vedea cum un spray cu piper este acţionat deasupra capetelor în timp ce mulţimea agitată se îndrepta spre uşile de sticlă de la intrarea în magazin. Câteva momente mai târziu, oamenii s-au întors, frecându-se la ochi şi scuipând.

”Vânzarea PlayStation 4s este anulată, iar dispozitivele au fost trimise înapoi furnizorilor. Mergeţi înapoi acasă”, se aude pe înregistrare o voce la difuzor.

Postul BFM TV a citat un anunţ al retailerului Lidl potrivit căruia lansarea a fost amânată din motive de siguranţă. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Claudiu Târziu: AUR respinge dezinformările lansate de serviciul de SPIONAJ ucrainean

Publicat

claudiu tarziu.jpeg

Regimul de la Kiev, prin intermediul serviciului său de spionaj militar HUR, se amestecă grosolan în treburile interne ale României, în campania electorală în curs. Totodată, Kievul urmărește și intimidarea românilor din Ucraina, precum și intimidarea Patriarhiei Române.

Presa de la Kiev, citând ca sursă serviciul de spionaj militar HUR, dezinformează, pretinzând că AUR ar realiza în prezent interviuri cu preoți din satele locuite de români din regiunile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mihnea Costachi a realizat cea mai bună performanță obținută vreodată de un român la Campionatul European de Șah – Dezlegări

Publicat

mihnea costachi a realizat cea mai bună performanță obținută vreodată

O noua performanță internațională obținută de șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi. Acesta a obținut locul 4 la Campionatul European de Șah – Dezlegări.

Aceasta este cea mai bună performanță obținută vreodată de un șahist român la Campionatele Europene de dezlegări.

În perioada 18-21 aprilie, Campionatele Europene de Șah – Dezlegări s-au desfășurat la Hagen, în Germania, reunind la start un număr de 71 participanți din 20 țări.

Mihnea Costachi, legitimat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Suntem mai aproape de ADMITEREA în programul Visa Waiver. Ce spune Guvernul

Publicat

pasaport.jpg

Suntem mai aproape de admiterea în programul Visa Waiver. Acest lucru reprezintă un obiectiv strategic naţional, iar ţara noastră este tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice în acest sens, a informat Guvernul.

Guvernul aminteşte că, pentru scăderea ratei de refuz sub pragul de 3%, este nevoie de sprijinul tuturor cetăţenilor români care deţin sau au deţinut viza SUA de tip B1/B2 – afaceri şi turism, scrie Alba24.ro.

Suntem mai aproape de ADMITEREA…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Șeful DNSC: Tehnologia vine la pachet cu riscuri de securitate

Publicat

un miliard de terminale conectate la internet, în românia. Șeful

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Numărul a fost avansat e șeful DNSC, Dan Cîmpean. 

Acesta spune că un număr de 127 de dispozitive inteligente sunt conectate la Internet, în fiecare secundă, iar în România există în jur de un miliard de terminale deja conectate.

Datele au fost prezentate de Directoratul Naţional pentru Securitate Cibernetică (DNSC).

„Riscul cel mai mare pentru astfel de subiecte este ca acestea (inovare, digitalizare şi securitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe