Connect with us

EVENIMENT

Interlopul Joe, care l-a tăiat cu sabia pe Bebino, a fost arestat. O altă victimă ar putea rămâne mută, din cauza rănilor

Publicat

interlop arestat bebino

Cezar Petcu, zis Joe, interlopul care l-a tăiat cu sabia pe Bebino a fost arestat, marți, după ce s-a predat. El a refuzat să dea declarații polițiștilor de la ”Omoruri” așteptând să vadă ce probe există împotriva lui.

Citește și Scene de groază pe străzile din București. Bebino, șeful Clanului Sportivilor a fost tăiat cu sabia

Cei doi rivali tăiați de tânărul în vârstă de 21 de ani au suferit răni care le vor schimba viețile: unul ar putea rămâne mut, iar celălalt va avea infirmitate la o mână, scrie ziarul Libertatea.

Joe – acuzat de tentativă de omor -, s-a predat luni, exact în ziua în care investigatorii de la ”Omoruri” și trupele de luptători de la mascați verificaseră opt adrese cunoscute ca fiind posibile ascunzători ale fugarului.

Numai că individul, însoțit de un avocat ales, a refuzat să facă orice fel de declarații legate de incidentul violent în care și-a hăcuit rivalii.

”S-a folosit de dreptul de a nu declara nimic lăsându-ne pe noi să-i probăm vinovăția. A spus că va face declarații în instanță, în fața judecătorilor. E o strategie prin care vrea să vadă ce probe avem împotriva lui. Dar avem, și încă foarte multe și foarte solide”, au dezvaluit surse judiciare ziarului Libertatea.

Citește și Noi detalii despre MĂCELUL din centrul Bucureștiului. Bebino, șeful Clanului Sportivilor a fost tăiat cu sabia

Joe a fost reținut pentru 24 de ore și plasat în arestul Secției 12. El a fost prezentat, marți, magistraților de la Tribunalul București, care au decis să-l aresteze pentru 30 de zile pentru tentativă de omor.

Cele două victime ale liderului clanului ”Țiganilor” – personaj care este nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul de box de la Dinamo -, se află în stare gravă, internate sub pază la Spitalul ”Sf. Pantelimon”. Primul – Bebino, șeful ”Sportivilor” -, a fost operat ieri la degetele mâinii stângi tăiate de sabia lui Joe, iar al doilea – Sandovschi -, se pregătește pentru o complicată operație menită să-i refacă anumiți nervi ai vorbirii și chiar corzile vocale.

”Lui Bebino i-au fost retezate niște tendoane la o mână fapt care face ca el să nu mai poată folosi toată viața degetele aflate în legătură cu acele tendoane. În plus, a rămas și fără un deget care i-a fost tăiat complet în atac. Sandovschi ar putea rămâne mut din cauză că lama sabiei i-a distrus niște nervi din zona mandibulei care ajută la vorbire. El va fi operat zilele acestea”, potrivit surselor Libertatea.

Ancheta polițiștilor de la ”Omoruri” și a procurorilor la Parchetul de pe lângă Tribunalul București este în plină desfășurare. În funcție de rezultatele investigației este foarte probabil ca și cele două victime ale lui ”Joe” să fie reținute pentru implicarea lor în războiul dintre clanuri.

Totodată, un alt interlop, identificat, este căutat de investigatori. Nici una dintre armele albe folosite în conflict nu au fost găsită de anchetatori pentru că membrii grupărilor rivale au avut grijă să facă ”curățenie”.

Sursa: libertatea.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Publicat

1714140859 ambulanta smurd pompieri isu accident.jpg

Un bărbat a fost lovit de o mașină, vineri, în Turda, pe str. Victoriei. A intervenit ISU Cluj, care îi acordă primele îngrijiri.

Din informațiile primite, bărbatul ar fi în stare gravă.

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Update:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit de puține momente pentru a acorda primul ajutor calificat unui tânăr implicat într-un accident rutier,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

(P) Comunicat de presă: Silviu Ponoran continuă ”miracolul zlătnean” făcând Zlanta oraș frumos, modern, european

Publicat

(p) comunicat de presă: silviu ponoran continuă ”miracolul zlătnean” făcând

”Primarul Silviu Ponoran are acum în lucru la Primăria Zlatna 31 (treizeci și unu!) de proiecte care continuă transformările  spectaculose ale orașului și creșterea calității vieții. În Zlatna au început deja să se mute familii din țară și străinătate.

Din ce în ce mai mulți oameni consideră Zlatna drept oraș model în România, de management public performant, dezvoltare durabilă, bune practici, accesare și folosire a fondurilor europene. Planul Ponoran pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marcel Ciolacu despre banii pentru pensii și salarii: Lucrurile sunt sub control, banii sunt măsurați

Publicat

video: guvernul vrea să facă mai atractive posturile din mai,

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că Guvernul are toţi banii necesari pentru a plăti pensiile şi salariile, inclusiv pentru profesori.

„Sunt toţi banii, măsuraţi (…). Luni de dimineaţă, periodic, am cu domnul ministru, cu vicepremierii… Repet, lucrurile sunt sub control.

Sunt bani de salarii, sunt bani de pensii, sunt bani pentru profesori.

Cu adevărat, sunt nişte hotărâri judecătoreşti pe la Justiţie în care sunt nişte sume, câteodată mă ia şi pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Un căprior s-a întors în sălbăticie cu ajutorul jandarmilor clujeni, după ce a ajuns în curtea unei firme din Mărăști

Publicat

caprior.jpg

Jandarmii clujeni au eliberat în sălbăticie un căprior găsit în curtea unei societăți comerciale din cartierul Mărăști. Animalul nu a fost rănit.

Prezența căpriorului în curtea unei societăți comerciale din cartierul clujean Mărăști a fost sesizată, vineri, printr-un apel la 112.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a intervenit la fața locului și a imobilizat animalul pentru a nu-i provoca leziuni.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe