Connect with us

SPORT

Ce se va întâmpla cu Euro 2021?

Publicat

Euro 2020 a fost reprogramat pentru anul 2021 din cauza coronavirusului. Deși pandemia ne afectează încă viețile, cel mai probabil acest turneu final se va desfășura vara aceasta.

Ce spun oficialii UEFA?

Conform directorilor executivi ai UEFA, avem toate șansele ca Euro 2021 să se desfășoare începând cu 11 iunie. În același timp, o nouă izbucnire a cazurilor de COVID-19 i-ar putea forța pe aceștia să facă schimbări chiar și cu câteva zile înainte de începerea turneului.

Mult așteptata finală a Campionatului European Euro 2021 va avea loc pe stadionul Wembley, din Londra. În mod normal, turneul se va desfășura pe 12 stadioane din Europa, dar acest lucru este susceptibil de o mică schimbare.

După o întâlnire virtuală cu membrii celor 12 țări gazdă, Aleksander Ceferin (președintele UEFA) a decis că meciurile se vor desfășura conform planului: “UEFA va susține desfășurarea EURO 2021 în cele 12 orașe prezentate inițial”. Tot el a susținut faptul că acest turneu final este crucial pentru dezvoltarea economică a orașelor gazdă și pentru continuarea tradițiilor fotbalului european.

Cum rămâne cu pariurile pentru Euro 2021?

Turneele finale au fost întotdeauna ținta pariurilor sportive. Dacă vrei să plasezi pariuri pentru Euro 2021, cu siguranță vei avea de unde alege, deoarece marile case de pariuri din România vor crea pariuri speciale.

Europenele reprezintă evenimente sportive extrem de importante, care atrag ca un magnet oferte de pariuri. În timpul acestui turneu final, majoritatea agențiilor de pariuri vin în ajutorul fanilor cu o mulțime de bonusuri și promoții care să le ofere mai multe posibilități. De asemenea, pe site-urile acestora sunt deja publicate ponturi și cote pariuri Euro 2021 din care să alegi ce-ți place.

Se va desfășura Euro 2021?

În timp ce continentul se chinuie încontinuu să mențină numărul cazurilor de COVID la minim, este destul de greu de imaginat că totul se va desfășura conform planului. Euro 2020 trebuia să-și sărbătorească cea de-a 60-a aniversare împărțind meciurile pe întreg teritoriul Europei.

Cu amenințarea coronavirusului, rutele de deplasare ale jucătorilor, fanilor, reporterilor și ale staff-ului vor facilita transmiterea acestui virus. Cel mai probabil stadioanele se vor ocupa la o capacitate destul de mică, astfel încât să se mențină o distanță de siguranță între persoane.

Acest turneu final va fi unul deosebit, dat fiind faptul că se va desfășura în aceste vremuri de criză epidemiologică.

O nouă întârziere a startului Euro 2021 va fi un dezastru financiar pentru fiecare dintre țările gazdă. Deși este puțin probabil, sunt speculații cum că toate meciurile se vor desfășura pe un singur stadion. Să sperăm că acest lucru nu se va întâmpla și că ne vom bucura de meciurile desfășurate pe Arena Națională, măcar ca spectatori!

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Experimentează la cazino, fără riscuri prea mari – Cele 5 aspecte pe care să NU le neglijezi! (P)

Publicat

casino better collective

Cu siguranță te-ai gândit să-ți încerci norocul la cazino online, dar poate te-ai oprit din cauza temerii de a pierde prea mult sau de a cădea în capcana unor jocuri nesigure. Ei bine, este o problemă bine pusă! Așa că am pregătit pentru tine un ghid despre cum să experimentezi în această zonă de divertisment, dar fără riscuri prea mari.

Un prim aspect este să îți desfășori mereu activitatea după un buget bine pus la punct, atent calculat “la rece”. Astfel, vei știi care este suma maximă riscat la fiecare sesiune. Un alt lucru important este să alegi un operator care să îți pună la dispoziție cât mai multe opțiuni și posibilități de distracție.

În acest sens, poți lua în considerare chiar și câteva cazinouri noi care au licență de funcționare de la ONJN, care au un potențial mare. De multe ori, ele vin chiar și cu programe de fidelizare mai avantajoase, mai ales în primele luni pe piața din România.

Revenind la subiectul nostru arzător, hai să descoperim împreună cele 5 aspecte pe care să NU le neglijezi când e vorba de jocuri de noroc!

1. Setează-ți limitele: Controlul este cheia!

După cum spuneam, primul și cel mai important aspect când vine vorba de experiența ta la cazino este să îți stabilești limitele financiare. Fie că ești un jucător nou sau unul experimentat, este esențial să ai un buget bine definit și să te ții de el.

Decide cât de mult ești dispus să investești în acest hobby și nu depăși niciodată această limită. Controlul banilor tăi te va ajuta să te bucuri de experiențe într-un mod echilibrat și să eviți eventualele probleme legate de finanțe.

2. Alege cazinouri de încredere: Siguranța este prioritatea ta!

Un alt aspect crucial este să alegi agenții online de încredere și licențiate. Oricât de tentante ar părea ofertele unor site-uri mai puțin cunoscute, este esențial să fii prezent doar pe platforme verificate și reglementate de autorități competente în domeniu – ONJN. Alege platforme care au o reputație solidă în industrie și care oferă un mediu sigur și fair play pentru membrii.

3. Cunoaște-ți jocurile: Informația este puterea ta!

Atunci când te pregătești să mizezi la cazino, este important să cunoști bine jocurile pe care le alegi, ca regulament, dar și din punct de vedere al potențialului lor și al caracteristicilor mai tehnice. Fie că preferi sloturile video, blackjack-ul, ruleta sau alte table games, asigură-te că înțelegi regulile și strategiile asociate fiecăruia.

4. Profită de beneficii: Valoare adăugată pentru tine!

Un aspect important al experienței tale la cazino sunt programele de fidelizare oferite de către operatori. Profită de ofertele de bun venit, rotirile cadou și altele asemenea pentru a-ți mări șansele de câștig și pentru a-ți extinde timpul de joc, dar cu riscuri diminuate.

Totuși, asigură-te că citești cu atenție termenii și condițiile asociate acestor oferte pentru a evita surprize neplăcute în viitor. Spre exemplu, majoritatea impun cerințe de rulaj, iar nerespectarea lor poate duce la pierderea beneficiilor și câștigurilor aferente lor.

5. Joacă responsabil și fii asumat!

Ultimul aspect, dar nu cel din urmă, pe care să NU îl neglijezi este jocul responsabil. Fii conștient de timpul și banii pe care îi petreci la cazino și nu lăsa această activitate să devină o obsesie.

Dacă simți că jocurile de noroc îți afectează viața personală sau financiară, nu ezita să ceri ajutorul unui profesionist sau să accesezi resursele disponibile pentru sprijin și consiliere în domeniu.

Experimentarea la cazino poate fi o activitate distractivă și palpitantă, dar este important să abordezi jocul asumat și echilibrat, să acorzi atenție aspectelor cheie menționate mai sus. Bucură-te de experiențe și amintește-ți întotdeauna că siguranța și controlul sunt cele mai importante atunci când te distrezi în iGaming!

Citește mai departe

EVENIMENT

Simona Halep anunţă încheierea coşmarului trăit un an şi jumătate

Publicat

Arhivă foto

Simona Halep, jucătoarea română de tenis, a anunțat miercuri, printr-o postare pe Instagram, că coșmarul prin care a trecut timp de un an și jumătate a luat sfârșit, după ce a fost suspendată de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITA) pe o perioadă de patru ani, în urma unui test antidoping pozitiv.

”Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a încheiat. Am avut şansa să îmi prezint apărarea în faţa TAS, să arăt că nu m-am dopat în niciun fel.

Asta am spus încă din prima zi în care am fost acuzată”, a afirmat în comunicat Halep, care a fost audiată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne la începutul lunii.

”Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucători, foşti jucători, legende ale sportului, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru susţinerea voastră extraordinară, pentru toate mesajele şi înregistrările video pe care mi le-aţi transmis în perioada de chinuri prin care am trecut.

Vă mulţumesc pentru încrederea voastră necondiţionată.

Această susţinere a însemnat totul pentru mine şi mi-a dat putere să continui să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul.

Voi împărtăşi cu voi veştile despre cazul meu de îndată ce le voi primi.

Vă doresc tot ce este mai bun. Binele şi adevărul triumfă întotdeauna”, a transmis fostul lider mondial.

Halep a fost audiată săptămâna trecută de Tribunalul de Arbitraj Sportive de la Lausanne

Halep a fost audiată săptămâna trecută de Tribunalul de Arbitraj Sportive de la Lausanne, la care a depus apel pe 24 octombrie, împotriva suspendării sale pe patru ani, dictată de Agenţia Internaţionale pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Potrivit tribunalului de la Lausanne, Halep a cerut ca decizia ITIA să fie anulată şi sancţiunea sa ”să fie redusă”.

Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat, pe 12 septembrie, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

ITIA a precizat că un tribunal independent a suspendat fostul lider mondial pentru două încălcări separate ale Programului Antidoping din Tenis (TADP).

Halep fusese suspendată provizoriu în octombrie 2022, iar perioada sa de ineligibilitate este luată în considerare din 7 octombrie 2022 până pe 6 octombrie 2026.

Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentele nutriţionale din cauza cărora consideră că a fost testată pozitiv şi a fost suspendată patru ani pentru dopaj.

Halep cere despăgubiri mai mari de 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care produce Schinoussa Superfoods, după ce testul pozitiv la roxadustat (medicament folosit de oamenii cu anemie, n. red.) din 2022, de la US Open. Agerpres

Citește mai departe

ACTUALITATE

Reguli noi în fotbal: Se vor introduce cartonaşe albastre pentru eliminări de zece minute

Publicat

minge fotbal stadion pixabay free e1649184802720 1000x600.jpg
sursa foto: pixabay.com fotografie cu caracter ilustrativ

Potrivit informațiilor publicate de agenția EFE și preluate de ziarul britanic The Telegraph, regulamentul fotbalului se pregătește să includă în curând cartonașele albastre.

Acestea vor fi aplicate jucătorilor care săvârșesc faulturi tactice sau protestează împotriva deciziilor arbitrului și vor fi obligați să părăsească terenul pentru o perioadă de zece minute.

Această noutate a fost decisă de organismul responsabil cu regulile jocului, IFAB (International Football Association Board), care va începe testarea acestui tip de sancţiune în meciurile din primul eşalon în această vară.

Ar fi pentru prima dată când se va introduce un nou cartonaş disciplinar de la aplicarea cartonaşelor galbene şi roşii, la Cupa Mondială din 1970.

Acest nou protocol, care, conform The Telegraph, va fi anunţat astăzi (vineri), va restricţiona cartonaşele albastre la faulturile care întrerup „atacuri promiţătoare” sau la protestele fotbaliştilor.

În plus, un jucător va fi eliminat definitiv dacă primeşte două cartonaşe albastre sau unul albastru şi unul galben şi invers.

IFAB ar mai fi aprobat ca doar căpitanii de echipă să poată vorbi cu arbitrii

Pentru a permite noilor regulamente să capete amploare, iniţial meciurile la cel mai înalt nivel vor fi excluse de la această regulă, deşi Federaţia engleză doreşte implementarea la partidele de Cupă (masculină şi feminină) din sezonul viitor.

De asemenea, noile cartonaşe nu vor fi folosite la EURO 2024 din Germania şi nici în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

În schimb, preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat, recent, pentru The Telegraph, că este total împotriva acestei inovaţii, considerând că „nu mai este vorba de fotbal”.

Mai mult, potrivit aceleiaşi publicaţii, IFAB ar mai fi aprobat ca doar căpitanii de echipă să poată vorbi cu arbitrii, aşa cum este în rugby.

Responsabilii IFAB consideră că atitudinea fotbaliştilor este „un cancer care ucide fotbalul” şi de aceea au decis să intervină pentru a stopa faulturile care împiedică oportunităţile de gol, dar care nu îndeplinesc condiţiile de fi sancţionate cu cartonaş roşu. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

România va fi reprezentată de 35 de sportivi la Campionatul european de înot în ape îngheţate

Publicat

inot
fotografie cu caracter ilustrativ

La primul Campionat European de Înot în Ape Înghețate din istoria iceswimming-ului, care va avea loc la finele acestei săptămâni în Oradea, România va fi reprezentată de 35 de sportivi. Anunțându-și participarea, la eveniment vor fi prezenți 322 de delegați din 27 de state.

Preşedintele asociaţiei sportive Ice Swimming and Open Water România (ISOWR), Paul Georgescu, şi-a exprimat încrederea în membrii lotului naţional şi a amintit că în anul 2019 a fost primul român care a participat la un campionat mondial de înot în ape îngheţate.

„Doi dintre înotătorii din categoria elite sunt colegi cu David Popovici, antrenaţi de Adrian Rădulescu, este vorba de Andrei Enache, care este vicecampion mondial la proba de 250 de metri liber, titlu obţinut în Franţa, anul trecut, şi Dragoş Ghile, unul dintre cei mai buni fluturişti ai României la momentul actual”, a declarat pentru AGERPRES preşedintele ISOW, Paul Georgescu.

Unii dintre reprezentanţii României sunt la prima experienţă într-un bazin cu apă a cărei temperatură nu trebuie să depăşească 5 grade Celsius.

„M-am înscris în concurs, fiindcă îmi plac provocările, iar cu apa rece mă înţeleg bine, zic eu. La început, au fost câteva momente în care mi-a fost foarte greu, dar am trecut peste deoarece ştiam că după mai multe antrenamente reci o să fie totul în regulă”, a menţionat Dragoş Ghile, multiplu campion naţional al probelor de fluture, liber şi ştafetă, deţinător a patru recorduri naţionale, campion internaţional cu ştafeta României la 4×100 m liber şi vicecampion cu ştafeta de 4×100 m mixt, la Concursul Ţărilor Central Europene Juniori Multinations de la Kranj, în Slovenia.

Printre cei care vor încerca pentru prima dată un concurs în ape îngheţate sunt şi foşti înotători de performanţă, care au revenit în circuitul sportiv la categoria masters, dedicată sportivilor cu vârste de peste 25 de ani.

„Înotul în ape îngheţate este de fapt despre autocontrol.

Descoperi nişte reacţii ale organismului pe care trebuie să le controlezi.

Fără pregătire nu ai cum să faci asta.

Nu te poţi arunca în apa rece fără supraveghere şi fără un control medical în prealabil”, a menţionat Luiza Beloae, multiplă campioană naţională în juniorat şi deţinătoare a recordului naţional la proba de 50 m liber, la categoria 45-49 de ani.

Unii dintre participanţii la evenimentul din Oradea au învăţat să înoate la maturitate.

„Am învăţat să înot în 2017 (la vârsta de 39 de ani, n.r.), când mi-a intrat în cap să fac un triatlon. Mi-a plăcut şi am făcut apoi un Ironman. Ulterior, mi-a plăcut şi mai mult înotul şi am trecut la maraton swimming.

Am traversat lacul Vidraru în 2021, după care în acelaşi an am început să înot în ape reci şi mi-a plăcut foarte mult. În anul 2022, în Bucureşti, la o piscină, am făcut prima milă îngheţată.

La concursul din Oradea, m-am înscris la probele de 500 de metri şi 1.000 de metri şi mi-am propus să-mi îmbunătăţesc timpii făcuţi anul trecut”, a afirmat Andrei David.

Ce spune unul dintre cei mai apreciați înotători ai României în ape îngheţate

Unul dintre cei mai apreciaţi înotători ai României în ape îngheţate, Andrei Enache are acelaşi obiectiv, îmbunătăţirea timpilor, şi spune că cel mai greu este pregătirea de dinainte de concurs.

„Pregătirea mentală dinainte de a intra în apă mi se pare cea mai dificilă, pentru că odată ajuns în apă nu mai simţi aşa mult frigul şi începi să înoţi. Şi înoţi bine”, a menţionat Andrei Enache.

Primul campionat european de înot în ape îngheţate va începe joi, la ora 18,00, cu ceremonia de deschidere, primele probe ale concursului urmând să aibă loc vineri dimineaţa, la ora 9,00.

Evenimentul este organizat de ISOWR în parteneriat cu International Ice Swimming Association, Primăria municipiului Oradea, Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune şi Clubul sportiv municipal Oradea. Agerpres

Citește mai departe